Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Ceny mieszkań w Bolesławcu.

~paulisa niezalogowany
18 grudnia 2012r. o 13:49
Od jakiegoś czasy obserwuje rynek nieruchomości w bolesławcu i jestem bardzo zaskoczona cenami mieszkań,ciekawa jestem czy to sami właściciele oszaleli czy te głupie agencje pośredniczące i tak widzę pojawiające się mieszkanie 2pokojowe w opłakanym stanie do kapitalnego remontu za ponad 140tys!!!!to jakiś żart??i jeszcze mają czelność pisać ze jego atutem są plastikowe okna i bliskość posterunku policji:)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~radny niezalogowany
18 grudnia 2012r. o 15:07
zgadzam sie ceny wysokie a trudno o mieszkanie o wysokim standardzie
~ niezalogowany
18 grudnia 2012r. o 16:46
Ceny mieszkań w Bolesławcu są stanowczo za wysokie. Proszę zwrócić uwagę ile nowych mieszkań od kilku lat stoi pustych a wciąż są budowane nowe/na ul.Garncarskiej,Gdańskiej,Sluzowej,Piaskowej.Gdyby deweloperzy obniżyli ceny,chętnych byłoby więcej a tak stoją puste i niszczeją ,obniżając swą wartość ale nie cenę.Młodzi osiedlają się za granicą kraju a deweloperzy budują dla budowania.
~@ niezalogowany
18 grudnia 2012r. o 17:05
Ceny mieszkań są w dużej mierze windowane przez agencje nieruchomości, dużą rzadkością są ogłoszenia od właścicieli.Problemem jest aktualnie sprzedać mieszkanie, mnóstwo ogłoszeń powtarza się od kilku miesięcy i nie znajduje kupców. Dopiero jak właścicielowi bardzo zależy na kasie obniża cenę. Mieszkanie na rynku wtórnym za ok.3000 zł/m2 raczej ma marne szanse znaleźć w aktualnej sytuacji kupca.Problem jest sprzedać mieszkanie za 2700-2800 zł/m2,musi być faktycznie bardzo ładne żeby szybko znaleźć kupca.A mieszkania deweloperskie po 3400-3600 zł/m2 przy tak dużej ich podaży niestety stoją wolne. Zapowiedzi analityków finansowych są niekorzystne dla sprzedających, przewidywane są dalsze obniżki cen mieszkań, zwłaszcza,że kończy się kredyt z refundowanymi przez państwo odsetkami, a planowany nowy preferencyjny kredyt ma dotyczyć tylko mieszkań deweloperskich.
~deweloper niezalogowany
18 grudnia 2012r. o 17:06
całe szczęście,że mamy wolny rynek i on dyktuje ceny :) Za drogo ? Nie kupuj :)
~@ niezalogowany
18 grudnia 2012r. o 17:10
~deweloper napisał(a): całe szczęście,że mamy wolny rynek i on dyktuje ceny :) Za drogo ? Nie kupuj :)

no właśnie deweloperze całe szczęście że mamy wolny rynek , a jeżeli z takim lekceważeniem podchodzisz do swoich klientów to życzę powodzenia w sprzedaży.
~nic niezalogowany
18 grudnia 2012r. o 19:01
Nie ma co się oszukiwać ,każdy by chciał kupić jak najtaniej i sprzedać jak najdrożej.Mam mieszkanie do sprzedania 3 pokoje na 1 pietrze z ogrzewaniem miejskim do remontu łazienka za nie całe 140000 no i tak obserwuje ludzi ,którzy przychodzą oglądać mieszkanie i mogę powiedzieć ,że każdy liczy na to aby w takim mieszkaniu było by wszystko zrobione w ich guście od parapetów po szczoteczki do zębów(oczywiście nie używane) w łazieńce i najlepiej, żeby nie było żadnych opłat nawet za wodę i za ścieki już nie wspomnę o ogrzewaniu.No ale prawda jest okrutna nie ma nic za darmo i jestem przekonany że mieszkania nie podrożały tylko potaniały obserwuję rynek już od 3 lat i naprawdę mieszkania poszły w dół średnio o 300zł na m2.
~ niezalogowany
18 grudnia 2012r. o 19:39
~nic napisał(a): Nie ma co się oszukiwać ,każdy by chciał kupić jak najtaniej i sprzedać jak najdrożej.Mam mieszkanie do sprzedania 3 pokoje na 1 pietrze z ogrzewaniem miejskim do remontu łazienka za nie całe 140000 no i tak obserwuje ludzi ,którzy przychodzą oglądać mieszkanie i mogę powiedzieć ,że każdy liczy na to aby w takim mieszkaniu było by wszystko zrobione w ich guście od parapetów po szczoteczki do zębów(oczywiście nie używane) w łazieńce i najlepiej, żeby nie było żadnych opłat nawet za wodę i za ścieki już nie wspomnę o ogrzewaniu.No ale prawda jest okrutna nie ma nic za darmo i jestem przekonany że mieszkania nie podrożały tylko potaniały obserwuję rynek już od 3 lat i naprawdę mieszkania poszły w dół średnio o 300zł na m2.

podaj mi swój nr tel jeśli to mieszkanie w Bolesławcu
[email protected]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza