Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Wszyscy jesteśmy politykami
~Jacek Jr niezalogowany
12 kwietnia 2013r. o 10:39
Przemyslaw napisał(a): a to nieinternetowy człowiek i nie najmłodszy już. Pozdrawiam
>

Proszę kliknąć przy moim wpisie Przemysław .Ukażą się Panu dane.Jest tam mój numer telefonu oraz GG .Można też pisać do mnie tu na portalu profil priv .To wymaga jednak zalogowania.Pozdrawiam i zapraszam.

Rozumiem, że rozmowa z panem możliwa jest tylko przez telefon lub korespondencja przez internet.Dziękuję.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5413
#Przemyslaw nieaktywny
12 kwietnia 2013r. o 10:46
Aby mogła się odbyć rozmowa bezpośrednia należy się najpierw umówić .Ja przynajmniej nie znam innego sposobu.W przypadku znajomych może to być przypadkowe spotkanie.
Nie ma potrzeby wyciągać zbyt pochopnych wniosków.Jestem osobą jawną i nie utrudniam nikomu kontaktu.

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
~ciekawski niezalogowany
12 kwietnia 2013r. o 11:10
Przemyslaw napisał(a): Aby mogła się odbyć rozmowa bezpośrednia należy się najpierw umówić .Ja przynajmniej nie znam innego sposobu.W przypadku znajomych może to być przypadkowe spotkanie.

To jest pan oficjalnym przedstawicielem tej partii i posła w Bolesławcu, czy nie? Czy jest pan tylko zwyczajnym,prywatnym sympatykiem Ruchu Palikota. Pytam , bo do oficjalnych przedstawicieli oficjalnych partii politycznych przychodzi się oficjalnie tak jak do urzędu a nie umawia się z nimi pokątnie na spotkania. To jak w końcu jest z Panem? Wielu zadaje Panu pytania jak do przedstawiciela partii i posła a Pan odpowiada jakby z prywatnej "stopy".
~Kolega 217 niezalogowany
12 kwietnia 2013r. o 13:33
Pannazdzieckiem napisał(a):
Preczzkomuna napisał(a): ... Panna nie czytałem bo to lewaczka napisala :D
Spróbuje ;)

Powodzenia , uważam , że to dobra lektura ... pytałeś kiedyś o dobre książki :]

A to w takim razie panno..."wierzący socjalisto" co myślisz o teologii wyzwolenia?...Z sympatią pytam...

http://pismodalej.pl/dalej/files/numery/Dalej-44n.pdf
~Kolega 217 niezalogowany
12 kwietnia 2013r. o 15:02
"Kiedy daję biednym chleb nazywają mnie świętym...
Kiedy pytam dlaczego biedni nie mają chleba ..nazywają mnie komunistą"
5413
#Przemyslaw nieaktywny
14 kwietnia 2013r. o 2:47
Czym bliżej wyborów , tym więcej dylematów .Albo podoba się nam to co jest albo chcemy zmian .Jeśli zmiany to jakie ?
Aktywny udział w życiu własnego kraju uchroni od przypadkowości i graniu na emocjach.W chwili wrzucanie kart do urny trzeba włączyć zdrowy rozsądek i instynkt samozachowawczy .Emocje stop.

Dopisane 14.04.2013r. o godz. 02:47:

Ta polemika wyraźnie pokazuje jak postrzegana jest polityka .Z reguły jest to pobieżna ocena wizerunku lidera lub innych czołowych postaci ugrupowań.Raczej rzadko zwraca się uwagę na istotę danego ugrupowania .Znaczy się na jego program i determinację w dążeniu do jego realizacji.Program i kierunek wskazujący potencjalnemu wyborcy w jakim zmierza dana partia.
Moim zdaniem najistotniejszym jest czy zmierza on do wzmocnienia państwa wobec obywatela czy obywatela jako podstawową jednostkę państwa .
Państwo obywatelskie to silny i bogaty obywatel.

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
14 kwietnia 2013r. o 9:55
~Kolega 217 napisał(a):

Spora lektura Kolego 217 :) Oczywiście poczytam i skomentuje .

Miłej niedzieli Wam życzę :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
5413
#Przemyslaw nieaktywny
14 kwietnia 2013r. o 18:54
Pannazdzieckiem napisał(a):
~Kolega 217 napisał(a):

Spora lektura Kolego 217 :) Oczywiście poczytam i skomentuje .

Miłej niedzieli Wam życzę :)
>

A nie prościej uregulować gospodarkę a ideologię pozostawić każdemu do dyspozycji wedle uznania ?

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza