Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W imię przyzwoitości
2951
#Anonim2951 nieaktywny
5 marca 2013r. o 13:46
Życząc pomyślnego zakończenia "działań" , przypominam jedynie, że Twoja opinia jest mi "powszechnie" znana : )

PS.
Z przykrością i żalem stwierdzam, iż mój czas przeznaczony na internetowe bajanie właśnie minął i jestem zmuszony opuścić Wasze szacowne grono : )

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~nie pal kota niezalogowany
5 marca 2013r. o 14:56
Pannazdzieckiem napisał(a):
Hegemon napisał(a):
ISTOTĄ Twojej wypowiedzi jest przedostatnie zdanie : )

Pozdrawiam

Moja opinia Hegemonie , jest od jakiegoś czasu jasna i klarowna :

Gonić polityków , politykierów i innych Chapaczy , niezależnie od tego , co ględzą.

Idę naprawiać samochód , miłego dnia :)

po co będziesz sam naprawiał?do Przemysława zawież :D przestaniesz być anonimowy dla niego :P
2900
#falco nieaktywny
5 marca 2013r. o 18:00
hehe..poczytałem sobie to i owo i ...nadal z tego nic nie wynika ;)
tak jak i Pynchoon pisałem kiedys że osobiście nie mam nic do p.P. a jedynie (i aż) nie zgadzam się z jego ,,poglądami,,
...kiedyś już napisałem i to że przypomina mi on Hayd'a...
a to ciągłe pisanie że nie dyskutuje z anonimami to już czysty idiotyzm z racji tego że to jest INTERNET !!!!!
ILU Z NAS ZNA SIĘ OSOBIŚCIE?????
czy z tej racji mam nie odpowiadać na pytania np. Pynchoona?
sorki za wywołanie ... ;)
i na koniec - czy ,,offem ,, jest krytyka postawy autora tematu ?
moim zdaniem nie, bo sam tytuł w tym przypadku nic nie znaczy ...
tak jak i wstawiane linki...

"bierz życie z każdym oddechem..."
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
5 marca 2013r. o 18:12
falco napisał(a):
ILU Z NAS ZNA SIĘ OSOBIŚCIE?????

Ja dla przykładu wszystkich na piwo zapraszam , ale dziwna sprawa, w kraju o takim spożyciu , nikt piwa nie chce wypić :D

Miłego wieczoru Wam życzę :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~mir.ko niezalogowany
5 marca 2013r. o 18:36
bo nikt nie wie aniu czy całować cie w rączke czy walic po plerach :)
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
5 marca 2013r. o 18:41
~mir.ko napisał(a): bo nikt nie wie aniu czy całować cie w rączke czy walic po plerach :)

:D Obie formy czułości są jak najbardziej wskazane :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~Paracetamol niezalogowany
5 marca 2013r. o 18:42

:P
7029
#casablanca nieaktywny
5 marca 2013r. o 21:30
Przedstawiający się jako Pan M, wrzuca grafika z logiem europa+.

Podaję link na ten temat :)

"Europa Plus poluje na znanych polityków, ale bez skutku. Inicjatywa Kwaśniewskiego będzie niewypałem?"

Cały tekst: http://wyborcza.pl/1,75478,13503771,Europa_Plus_poluje_na_znanych_politykow
__ale_bez_skutku_.html?utm_source=HP&utm_medium=AutopromoHPutm_content=cukierek1&utm_campaign=wyborcza#Cuk#ixzz2MhPrEXwR

cynik - człowiek, co zna cenę wszystkich rzeczy, a nie zna wartości żadnej z nich...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza