#Pannazdzieckiem nieaktywny 3 kwietnia 2013r. o 8:43
No to może mała lekcja historii :)
Panie Przemku , Pańska sugestia , jakoby ktoś celowo wprowadził wolny wybór w kwestii czy uczestniczyć w wyborach , czy nie , jest niezwykle ciekawa. Osobiście liczę na to , że do następnych wyborów pójdą jedynie członkowie parti politycznych , może jakieś 10 % Społeczeństwa. I to będzie koniec tej zakłamanej demokracji. Martwi mnie jednak , że różni klakierzy systemu , Pańskiego pokroju , zaczynają sobie gęby wycierać demokracją bezpośrednią. Jak to swego czasu poseł raczył był powiedzieć , zawodowi politycy kupią ideę JOW , jeśli będzie im to na rękę.
Na marginesie : czy zadał Pan swoim pryncypałom pytania , które za Pańskim pośrednictwem , chciałem Im zadać ? Skoro jest pan społecznym asystentem i dziennikarzem , liczę na Pańską inwencję.
Miłego dnia :)
Dopisane 03.04.2013r. o godz. 08:38:
Dawno temu obiecałem sobie , że nikt mnie nienawiści nie nauczy , ale nienawiść jest bądź , co bądź elementem ludzkiej natury. Jeśli więc miałbym kogoś nienawidzieć to właśnie " Zawodowych polityków "
Dlaczego spyta Pan ?
Dlatego ...
~s napisał(a): [img=1364569812_44xa3m2.jpg]
Dopisane 03.04.2013r. o godz. 08:43:
Ostatnia pozycja powyższego zestawienia , jest właśnie istotą naszej " demokracji" - ja nazywam to , dojeniem Społeczeństwa.
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Pannazdzieckiem, dopisz do tych liczb jest wysokosc sredniej pensji i pensji minimalnej, mozesz tez podac w rozbiciu na rozne dziedziny np. pensje nauczycieli
Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
emem napisał(a): Pannazdzieckiem, dopisz do tych liczb jest wysokosc sredniej pensji i pensji minimalnej, mozesz tez podac w rozbiciu na rozne dziedziny np. pensje nauczycieli
Dla jasności, przydało by się dodatkowo aby Panna przedstawił podobne dane dla innych krajów naszego regionu. Bez tego nie mamy żadnego porównania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.