Witam wszystkie mamy...ja mam termin na marzec i mam nadzieje ze mi szybko zleci ten czas, bo nie moge sie doczekać córci:)....mam pytanie do mam, które rodziły tu w bolesławcu. A mianowicie co jest potrzebne dla dzidziusia do szpitala po narodzinach, co spakować do torby...ubranka tylko na wyjscie ze szpitala, czy na te wszystkie dni,które tam spędzimy...z góry dziękuję za odpowiedzi
o ile nic sie nie zmienilo, to ubranko tylko na wyjscie, a tak potrzebne pieluchy, chusteczki mokre, jakies podklady do przewijania lub flanelowe pieluchy...
Michaśko Twojemu synkowi po prostu dobrze u mamusi w brzuszku i dlatego mu sie nie spieszy :) tak to sobie tlumacz to moze troszke poprawi Ci sie samopoczucie! Ja na przyspieszenie porodu barrrrdzo duzo sprzatalam, spacerowalam, latalam po schodach, przytulalam sie z mezam;) a i tak urodzilam duzo po terminie. Tak wiec to dzidzia wybiera sobie dzien i godzine, a my marny mamy na to wplyw...
A do naszego szpitala pol roku temu potrzebne byly kosmetyki do pielegnacji noworodka (kremy, chusteczki, plyn do kapieli itp.) pieluszki, podklady poporodowe, 2 pary takich 'pieluchomajtek' na czas zaraz po porodzie, podpaski poporodowe, srodki do higieny osobistej (kosmetyki wg uznania;)) i ubranko dla bobaska tylko na wyjscie ze szpitala, poniewaz na oddziale lezy w ciuszkach szpitalnych.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.