Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Wszyscy jesteśmy politykami
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
14 kwietnia 2013r. o 22:27
~ napisał(a): A czyja w takim razie jest twoja kobieta ?

Nie mam Kobiety , mój Promień , nie musi być ze mną , chociaż bardzo bym sobie tego życzył. Fragment mojej duszy jest niezależny, Ty również jesteś niezależny, podobnie jak i Ona :) Dobrej nocy Wam życzę :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
14 kwietnia 2013r. o 22:33
Kurde ale to zawile.Ja nie chwytam.Ale brak kobity to ci raczej nie pomaga.Za dużo masz czasu na komunały.
~ niezalogowany
14 kwietnia 2013r. o 22:34
Pannazdzieckiem napisał(a): Dobrej nocy Wam życzę :)

Ty już gadasz przez sen? Od jakiegoś czasu - sam ze sobą, niczym założyciel tego wątku. Śpij twardo i długo.
~ niezalogowany
14 kwietnia 2013r. o 22:36
W robocie spać nie wolno.Nie każdy może nygusować jak ty.
5413
#Przemyslaw nieaktywny
15 kwietnia 2013r. o 9:14
Pannazdzieckiem napisał(a):
~ napisał(a): A czyja w takim razie jest twoja kobieta ?

Nie mam Kobiety , mój Promień , nie musi być ze mną , chociaż bardzo bym sobie tego życzył. Fragment mojej duszy jest niezależny, Ty również jesteś niezależny, podobnie jak i Ona :) Dobrej nocy Wam życzę >

Czy to Panie Piotrze Pana sposób na rządzenie ? Wszędzie nie na temat .

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
~ niezalogowany
15 kwietnia 2013r. o 11:45
Ależ panna ...napisał jak najbardziej na temat ...ja zrozumiałem ,że pracuje na nocki...ma takie a nie inne problemy rodzinne w związku z czym ma takie a nie inne zapatrywania społeczne,polityczne itp.
Czy wiąże się to z tematem? Moim zdaniem tak, ponieważ byt stanowi świadomość...również polityczną.
Natomiast nie rozumiem p.M... bo czuję podskórnie ,że u niego wystąpiła chęć "dorwania się do korytka" ...dlatego zmienia poglądy jak chorągiewka...raz jest liberałem z lewicowym odchyleniem ,to znowu udaje socjaldemokratę ...za chwilę dowiadujemy się ,że to kapitalista w czystej postaci...
Najgorsze ,że diabli tylko wiedzą czym może nas zaskoczyć bo wiedza u niego nikła a doświadczenie polityczne żadne...
2900
#falco nieaktywny
15 kwietnia 2013r. o 13:44
za to zapewne długo się goli i patrząc w lustro zadaje mu pytanie wywodzące się z bajki...
i dobrze że to tylko bajka bo prawda by zabolała

;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
15 kwietnia 2013r. o 16:03
~ napisał(a): Kurde ale to zawile.Ja nie chwytam.Ale brak kobity to ci raczej nie pomaga.Za dużo masz czasu na komunały.

Jeśli czegoś nie wiesz , to się dowiedz. Są tacy , którzy twierdzą , że czas jest relatywistyczny. Jestem socjalistą , zapomniałeś ? :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza