Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Wszyscy jesteśmy politykami
10114
#alter nieaktywny
7 kwietnia 2013r. o 13:23
Preczzkomuna napisał(a): Jak to nie?

JAk to tak :P jakie cechy na to wskazują według Ciebie?

Bo może, jak mi się zdaje, to że nie lubisz socjalistów, jest powodem tego, że wszędzie ich widzisz?

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
10557
#Preczzkomuna nieaktywny
7 kwietnia 2013r. o 14:43
Odrzucasz kapitalizm, wolny rynek, popierasz interwencjonizm panstwowy, świadczenia socjalne, przymusowe ubezpieczenia, przymusowa edukacje, związki zawodowe zapewne, chcesz sprawiedliwości "społecznej". Dalej wymieniać? :)
5413
#Przemyslaw nieaktywny
7 kwietnia 2013r. o 14:44
NOWOCZESNE PAŃSTWO

1/- Stop finansowaniu partii z budżetu państwa
2/- 2,5 % Na dobroczynność ,politykę lub religię do wyboru w PIT.
3/- Kadencyjność funkcji politycznych i partyjnych
4/- Likwidacja senatu
5/- redukcja sejmu do 360 / mniej więcej tyle ile powiatów /

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
~Anonim niezalogowany
7 kwietnia 2013r. o 14:59
NOWOCZESNE PAŃSTWO WG.RUCHU PALIKOTA

6/- praca do śmierci ,i nawet jeden dzień dłużej
~zim niezalogowany
7 kwietnia 2013r. o 15:03
Widac, ze PanM. byl na zjezdzie Partii, zdobyl nowe materialy propagandowe i wkleja fragmenty na forum. Nigdy nie widzialem kogos tak zalascynowanego jakims przedsiewzieciem, zwlaszcza politycznym.
A zdjecie z wodzem PanM. zrobil ?
10114
#alter nieaktywny
7 kwietnia 2013r. o 15:13
Preczzkomuna napisał(a): Odrzucasz kapitalizm, wolny rynek, popierasz interwencjonizm panstwowy, świadczenia socjalne, przymusowe ubezpieczenia, przymusowa edukacje, związki zawodowe zapewne, chcesz sprawiedliwości "społecznej". Dalej wymieniać? :)

Konfabulujesz? a gdzie napisałem, że odrzucam kapitalizm i wolny rynek? gdzie napisałem, że popieram interwencjonizm państwowy? fantazjujesz?!

Tak! popieram sprawiedliwość społeczną!!

10557
#Preczzkomuna nieaktywny
7 kwietnia 2013r. o 15:20
Nie piszesz tu od dziś Alter i miałem przyjemność z Tobą dyskutować ;)

alter napisał(a):

No widzisz ;) Wystarczy.
Czym się różni sprawiedliwość od sprawiedliwości społecznej. Jeśli niczym to po co dopisywać społeczna. Jeśli jednak jest to co innego co sprawiedliwość to jest to niesprawiedliwość.
10114
#alter nieaktywny
7 kwietnia 2013r. o 15:29
Preczzkomuna napisał(a): Nie piszesz tu od dziś Alter i miałem przyjemność z Tobą dyskutować ;)

alter napisał(a):

No widzisz ;) Wystarczy.
Czym się różni sprawiedliwość od sprawiedliwości społecznej. Jeśli niczym to po co dopisywać społeczna. Jeśli jednak jest to co innego co sprawiedliwość to jest to niesprawiedliwość.

Dyskutowaliśmy, ale powtórzę pytanie... gdzie napisałem, że odrzucam kapitalizm i wolny rynek?! Zacytuj mnie, podaj linkę :)

Twój wywód o "sprawiedliwości" jest nielogiczny, gubisz się w swoich skojarzeniach :)

Sprawiedliwość jest jedna. Sprawiedliwość społeczna zawęża pojęcie sprawiedliwości do spraw społecznych. Sorry, ale już mnie nudzi tłumaczenie tak oczywistych określeń.

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza