Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Wszyscy jesteśmy politykami
5413
#Przemyslaw nieaktywny
2 kwietnia 2013r. o 16:02
Nawet nie przypuszczałem że moja skromna / jak tu niektórzy piszą / nic nie znacząca osoba budzi tak ogromne emocje .Co powoduje że wokoło moich wpisów pojawia się natychmiast wianuszek obrońców obecnego statusu władzy .Ponoć panM pisze same bzdury i nic nie znaczące rzeczy .
Oczywiście pisanie przez Tych miłych ludzi ukrywających się pod różnego rodzaju anonimowymi nickami nie na temat stało się oczywistą normą.Nikogo zatem nie dziwi fakt że niemal żaden temat nie może dotrwać jako sensowna dyskusja na argumenty bez zbędnych paszkwili , epitetów i osobistych wycieczek.
Nie dalej jak dwa dni temu niektórzy obruszali się świętością świąt .Nie przeszkadzało im tylko to co sami piszą.No cóż w takim środowisku żyjemy i jeśli chcemy dalej mieszkać w swoim kraju musimy uprawiać ten ugór .
Zatem ten wątek dotyczy wyborów.Wyborów na wszystkich szczeblach.Najciekawsze opinie należą do ludzi , którzy na wybory nie chodzą .

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
2 kwietnia 2013r. o 16:10
(...)

Zmoderowano 03.04.2013 godz.9:53 - powód: (moderator)
2900
#falco nieaktywny
2 kwietnia 2013r. o 16:19
podaj mi jeden przykład partii na którą dzisiaj społeczeństwo nie wylewa słów prawdy czy to w formie paszkwili(to błędne określenie)
czy mniej lub bardziej ,,wykwintnych epitetów,,
sami sobie ,,zapracowaliście,, na to więc o co ten wrzask?
ludzie mają was dosyć i tego co wygadujecie sami nie wierząc w to co próbujecie nam wmówić...
dlatego pisząc w swoim imieniu bo do tego mam prawo(jeszcze) piszę że brzydzicie mnie jako sitwa ,klan oszustów politycznych (i wielokrotnie -nie tylko politycznych)mam was wszystkich gdzieś...wiecie gdzie a jedyne co mogę zrobić to pisać jak was nie cierpię za to że próbujecie ze mnie zrobić głupka który odda na was swój głos...liczę na to że kiedyś i was rozliczą bo ten etap już się zapoczątkował co widać po słupkach ,,poparcia,,

mam dzisiaj bardzo udany dzień dlatego piszę oględnie... :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
10114
#alter nieaktywny
2 kwietnia 2013r. o 16:21
(...)

Zmoderowano 03.04.2013 godz.9:55 - powód: (moderator)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
5413
#Przemyslaw nieaktywny
2 kwietnia 2013r. o 19:10
(...) To temat o stosunku ludzi do wyborów .Poszukiwanie lepszej sprawiedliwszej alternatywy od tej która obowiązuje obecnie .Poszukiwanie sposobu zachęcenia ludzi do czynnego udziału.Zapraszam Pana do wyrażania swojej opinii .Zapewniam że każde zdanie jest cenne .

Zmoderowano 03.04.2013 godz.9:56 - powód: Cytowanie (moderator)

~Zosia niezalogowany
2 kwietnia 2013r. o 19:20
Panie Przemysławie, jak ludzie mają mieć zaufanie do polityków skoro nawet pan wykręca się ze złożonej publicznie obietnicy? To chyba fundament tej dyskusji? To się nazywa chyba hipokryzja?
5413
#Przemyslaw nieaktywny
2 kwietnia 2013r. o 20:54
~Zosia napisał(a): Panie Przemysławie, jak ludzie mają mieć zaufanie do polityków skoro nawet pan wykręca się ze złożonej publicznie obietnicy? To chyba fundament tej dyskusji? To się nazywa chyba hipokryzja?
>

Przemysław na swój sposób uczestniczy w życiu politycznym miasta.Robi to dyskretnie bez zbędnego rozgłosu.Osobiście nigdzie nie składał żadnych deklaracji , które miały by wpływ na decyzje władzy.Gdyby władz traktowała swoich wyborców poważnie odnosiła by się do poruszanych problemów przynajmniej ustami rzecznika Prasowego.O taką dyskusję pokusił się Pan Starosta .Oby co niektórzy nie sprowadzili jej swymi "pytaniami " do poziomu dna. Skoro internauci chcą rozmawiać o Przemysławie powinni założyć osobny wątek.

Tematem tego wątku są wybory .Wszystko o wyborach.
Pozdrawiam Państwa

~ niezalogowany
2 kwietnia 2013r. o 22:13
(...)

Zmoderowano 03.04.2013 godz.9:57 - powód: (moderator)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza