Przemyslaw napisał(a): Kaliszczak napisał(a): Panie Moszczynski. 03 stycznia 2013 na łamach tego portalu złożył Pan deklarację, którą cytuję:
"- Legitymacja asystenta społecznego posła na Sejm upoważnia mnie do uczestnictwa w posiedzeniach komisji Rady Miasta, z prawem głosu. - powiedział Bolec.Info Przemysław Moszczyński. - Zamierzam z tego często korzystać i aktywnie uczestniczyć w wielu komisjach i Sesjach Rady Miasta, reprezentując interesy mieszkańców Bolesławca - ....". Ponawiam wielokrotnie stawiane Panu pytanie: W posiedzeniach jakich komisji RM aktywnie Pan uczestniczył i w jakich sprawach zabierał Pan głos??? Jak dotąd ,pomimo Pańskiej publicznej deklaracji, nie odpowiedział Pan na te wielokrotnie zadawane Panu dwa proste pytania.
>
To nie był wywiad ze mną a redakcyjna notatka.Zdjęcie zrobione przy okazji prywatnej wizyty.Są tam wplecione wątki z prywatnej rozmowy .Większość jest prawdziwa .Jednak co do kontekstu mam zastrzeżenia.Stało się i nic na to nie poradzę.Moje prace na rzecz Bolesławca nie muszą odbywać się przy akompaniamencie fanfar.Kto daje Panu prawo do publicznego przepytywania mnie ? Jestem społecznym asystentem i społecznym dziennikarzem .To chyba czytelna dla Pana informacja.
Gdyby władza poczuwała się do poważnego traktowania obywateli na wiele poruszanych tu problemów były by odpowiedzi lub jakakolwiek reakcja.
Panie Kaliszczak , ja nie mam się z czego spowiadać , nie trzeba po mnie niczego naprawiać.
Jak się nic nie robi to i poprawiać nie ma czego...
I ja mam następne pytania...
Czy zastanawiał pan się kiedyś jaką krecią robotę robi pan RP swoją postawą ..bo jak nazwać "zamienienie " przez pana Kmiecika społecznego asystenta z Pana Kuneckiego na pana m.
Pytania o zarząd,siedzibę itp. w normalnej partii odpuszczam... no bo to już wszyscy wiedzą :P
Czy nadal pan sobie wyobraża ,że reprezentuje kogokolwiek?