Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Wszyscy jesteśmy politykami
~zyb niezalogowany
29 marca 2013r. o 16:23
był teraz robiony ogólnopolski sondaż, i w pytaniu - który polityk w Polsce reprezentuje lewicę, najwięcej głosów 40% otrzymał Miller, więc przynajmniej w odczuciu spolecznym to SLD reprezentuje lewice, dla porównania "lewicowiec" Palikot otrzymał 6%
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
29 marca 2013r. o 16:26
alter napisał(a):
~ napisał(a):
Wiesz że dzwonią ale nie wiesz gdzie!!:P Kwaśniewski miał im pomóc w wyborach do europarlamentu, a nie w wyborach do sejmu!! :) Według Homo Homini, w wyborach do eroparlamentu, Europa+ a więc Kwaśniewski z Ruchem Palikota , mają 10,7 % poparcia. :)

I nie da się w żadnym przypadku całkowicie odzielić kampani do europarlamentu i do sejmu. Sukces w jednej z tych instytucji, przekłada się zawsze na lepszy wynik w drugiej.

Przypomnę, że napisałeś że RP ma 5 % poparcia w wyborach do sejmu i nawet akces Kwaśniewskiego nie pomógł. Delikatnie zwróciłem na uwagę na oczywistą bzdurę, zamieszczając sondaż do europarlamentu z 11% poparciem Europy+ tj.RP z Kwaśniewskim, albowiem w wyborach do sejmu, na dzień dzisiejszy, RP istnieje bez udziału Kwaśniewskiego i mając tego świadomość ankietowani odpowiadali na pytania sondażowe :)

Oczywiście zawsze znajdzie się pewnien odsetek ankietowanych,błądzących podobnie jak Ty, dla których udział Kwaśniewskiego w wyborach europarlamentarnych jest równoznaczny z udziałem razem z RP w wyborach do sejmu :)

Błądzenie jest rzeczą ludzką, ale dobrowolne trwanie w błędzie jest rzeczą diabelską. :P

alter napisał(a): Sukces w jednej z tych instytucji, przekłada się zawsze na lepszy wynik w drugiej.

Skoro sondaż do europarlamentu daje 11% poparcie RP,a wcześniej są wybory do europarlamentu, to dlaczego sondaż wyborów do sejmu daje im tylko 5 % poparcie?? :P
10114
#alter nieaktywny
29 marca 2013r. o 19:57
~ napisał(a): Przypomnę, że napisałeś że RP ma 5 % poparcia w wyborach do sejmu i nawet akces Kwaśniewskiego nie pomógł. Delikatnie zwróciłem na uwagę na oczywistą bzdurę, zamieszczając sondaż do europarlamentu z 11% poparciem Europy+ tj.RP z Kwaśniewskim, albowiem w wyborach do sejmu, na dzień dzisiejszy, RP istnieje bez udziału Kwaśniewskiego i mając tego świadomość ankietowani odpowiadali na pytania sondażowe :)

alter napisał(a): Sukces w jednej z tych instytucji, przekłada się zawsze na lepszy wynik w drugiej.

Skoro sondaż do europarlamentu daje 11% poparcie RP,a wcześniej są wybory do europarlamentu, to dlaczego sondaż wyborów do sejmu daje im tylko 5 % poparcie?? :P

5%... 11% to tymczasem można uśrednić na 8%. No to chyba nie zadowala Ruchu Palikota?

Wiesz, tak naprawdę chodzi tu tylko o medialny fakt, aby poptawić sobie słupki. Jakoś jednak ostatnio media ten fakt ignorują. Wszystko zweryfikują wybory. Kto popiera Ruch PAlikota trwa w błędzie, a trwanie w błędzie - mówmy po imieniu - jest głupotą :)

Dlaczego 5%? Nie łapiesz? Przecież wybory są przed nami. Sukces nie zaistniał.

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
5413
#Przemyslaw nieaktywny
29 marca 2013r. o 21:31
alter napisał(a): Kto popiera Ruch PAlikota trwa w błędzie, a trwanie w błędzie - mówmy po imieniu - jest głupotą :)

Brakuje mi w Pana wypowiedziach wyrazistości stanowiska. Skupia się Pan na dogmacie że to jest złe i już .Nigdy nie zauważyłem w Pana wypowiedzi co Pana zdaniem jest dobre i dlaczego.
Panie Stanisławie , może zamiast wkładać tyle wysiłku w krytykę zaprezentuje Pan swoje zdanie i poprze swoimi argumentami.Jak wspomniałem wcześniej w dyskusji nie chodzi o to aby na siłę mieć rację .Rozbieżność opinii nadaje jej kolorytu.
Ja ze swojej strony jednoznacznie określam co i dlaczego mi nie odpowiada.

Zmoderowano 29.03.2013 godz.21:42 - powód: zanim dodasz swoją odpowiedź, klikaj na "podgląd" posta (moderator)

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
~ niezalogowany
30 marca 2013r. o 1:26
Przemyslaw napisał(a): Ja ze swojej strony jednoznacznie określam co i dlaczego mi nie odpowiada.

W partii palikota wszystko odpowiada ? :>
A jeżeli nie to proszę wypunktować co nie odpowiada :]
~ niezalogowany
31 marca 2013r. o 6:30
~zyb napisał(a): był teraz robiony ogólnopolski sondaż, i w pytaniu - który polityk w Polsce reprezentuje lewicę, najwięcej głosów 40% otrzymał Miller, więc przynajmniej w odczuciu spolecznym to SLD reprezentuje lewice, dla porównania "lewicowiec" Palikot otrzymał 6%
>

tia , Miller i lewica .To stary zardzewiały komuch.
5413
#Przemyslaw nieaktywny
31 marca 2013r. o 15:12
Podstawową cechą ludzi jest różnorodność .Zatem bardzo interesujące wydaje się co ludzie wzajemnie sobie oraz innym życzą .Każdy wedle swoich upodobań , potrzeb , sympatii lub animozji.
Poletko życzeń otwarte

Dopisane 31.03.2013r. o godz. 15:12:

Widać co niektórym bardzo przeszkadza pisanie o przykrych rzeczach.Są święta i chcieli by się cieszyć łupami .
Niestety rząd od jutra wrzuci kilka nowych podatków.
Polecam tym dzisiaj niezadowolonym pisanie listów pochwalnych i trąbienie w fanfary.

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
~ niezalogowany
31 marca 2013r. o 15:16
Powinien byc podatek od głupoty. Miałbyś spore długi Moszczyński :]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMARaport BIK