Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W imię przyzwoitości
2900
#falco nieaktywny
5 marca 2013r. o 21:47
przeczytałem i jedyny wniosek to taki że kilka osób stoi w wielkim ,,rozkroku,, ;)
nie bardzo wiedzą czy pomysł nie będzie wielkim niewypałem i zachowują chwilowy dystans
nie bardzo też wiedzą czy zyskają poparcie a co za tym idzie dorwą się do kasy wiec może lepiej poczekać i poobserwować...
jedynie Cimoszewicza mogę szanować za wypowiedziane słowa...reszta to polityczne gnojki które nie widząc jasno określonych zysków nie mają odwagi powiedzieć ,,tak,, lub ,,nie,,

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
5 marca 2013r. o 21:57
falco napisał(a): .... jedynie Cimoszewicza mogę szanować za wypowiedziane słowa...

Proponuję przyjąć założenie , że jak raz Cimoszewiczowi udało się dyplomatycznie wybrnąć z ... jak na razie przynajmniej . :)
Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~tylda niezalogowany
5 marca 2013r. o 23:40
No uwzięli się ci forumowicze na Przemysława okropnie. A on jest przecież taki mądry i inteligentny. Co za ludzie! I to prawie wszyscy! Ten naród chyba trzeba wymienić.
~ niezalogowany
6 marca 2013r. o 6:37
~tylda napisał(a): No uwzięli się ci forumowicze na Przemysława okropnie. A on jest przecież taki mądry i inteligentny. Co za ludzie! I to prawie wszyscy! Ten naród chyba trzeba wymienić.
>

Mocno trzeba go przewietrzyć i odsiać plewy.
2900
#falco nieaktywny
6 marca 2013r. o 7:09
czyli co?
powywieszać ,rozstrzelać czy zagazować...
a może miłosiernie tylko więzienna cela lub zsyłka... :>

wtedy dopiero będzie możne głosić bez żadnych oporów ,jedno ,,jedynie słuszne,, słowo, różnej maści Przemysławów...
i nastanie dobrobyt i wszechobecna ,,szczęśliwość,, ;)

5413
#Przemyslaw nieaktywny
6 marca 2013r. o 13:30
falco napisał(a): czyli co?
powywieszać ,rozstrzelać czy zagazować...
a może miłosiernie tylko więzienna cela lub zsyłka... :>

wtedy dopiero będzie możne głosić bez żadnych oporów ,jedno ,,jedynie słuszne,, słowo, różnej maści Przemysławów...
i nastanie dobrobyt i wszechobecna ,,szczęśliwość,, ;)
>

Szanowny Panie falco .Póki co Przemysław nie pcha się do władzy.Jedynie , podobnie jak to robią dziennikarze ujawnia mechanizmy funkcjonowania administracji .Tak się składa że Kilkanaście milionów naszych rodaków nie ma powodu do radości / bezrobotni , emigranci , na śmieciowych umowach , na minimalnej krajowej , chorzy , / Państwo i samorządy zadłużone do granic możliwości .
W tym samym czasie ci ludzie , którzy nie radzą sobie z zarządzaniem państwem przydzielili sobie 4 miliardy złotych w formie nagród .Może Pan jest jedną z tych osób , która bierze lub ktoś Panu płaci popieranie brania.Ukrywanie jawności dowodzi jedynie nieczystych intencji .Dowodzi że albo się Pan boi albo wstydzi prezentować otwarcie swoje zdanie.
Kilkanaście razy pisałem że ten temat dotyczy moralności ludzi władzy wobec podległemu sobie społeczeństwu.Pan albo nie potrafi albo nie chce ustosunkować się do tematu .Cokolwiek Pan napisze , napluje na mnie lub RP fakt pozostaje faktem .Społeczeństwo jest oszukiwane -- teraz słowem wytrychem jest KRYZYS .

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
2900
#falco nieaktywny
6 marca 2013r. o 13:48
aleś się rozpisał chłopie tyle tylko że gdybyś czytał moje posty i myślał o tym co piszę ,nie pisałbyś kolejnych bzdur... :P
ja mam coś wspólnego z ,,władzą,,?
hehehe....

ja ,,pluję ,, na ciebie czy R.P?...nie rób z siebie męczennika...
mam gdzieś ciebie jako polityka,innych zresztą też ...mam gdzieś wszystkie partie w tym chorym kraju bo jest ,,chory,, właśnie przez takich jak ty i tobie podobni :>
a to że piszesz w temacie o ,,przyzwoitości,, zarzucajac jej brak innym sam niewiele mając z nią wspólnego... w tym systemie jest do przyjęcia...
kto najgłośniej krzyczy ,,łapać złodzieja,,? :P

Dopisane 06.03.2013r. o godz. 13:48:

.,,Ukrywanie jawności dowodzi jedynie nieczystych intencji .Dowodzi że albo się Pan boi albo wstydzi prezentować otwarcie swoje zdanie,,

:D
dowcipniś czy.... ;)

~ niezalogowany
6 marca 2013r. o 13:53
Dajcie spokój już tym karierowiczem, happenerem PALIKOTEM. Może jeszcze nabierze on kilku narkomanów, przygarnie kilku zboczeńców, ale i tak i tak wiadomo, że skończy prędzej czy później na dnie.

Zamiast pisać o tej niepoważnej sekcie Palikotowej to wartoby jednak skoncentrować na poważnych ludziach. Januszek to tylko problem Pana Tuska bo jemu się zerwał ze smyczy.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza