Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Wszyscy jesteśmy politykami
1
emem
7 kwietnia 2013r. o 12:36
Alter, zamiast obrazac Przemyslawa, moze byc sie odniosl do jego mysli, przedstawic kontrargumenty? Moze troche wiecej merytorycznej dyskusji, a mniej osobistych wycieczek.

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
10114
#alter nieaktywny
7 kwietnia 2013r. o 12:55
emem napisał(a): Alter, zamiast obrazac Przemyslawa, moze byc sie odniosl do jego mysli, przedstawic kontrargumenty? Moze troche wiecej merytorycznej dyskusji, a mniej osobistych wycieczek.

PanM powiela cały czas ten sam szablon myślowy. do którego się już odnosiłem wiele razy, tak jak do "kwoty wolnej" :) Nikogo nie obrażam, wrażam tylko opinie, o braku własnych pomysłów. Jeżęli ktoś wypowiada się "grochem z kapustą", to nazywam to "grochem z kapustą". Mieszanie zagadnień, mieszanie pojęć, brak wiedzy.

Dopisane 07.04.2013r. o godz. 12:49:

Przemyslaw napisał(a): Ruch Palikota - NOWOCZESNE PAŃSTWO .
państwo społeczne ,obywatelskie,świeckie,przyjazne.

1/- Przyjazne pastwo
a/- zasada milczącej zgody / zgłaszam i działam /
b/- rzeczywista jawność dokumentów urzędowych
c/- połączenie KRUS i ZUS
d/- likwidacja koncesji , pozwoleń i licencji
e/-odpowiedzialność cywilna urzędników za podejmowane decyzje

Bo to niby, co to jest? :D

Dopisane 07.04.2013r. o godz. 12:51:

to są jakieś chaotycznie zestawione szczątkowe wycinki.

Dopisane 07.04.2013r. o godz. 12:55:

Ponadto PanM nie potrafi prowadzić konstruktywnej dyskusji, nie wyciąga z dyskusji żadnych wniosków dla siebie. KAruzela jego propozycji kręci się w kółko. Aż zaczyna mdlić, może to niektórych bawi, ale nie można kręcić się, i innych nieskończoność :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
2900
#falco nieaktywny
7 kwietnia 2013r. o 13:08
ja myślę że nikt tu nie ma ochoty ani ciagotek ku obrażaniu samego Przemysława tylko kpieniu z jego poglądów na sposób przedstawiania tego o czym sami wiemy i kolejnego uświadamiania nie potrzebujemy...

nie dziwmy się zatem temu że po tylu postach z których nadal nic nie wynika, niektórych to drażni a niektórych bawi...
a jeśli chodzi o samo obrażanie to ememie jak się ma twoja uwaga do nazywania bolecnautów dziwny czlowiek mi?
jak mnie określił Przemysław przemilczę bo obiecałem to Hegemonowi że nie będę do tego wracał... :)

Zastosowana autokorekta

"bierz życie z każdym oddechem..."
10114
#alter nieaktywny
7 kwietnia 2013r. o 13:12
falco napisał(a): ja myślę że nikt tu nie ma ochoty ani ciagotek ku obrażaniu samego Przemysława tylko kpieniu z jego poglądów na sposób przedstawiania tego o czym sami wiemy i kolejnego uświadamiania nie potrzebujemy...

dokładnie tak! PanM Polityk niech się nie obraża, niech czerpie ile się da z tych dyskusji! Bo to nie wstyd, ani żadna ujma wsłuchiwać się w opinie swoich ewentualnych wyborców.

10557
#Preczzkomuna nieaktywny
7 kwietnia 2013r. o 13:13
Lubię jak się socjaliści kłócą ;)
10114
#alter nieaktywny
7 kwietnia 2013r. o 13:16
Preczzkomuna napisał(a): Lubię jak się socjaliści kłócą ;)

a ja nie jestem socjalistą :)

2900
#falco nieaktywny
7 kwietnia 2013r. o 13:18
możesz mnie nazywać ateistą ,anarchistą i jak ci się tam podoba ale socjalistą? :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
10557
#Preczzkomuna nieaktywny
7 kwietnia 2013r. o 13:19
Jak to nie?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe mieszkania w Bolesławcu