Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Snooker

5213
#maggie nieaktywny
9 grudnia 2012r. o 21:31
No ja bym Cie nie bił ale nie wiem czy moge na to samo liczyc z Twojej strony ;) a wiesz jaki wynik koncowy? 9-8 dla mojego faworyta kolezanko :P

Ja jestem grzeczna jak aniołek,więc o biciu nie ma mowy :] heh
co do wyniku końcowego to jasne,że wiem jaki był. Ali przegrał ale trzeba przyznać,że pod koniec się za bardzo nie popisał. A czy kolega ogłada w tej chwili swojego faworyta? póki co remis 4-4
:*

Ciesz sie malymi sprawami,duze same sie soba zajma.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3145
#hemi nieaktywny
10 grudnia 2012r. o 9:26
:] :]

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
7066
#Gamelin nieaktywny
10 grudnia 2012r. o 10:31
Też dosyć czesto ogladam , a wczoraj ogladalem finał .. ale dosyć nudny był :]

7471
#olaboga nieaktywny
10 grudnia 2012r. o 11:53
Ja jestem grzeczna jak aniołek,więc o biciu nie ma mowy :] heh
co do wyniku końcowego to jasne,że wiem jaki był. Ali przegrał ale trzeba przyznać,że pod koniec się za bardzo nie popisał. A czy kolega ogłada w tej chwili swojego faworyta? póki co remis 4-4
:*

Dobra, dobra :) niech będzie że Ci uwierzę ;* finału niestety nie oglądałem ale mimo wszystko jestem zadowolony z postawy Murphego bo w ostatnich turniejach nie błyszczał, a powinien! heh ;)
5213
#maggie nieaktywny
10 grudnia 2012r. o 12:30
Ja wogóle mam wrażenie,że ten turniej miał troszkę słaby poziom,na początek ciała dał Judd Trump i nie tylko na nim się skończyło. Jedynym zaskoczeniem był młodziutki Luca Brecel. Wczorajszy finał rzeczywiście był dość nudny,"olaboga" raczej nie masz czego żałować. Od 13 stycznia rusza turniej The Masters :)
pozdrowienia dla fanów Snookera i dla Ciebie "olaboga" :*

7066
#Gamelin nieaktywny
10 grudnia 2012r. o 12:47
maggie napisał(a): Ja wogóle mam wrażenie,że ten turniej miał troszkę słaby poziom,na początek ciała dał Judd Trump i nie tylko na nim się skończyło. Jedynym zaskoczeniem był młodziutki Luca Brecel. Wczorajszy finał rzeczywiście był dość nudny,"olaboga" raczej nie masz czego żałować. Od 13 stycznia rusza turniej The Masters :)
pozdrowienia dla fanów Snookera i dla Ciebie "olaboga" :*

No i własnie mocno kibicowałem Luce Brecelowi w meczu z Morphym ale niestety odpadł :]

5213
#maggie nieaktywny
10 grudnia 2012r. o 13:43
Mimo wszystko zaszedł daleko i według mnie naprawdę był o włos od wygranej z Murphym.

7471
#olaboga nieaktywny
11 grudnia 2012r. o 9:20
No Trump nie szaleje ostatnio, mial okres czasu ze wygrwal wszytsko a pozniej lipa ;< no ale moze odbuduje forme :P
Co do Brecela to rzeczywiscie bedzie nowa gwiazda w snookerze. Mam nadzieje ze nasz Kacperek rowniez zacznie wygrywac w zawodowym snookerze. :)
Dziekuje Maggie ;* rowniez pozdrawiam wszytskich a zwłaszcza Ciebie ;):*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza