Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Wesołych Świąt bolesławianom
3148
#Skumbria nieaktywny
20 grudnia 2012r. o 10:18
falco napisał(a): ...nie potrafisz napomknąć o latach minionych i o jej bohaterach...
...wyłącz tv i przestań myśleć o przeszłości a żyj dniem dzisiejszym i nadchodzącymi swiętami :)
....
czy wesoło i spokojnie czy nadal będziesz tkwił w oparach ,,mgły,, i absurdów z katastrofą związanych...

jak zwykle wyciagasz z wypowiedzi mohera tylko jeden wniosek. on moglby napisac o przyprawianiu bigosu a Ty mu wyjedziesz z mgla. masz problem?

Dopisane 20.12.2012r. o godz. 10:18:

falco napisał(a): ...wyłącz tv ...

aha pewnie moher jak i ja nalezymy do grupy, ktora nie ma problemu z TiWi ;)

www.szlachetnapaczka.pl
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
8375
#GosiaG nieaktywny
20 grudnia 2012r. o 10:24
Pannazdzieckiem napisał(a): ... co to znaczy błogosławieństwo ?

To takie 'lajki' od stFórcy :D

Proste ?
:P :P :P

Lilith ^^
3148
#Skumbria nieaktywny
20 grudnia 2012r. o 10:30
GosiaG napisał(a):
To takie 'lajki' od stFórcy :D
Proste ?
:P :P :P

celnie :D

www.szlachetnapaczka.pl
2951
#Anonim2951 nieaktywny
20 grudnia 2012r. o 10:37
gover napisał(a): Hegemon, sentinel uzywacie niepotrzebnie waszej wladzy w taki sposob. Napisalem, ze byla doskonala organizacja spotakania oplatkowego, dziwie sie tylko, ze dyzurni antyklerykalowie jeszcze nie pytaja co robi ten klecha na spotkaniu.

gover,
nie znam treści Twojego posta, zmoderowanego przez żółwika.
Postaram się wyjaśnić dlaczego ja zmoderowałem.
Twoja ocena dotycząca organizacji spotkania została W CAŁOŚCI ZACHOWANA PRZEZE MNIE !
Natomiast po użyciu czterech słów, uznałeś za stosowne "wsadzić kij w mrowisko" posługując się kilkudziesięcioma wyrazami.
Co przyniosło skutek ( zamierzony ? ), biorąc pod uwagę treść postów, które potem usunąłem.
Dlatego "zastanawiam się" , co było właściwym ( pierwotnym ) celem Twojej wypowiedzi ? : )
Pozdrawiam
9984
#gover nieaktywny
20 grudnia 2012r. o 10:52
Hegemon napisał(a): Dlatego "zastanawiam się" , co było właściwym ( pierwotnym ) celem Twojej wypowiedzi ? : )
Pozdrawiam

Skoro nie wiesz co bylo celem mojej wypowiedzi to, dlaczego kasujesz? Jest taka piekna zasada, ze w niepewnosci nie nalezy dzialac.
2951
#Anonim2951 nieaktywny
20 grudnia 2012r. o 11:04
gover,
skoro ja ( "ten zły" ) postarałem się udzielić wyjaśnień na forum, to może w ramach wzajemności Ty ( "ten dobry" ), również spróbujesz ? : )
~ niezalogowany
20 grudnia 2012r. o 11:17
Hegemon napisał(a): gover,
skoro ja ( "ten zły" ) postarałem się udzielić wyjaśnień na forum, to może w ramach wzajemności Ty ( "ten dobry" ), również spróbujesz ? : )

nie nadajesz się na moderatora! inicjujesz konflikty mistrzu!
9984
#gover nieaktywny
20 grudnia 2012r. o 14:20
Hegemon napisał(a): gover,

Ja nie klasyfikuje w ten sposob ludzi. Klasyfikuje na madrych i bardziej madrych, dobrych i bardziej dobrych.

Dopisane 20.12.2012r. o godz. 14:20:

Pannazdzieckiem napisał(a): Dnia niepodległości i Święta trzech króli ... co to znaczy błogosławieństwo ? Wytłumacz mi Gover , bo jakoś nie potrafię zrozumieć ... od długich lat.

Jesli nie wiesz co to jest Katechizm Kosciola Katolickiego to, zwroc sie o pomco do dzieci pierwszokomunijnych, one Ci wytlumacza co to znaczy blogoslawienstwo. W dowod wdziecznosci wyjasnisz im wszystko o pieniadzu.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza