Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W imię przyzwoitości
~Zm niezalogowany
6 marca 2013r. o 13:57
Przemyslawie skoncz pisac te Kocham Bolec.Info y. Skoro nie chcesz pchac sie do wladzy to po co to piszesz? Chesz byc lokalnym celebryta ? czy placa Ci 50 zl za takie wypociny?

Zastosowana autokorekta

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Też człowiek niezalogowany
6 marca 2013r. o 21:26
~ napisał(a): Dajcie spokój już tym karierowiczem, happenerem PALIKOTEM. Może jeszcze nabierze on kilku narkomanów, przygarnie kilku zboczeńców, ale i tak i tak wiadomo, że skończy prędzej czy później na dnie.

Zamiast pisać o tej niepoważnej sekcie Palikotowej to wartoby jednak skoncentrować na poważnych ludziach. Januszek to tylko problem Pana Tuska bo jemu się zerwał ze smyczy.
>

Czemu dać im spokój ? Co to jest zboczeniec ? Kim są poważni ludzie ?
~JG niezalogowany
6 marca 2013r. o 21:50
Może napiszę coś na temat, skoro większość się uparła, żeby opluwać się wzajemnie.

Zanim mnie oplujecie i spróbujecie stłamsić odpowiedzcie na moje pytania.

Kiedy ostatnio otrzymałeś(aś) premię w miejscu swojego zatrudnienia?
Czy premia była w wysokości 3-4 Twoich miesięcznych zarobków?
Czy (jeśli dostałeś(aś) premię) otrzymaliście ją za pracę ponad tą, za którą otrzymujecie pensję, czy za pracę dodatkową?
Czy otrzymasz premię, jeśli Twój pracodawca jest niezadowolony z Twojej pracy?
Czy wiesz jaki jest procent niezadowolonych z pracy parlamentu/rządu?

CBOS nie zanotował większych zmian w ocenie pracy parlamentu. Pracę posłów dobrze ocenia 21 proc ankietowanych (wzrost o 1 proc.), źle Sejm oceniło 60 proc. badanych (spadek o 1 proc.), nie ma zdania 19 proc. respondentów.

Czytaj wiecej: http://www.wiadomosci24.pl/artykul/sond ... 23009.html

Skoro płacisz podatki, jak zdecydowana większość tu się wypowiadających, a posłowie, w tym prezydium sejmu są de facto Twoimi pracownikami (przecież płacąc podatki wypłacasz im pensję), to czy jako pracodawca dasz im premię?
Ponadto czy prezydium Sejmu zrobiło coś poza swoimi podstawowymi obowiązkami, że przyznało sobie premię?

odpowiedzcie na te pytania, tylko szczerze
Wówczas może inaczej popatrzycie na to co robi Palikot.

tak jestem w partii Ruch Palikota,
Ale to co napisałem powyżej chyba nie jest zbytnio upartyjnione. Starałem się być jak najbardziej obiektywny w swojej wypowiedzi.
pozdrawiam i czekam na równie obiektywne wypowiedzi:)
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
6 marca 2013r. o 22:03
~JG napisał(a): ...pozdrawiam i czekam na równie obiektywne wypowiedzi:)

Ładny elaborat Drogi Kolego :)
Pluć nie zamierzam , zwracam jedynie uwagę na pewien fakt.
Kiedy miałem trzydzieści lat , różni paligłupowcy serwowali mi podobne do Twoich argumenty , nauczony doświadczeniem , mogę powiedzieć dzisiaj .... Preczzpolitykami. Z mojego punktu widzenia .... historia się powtarza. Przykro mi .

Dobrze Ci radzę wytrzeźwiej ... kiedyś dałbym się zabić za lewicę. :)

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~iwona niezalogowany
6 marca 2013r. o 22:05
banda łobuzow co sie bogaca czymis kosztem a urzedasy korzystaja z kazdej nagrody a odbieraja biednym kawelek chleba i godnego zycia w tym za...nym kraju

Zastosowana autokorekta

6 marca 2013r. o 22:43
Pannazdzieckiem napisał(a):
~JG napisał(a): ...pozdrawiam i czekam na równie obiektywne wypowiedzi:)

Ładny elaborat Drogi Kolego :)
Pluć nie zamierzam , zwracam jedynie uwagę na pewien fakt.
Kiedy miałem trzydzieści lat , różni paligłupowcy serwowali mi podobne do Twoich argumenty , nauczony doświadczeniem , mogę powiedzieć dzisiaj .... Preczzpolitykami. Z mojego punktu widzenia .... historia się powtarza. Przykro mi .

Dobrze Ci radzę wytrzeźwiej ... kiedyś dałbym się zabić za lewicę. :)

Dobranoc :)
>

Pasuje do ciebie przysłowie że " przed i po szkodzie głupi "
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
6 marca 2013r. o 22:56
~Też człowiek napisał(a):

Mam wrażenie , że cały czas z Przemusiem rozmawiam :D

Patrz pan , jaki ja nie zessubordynowany jestem ... cholera :D

Dobrej nocy ... anonimie :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
6 marca 2013r. o 23:05
Pannazdzieckiem napisał(a):
~Też człowiek napisał(a):

Mam wrażenie , że cały czas z Przemusiem rozmawiam :D

Patrz pan , jaki ja nie zessubordynowany jestem ... cholera :D

Dobrej nocy ... anonimie :)
>

No .Masz niucha.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza