Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Snooker

~michalpl niezalogowany
8 grudnia 2012r. o 0:15
heja
moj idol to John Higgins....nie baczac na jego zycie prywatne....
gracz rewelka...

ale,ale....Ronnie skonczyl kariere, ale jest nastepca!
co myslicie o 17-letnim belgu Brecelu??
z Murphym gral zupelnie niestandardowo...starzy wyjadacze by ustwiali odstawne na koniec stolu, a on pchal biala do mlyna:))
fajny mlodzieniec...beda z niego bile:)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~michalpl niezalogowany
8 grudnia 2012r. o 0:17
maggie - "Twoj" Carter calkowicie zlekcewazyl Shauna.....z 8-4 przegrac mecz...nie popisal sie chlopina:)
5213
#maggie nieaktywny
8 grudnia 2012r. o 12:39
Niestety o tym wiem :|

Ciesz sie malymi sprawami,duze same sie soba zajma.
~Przemysław niezalogowany
8 grudnia 2012r. o 12:59
Władze Bolesławca zamiast wystawy Smoleńskiej mogły by zaprosić na pokazowy mini turniej chociaż Polskich zawodników aby spopularyzować ten cudowny sport.Ci co poznali tajniki wiedzą jakim kunsztem trzeba dysponować aby nienagannie pozycjonować bile.Może warto popróbować i zawalczyć o wprowadzenie tej dyscypliny w granice naszego miasta ?
~12 stopa niezalogowany
8 grudnia 2012r. o 13:17
To zasponsoruj stół Wielki Przemysławie :)
~ niezalogowany
8 grudnia 2012r. o 13:49
~Przemysław napisał(a): Władze Bolesławca zamiast wystawy Smoleńskiej mogły by zaprosić na pokazowy mini turniej chociaż Polskich zawodników aby spopularyzować ten cudowny sport.Ci co poznali tajniki wiedzą jakim kunsztem trzeba dysponować aby nienagannie pozycjonować bile.Może warto popróbować i zawalczyć o wprowadzenie tej dyscypliny w granice naszego miasta ?

Jasne, a jakby wladze takie miejsce znalazly zaprosily ludzi, zainwestowaly w snookera w Boleslawcu, to pisalbys ze strata pieniedzy na sport nizszowy, lepiej zaiwestowac w siatkowke pilke nozna, ech Przemyslaw Przemyslaw.
7471
#olaboga nieaktywny
8 grudnia 2012r. o 15:13
Oj tam,oj tam :P mimo,że mamy innych faworytów myślę,że wspólne oglądanie byłoby możliwe :) przecież byśmy się raczej nie pobili co? :D na obecną chwilę MURPHY 4-8 CARTER :D pozdr dla fanów snokerkaDopisane 07.12.2012r. o godz. 22:33:Czyżby nie było więcej fanów Snookera? Murphy goni Cartera 7-8

No ja bym Cie nie bił ale nie wiem czy moge na to samo liczyc z Twojej strony ;) a wiesz jaki wynik koncowy? 9-8 dla mojego faworyta kolezanko ;P
315
#mir.ko nieaktywny
8 grudnia 2012r. o 15:52
tez mam konto na wp. na partyjki się pisze w '8' lub snooka, tam:) w prawdziwego też bym pocykał
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.