Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

przedszkole

~ niezalogowany
11 kwietnia 2013r. o 12:56
~ napisał(a):
~ napisał(a): Czyli najlepiej go złamać zamiast wytłumaczyć?!A gdyby ktoś tobie kazał stać w kącie aż zrozumiesz-fajnie by ci było?Nie lepiej porozmawiać?Zamiast bronić przedszkole rękoma i nogami proponuję przyjrzeć się co nieco z czystej troski.

Nie bronię tego przedszkola rękoma i nogami, tylko Pani argumenty są ''za słabe'' żeby mnie i inne osoby negatywnie ''nastawic'' do zmiany zdania.Ps.Gdyby mojemu dziecku działa się jakakolwiek krzywda, napewno dowiedzialabym sie o tym pierwsza, chocby z tego powodu,ze moje dziecko jest ''prawdomówne'' a o tym ze mu sie żadna krzywda tam nie dzieje, świadczy fakt, ze ''jest załamane'' jak nie moze isc do przedszkola Dziwne prawda?
Może i twojemu dziecku nie dzieje się krzywda ale patrząc na twoje podejście nawet gdyby ci dziecko mówiło że coś jest nie tak olałabyś to bo przecież nie może być kaleką społeczną i ma sobie radzić bo w życiu nikt się z nim cackać nie będzie :/
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~12341 niezalogowany
11 kwietnia 2013r. o 15:38
~ad. Oxpress napisał(a): Nigdy nie zdarzyło mi się słyszeć żadnej awantury. Wiem, że dyrektor jest wymagający wobec pracowników, ale to po to, aby nasze dzieci miały lepiej.
Dzieciaki uwielbiają dyrektora. Poza tym on sam śmieje się z nimi, wygłupia, suszy włosy na basenie .

wazelina pierwsza klasa :D

Normalnie gdybym nie był w temacie to bym uwierzył :P
~ niezalogowany
11 kwietnia 2013r. o 19:37
~ napisał(a): Może i twojemu dziecku nie dzieje się krzywda ale patrząc na twoje podejście nawet gdyby ci dziecko mówiło że coś jest nie tak olałabyś to bo przecież nie może być kaleką społeczną i ma sobie radzić bo w życiu nikt się z nim cackać nie będzie :/

Masz chyba jakies problemy ''natury emocjonalnej'' radze wybrac sie do psychologa.Ja w przeciwienstwie do Ciebie nie ''obrabiam d..y'' za czyimis plecami tylko mowie wprost jak mi sie cos nie podoba.A Ty na necie jedziesz po ''Paniach przedszkolankach'' i i krytykujesz je publicznie, jak taka ''cwana'' jestes to idz do przedszkola, na skargę, a nie ''wyładowujesz się tu'' a pozatym Ty jestes ''Zła Matka'', skoro wiesz ze Twojemu dziecku dzieje sie tam ''TAKA STRASZNA KRZYWDA, a Ty je tam posyłasz dalej bo ''nie chcesz juz je przenosisz'' gdzie indziej.ZASTANOW SIE sama przeczysz sobie kobieto :>
~też mama niezalogowany
12 kwietnia 2013r. o 8:10
Pytam się Pani opluwające przedszkole, czemu nie porozmawiała o swoich spostrzeżeniach ze swoja siostrą i nie przeniosla dziecka do innej placówki. Widocznie nie jast mu tam tak żle, skoro dziecko dalej tam chodzi ???? I naprawdę dziwię się,że nie poszła pani siostra do pani dyrektor ze skargą. Coś mi się wydaje, że ktoś specjalnie niszczy opinie tego przedszkola. Ja osobiście miałam tam troje dzieci i byłam bardzo zadowolona. I moje dzieci nawet chodza czytac bajki dla swoich młodszych kolegów. pozdrawiam wszystkich zadowolonych,
~ niezalogowany
12 kwietnia 2013r. o 8:28
~Maria napisał(a): Po dwóch tygodniach chodzenia dziecka do przedszkola rodzic raczej nie wyrobi sobie obiektywnego zdania o danej palcówce. Poczekamy na Twoją opinię za kilka miesięcy, kiedy faktycznie poobserwujesz, posłuchasz, porozmawiasz.

Chodzi już półtora miesiąca zdania nie zmieniam. A po dwóch tygodniach już nie robił awantur. A to oznacza że się tam dobrze czuje.
~ niezalogowany
12 kwietnia 2013r. o 9:13
~ napisał(a):
~ napisał(a): Może i twojemu dziecku nie dzieje się krzywda ale patrząc na twoje podejście nawet gdyby ci dziecko mówiło że coś jest nie tak olałabyś to bo przecież nie może być kaleką społeczną i ma sobie radzić bo w życiu nikt się z nim cackać nie będzie :/

Masz chyba jakies problemy ''natury emocjonalnej'' radze wybrac sie do psychologa.Ja w przeciwienstwie do Ciebie nie ''obrabiam d..y'' za czyimis plecami tylko mowie wprost jak mi sie cos nie podoba.A Ty na necie jedziesz po ''Paniach przedszkolankach'' i i krytykujesz je publicznie, jak taka ''cwana'' jestes to idz do przedszkola, na skargę, a nie ''wyładowujesz się tu'' a pozatym Ty jestes ''Zła Matka'', skoro wiesz ze Twojemu dziecku dzieje sie tam ''TAKA STRASZNA KRZYWDA, a Ty je tam posyłasz dalej bo ''nie chcesz juz je przenosisz'' gdzie indziej.ZASTANOW SIE sama przeczysz sobie kobieto :>
Zacznij wreszcie czytać ze zrozumieniem!Napisałam wyrażnie że po pierwsze to nie moje dziecko tylko siostrzeniec,po drugie że siostrzeniec nie sprawia problemów więc nie stoi w kącie dlatego więc jak na razie siostra ma oczy szeroko otwarte.Mały sam opowiada co się działo-zresztą skoro pani nawet przy rodzicach burczy do dzieci w szatni to o czymś świadczy.Rodzice tylko kręcą głowami ale nikt się nie odzywa żeby potem pani na ich grzecznych dzieciach się nie skupiła.Poza tym nie obrabiam d...paniom tylko mam zastrzeżenia do jednej i nie namawiam na nieposyłanie tam dzieci bo to nie całe przedszkole jest do d...tylko jedna pani.W innych grupach wszystko może być inaczej i nie przeczę.Zrozumiano? ?? !!
~ niezalogowany
12 kwietnia 2013r. o 9:17
~ napisał(a):
~Maria napisał(a): Po dwóch tygodniach chodzenia dziecka do przedszkola rodzic raczej nie wyrobi sobie obiektywnego zdania o danej palcówce. Poczekamy na Twoją opinię za kilka miesięcy, kiedy faktycznie poobserwujesz, posłuchasz, porozmawiasz.

Chodzi już półtora miesiąca zdania nie zmieniam. A po dwóch tygodniach już nie robił awantur. A to oznacza że się tam dobrze czuje.
2 tygodnie walczył ale mama zamiast pomóc postawiła do kąta to i się poddał i nie robi awantur :/
~ niezalogowany
12 kwietnia 2013r. o 9:22
~ napisał(a):

Chodzi już półtora miesiąca zdania nie zmieniam. A po dwóch tygodniach już nie robił awantur. A to oznacza że się tam dobrze czuje. [/cmoże i tak a może tak że przez 2 tyg mama zamiast mu pomóc wysyłała do kąta więc się poddał i nie płacze ;(
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza