Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W imię przyzwoitości
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
6 marca 2013r. o 23:12
~Też człowiek napisał(a):
No .Masz niucha.

Przemuś , czy wobrażasz sobie , że w silniku benzynowym Omega 2,0 16V pompa oleju poszła ? Taki problem techniczny mam , i chciałbym Cię spytać o zdanie . Myślisz , że to możliwe ?

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
7 marca 2013r. o 1:10
w odpowiedzi zaraz dostaniesz linka...
o nagrodach dla p(osłów) :D

jakiej ty oczekujesz odpowiedzi od mechanika któremu ,,nie szło,,?

a tak przy okazji...w związku ze zbliżającym się świętem przekaż pan koleżance ;) partyjnej życzenia...
ja mogę mieć z tym problem ale kolega napewno ma bliski kontakt z wyżej wymienion...ą :D

jakiś email a może nawet GG... :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
7 marca 2013r. o 1:14
~Też człowiek napisał(a): Czemu dać im spokój ?

Bo są jakieś granice absurdu i ludzkiej naiwności. Palikot jest taką "Jolą Rutowicz" polskiej polityki. Fajnie jest od czasu do czasu mieć się z kogo pośmiać... ale z drugiej strony on już po prostu nudzi i pora przełączyć na inny kabaret.
~Też człowiek napisał(a): Co to jest zboczeniec ?

to ktoś zaburzony psychicznie, ktoś taki którego zachowanie jest wynikiem patologicznych zmian rozwojowych w ośrodkowym układzie nerwowym, bądź silnym, traumatycznym przeżyciem z dzieciństwa. Są rożne dewiacje - pedofile, zoofile, geje, koprofile, nerofile, kazirodcy i wiele wiele innych.
~Też człowiek napisał(a): Kim są poważni ludzie ?

to ludzie którzy nie zmieniają poglądów ze względu na modę. To nie są populiści, którzy pieprzą, że mogą zrobić 0% bezrobocia itd.
Powazni ludzie to ludzie, którzy nie potrzebują całej tej żałosnej socjotechniki i taniego szokowania. To ludzie, którzy nie są oportunistami, kabotynami i zwykłami kłamcami. Więc poważnym czlowiekiem jest np Janusz Korwin Mikke, Stanisław Michalkiewcz... a nie jakiś żałosny bezideowy, bez honoru Januszek Palikot.
5413
#Przemyslaw nieaktywny
7 marca 2013r. o 3:04
Pannazdzieckiem napisał(a):
Przemuś , czy wobrażasz sobie , że w silniku benzynowym Omega 2,0 16V pompa oleju poszła ? Taki problem techniczny mam , i chciałbym Cię spytać o zdanie . Myślisz , że to możliwe ?
>

Panie Piotrze , już raz prosiłem aby nie zwracał się Pan o mnie w ten sposób.Żarty też mają jakieś granice.

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
7 marca 2013r. o 6:10
~ napisał(a): ...Powazni ludzie to ludzie, którzy nie potrzebują całej tej żałosnej socjotechniki i taniego szokowania. To ludzie, którzy nie są oportunistami, kabotynami i zwykłami kłamcami. Więc poważnym czlowiekiem jest np Janusz Korwin Mikke, Stanisław Michalkiewcz... a nie jakiś żałosny bezideowy, bez honoru Januszek Palikot.

Dokładnie , czas na Trybunów Ludowych . Pooglądajcie wykłady Michalkiewicza , a dowiecie się , na jakim świecie żyjecie.

Miłego dnia :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2900
#falco nieaktywny
7 marca 2013r. o 7:32
,,już raz prosiłem...,,
dobre!!!!

potrafi gość zażartować :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~JG niezalogowany
7 marca 2013r. o 8:56
~JG napisał(a): ...pozdrawiam i czekam na równie obiektywne wypowiedzi:)

Ładny elaborat Drogi Kolego :)
Pluć nie zamierzam , zwracam jedynie uwagę na pewien fakt.
Kiedy miałem trzydzieści lat , różni paligłupowcy serwowali mi podobne do Twoich argumenty , nauczony doświadczeniem , mogę powiedzieć dzisiaj .... Preczzpolitykami. Z mojego punktu widzenia .... historia się powtarza. Przykro mi .

Dobrze Ci radzę wytrzeźwiej ... kiedyś dałbym się zabić za lewicę. :)

Dobranoc :)

tylko, że ja zabić za polityka bym się nie dał, jedynie wyliczyłem i wypunktowałem to, czego większość nie widzi, a nawet jak widzi, to nie rozumie. Na tej samej zasadzie, że jak ktoś im pluje w twarz, to mówią, że deszcz pada.
Ale widzisz, każdy ma swoje doświadczenia. mam 34 lata, ukończyłem politologię i mój wybór partii (jedynej w moim życiu do której się zapisałem) był ze wszech miar przemyślany. To, że Janusz Palikot przyjdzie czasem z rekwizytem na swoje wywiady, czy happeningi, to jest nic. Znam gorsze zachowania prominentnych polityków z różnych partii, którzy dziś są w sejmie. Mnie podoba się to, że Palikot ustalił jasne zasady w partii, np. zakaz brania takich premii. Niestety kibitka połakomiła się na 40 tys. złotych, a druga kobitka równie chciwa z największego wroga stałą się nagle jej obrońcą i przyjacielem.
to powinno być napiętnowane, a nie Palikot, który przyjdzie na spotkanie z workiem kartofli, świńskim ryjem czy wibratorem. Przypomnij sobie pana Dorna, który narąbany łaził w Sejmie, Pana Kaczyńskiego z jego wypowiedziami o małpie w czerwonym czy spieprzaj dziadu, pana Kropiwnickiego (prezydenta Łodzi)z jego gdzie masz ch..u czapkę. Takie przykłady można mnożyć. Palikot może ma nieco niewyparzony język i czasem przesadza, ale przynajmniej mówi co myśli, w przeciwieństwie do większości polityków.
~gizek niezalogowany
7 marca 2013r. o 9:51
Przemyslaw napisał(a):
>

Panie Piotrze , już raz prosiłem aby nie zwracał się Pan o mnie w ten sposób.Żarty też mają jakieś granice.

Oj PrzemYSŁAWIE, nie bądź taki małostkowy.

Zmoderowano 08.03.2013 godz.8:56 - powód: (Hegemon)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza