nie mam problemów ,,smoleńskich i jakichś tam mgieł,, jak to ktoś napisał tylko- tak na marginesie- to nie ja chyba coś tam nabazgrałem o latach 80-ych i jego bohaterach ;)
napisałem że życzę ,,spokojnych świąt bolesławianom,, i nadal to podtrzymuję :) ...życzę takich świąt
wszystkim których bardzo nielubię
wszystkim których troszkę nie lubię
wszystkim których bardzo lubię
wszystkim których troszkę lubię
...i wszystkim którzy mnie nie lubią
jeśli są tacy którzy mnie troszkę lubią to im też życzę spokojnych świąt
Oto "moje" życzenia, nie tylko na czas Bożego Narodzenia:
"Miej oczy szeroko otwarte, aby nie umknęły Ci małe cuda,
które Bóg czyni codziennie" :)
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Dziękuję bardzo i odwzajemniam :) (chyba nie wykasują :D )
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
A ja wam życze Wesołych Świat oraz szczesliwego Nowego Roku.
Pomimo tylu złosliwosci,chamstwa ,niezrozumienia,braku lojalnosci,zdrady,głupoty i wielu innych "ciemnych stron "tego naszego życia - wierze że bedzie dobrze i ze możecie być w tej naszej Polsce szczesliwi!
W takim czasie jak ten co nadchodzi , bardzo zazdroszcze bolesławianom ze mogą wyjsc i pospacerować po naszym ryneczku..... ;) :)
Na dwie rzeczy nie ma lekarstwa: na śmierć i na bezczelność
E napisał(a): Oto "moje" życzenia, nie tylko na czas Bożego Narodzenia:
"Miej oczy szeroko otwarte, aby nie umknęły Ci małe cuda,
które Bóg czyni codziennie" :)
To sa bardzo piekne zyczenia, ale niebozonarodzeniowe. Takie zyczenia mozna i nalezy skladac kazdego dnia.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.