Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Wszyscy jesteśmy politykami
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
20 kwietnia 2013r. o 7:14
Miejmy nadzieję . :) Nie potrafię nawet zliczyć, ile to już razy zapraszałem Skornika na piwo. Być może przyjdzie taki czas , że oderwie się od komputerka i wyjdzie do ludzi.
Miłego Wam życzę :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
20 kwietnia 2013r. o 8:42
Przemyslaw napisał(a): Panie Piotrze .Ja deklaruję że będę odpowiadał na Pana pytanie pod warunkiem że będą merytoryczne .Jeśli na któreś odpowiedzi nie będzie to znaczy że albo delikatnie mówiąc było mało poważne albo zbyt dotykało mojej prywatności.Jakie wnioski Pan z tego wyciągnie to Pana osobista sprawa .Nie podejmuję się ich oceniać.

Infantylnym jest, by słowa "merytoryczne" używać tylko do tego, by nie odpowiedzieć na pytania. Czyste manipulowanie dyskusją.

Teraz nie musisz się dziwić, że obywatele odwracają się od wyborów oraz zainteresowania polityką. Podziękuj sam sobie.
5413
#Przemyslaw nieaktywny
20 kwietnia 2013r. o 15:49
~ napisał(a):
Przemyslaw napisał(a): Panie Piotrze .Ja deklaruję że będę odpowiadał na Pana pytanie pod warunkiem że będą merytoryczne .Jeśli na któreś odpowiedzi nie będzie to znaczy że albo delikatnie mówiąc było mało poważne albo zbyt dotykało mojej prywatności.Jakie wnioski Pan z tego wyciągnie to Pana osobista sprawa .Nie podejmuję się ich oceniać.

Infantylnym jest, by słowa "merytoryczne" używać tylko do tego, by nie odpowiedzieć na pytania. Czyste manipulowanie dyskusją.

Teraz nie musisz się dziwić, że obywatele odwracają się od wyborów oraz zainteresowania polityką. Podziękuj sam sobie.
>

Panie Piotrze , podtrzymuję ofertę. / niemerytorycznymi nazwałem pytania typu " czy jesteś za likwidacją Polski lub wszystko związane z chemitralami "

Jestem za naprawą gospodarki wolnorynkowej z jak najmniejszym udziałem państwa.
Jestem za racjonalniejszym podziałem wspólnie wypracowanych dóbr .
Jestem za drastyczną redukcją kosztów generowanych przez strefę budżetową.
Jestem za zakazem zadłużania państwa i samorządów .
Jestem za redukcją administracji .
Jestem za obniżeniem podatków .
Jestem za likwidacją większości zezwoleń oraz akcyz .
Jestem za równym traktowaniem podmiotów.
Jestem za likwidacją wszelkiego rozdawnictwa publicznych środków.
Jestem za poprawą dostępu obywateli do lekarzy specjalistów.
Jestem za zniesieniem podatku dochodowego dla pracowników budżetowych.

Dopisane 20.04.2013r. o godz. 15:49:

Oponentów zapraszam do wskazania co z tych wniosków jest niekorzystne dla obywateli.

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
2900
#falco nieaktywny
20 kwietnia 2013r. o 15:53
http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/sonda-onetu-polacy-szanuja-generala-jaruzelskiego,1,5472251,wiadomosc.html

możesz tylko pomarzyć o takim poparciu :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
20 kwietnia 2013r. o 15:58
Przemyslaw napisał(a): Oponentów zapraszam do wskazania co z tych wniosków jest niekorzystne dla obywateli.

Czysty POPULIZM - współcześnie tym terminem najczęściej określa się zachowanie polityczne polegające na głoszeniu tych poglądów, które są aktualnie najbardziej popularne w danej grupie społecznej, w celu łatwego zdobycia popularności, bez analizowania sensu tych poglądów oraz zastanawiania się nad realnymi możliwościami i rzeczywistymi skutkami wprowadzenia głoszonych poglądów w czyn.
5413
#Przemyslaw nieaktywny
20 kwietnia 2013r. o 16:09
~ napisał(a):
Przemyslaw napisał(a): Oponentów zapraszam do wskazania co z tych wniosków jest niekorzystne dla obywateli.

Czysty POPULIZM - współcześnie tym terminem najczęściej określa się zachowanie polityczne polegające na głoszeniu tych poglądów, które są aktualnie najbardziej popularne w danej grupie społecznej, w celu łatwego zdobycia popularności, bez analizowania sensu tych poglądów oraz zastanawiania się nad realnymi możliwościami i rzeczywistymi skutkami wprowadzenia głoszonych poglądów w czyn.
>

Ciekaw jestem czy miał by Pan/i odwagę napisać że to powyżej to populistyczne bzdury i podpisać własnym nazwiskiem.Na tym polega różnica .Nie sztuką jest pisanie bzdur z ukrycia .
Jeśli natomiast mamy przekonanie o swojej racji nie ma wstydu się podpisać.Oponentami w tym przypadku mogą być jedynie ludzie pracujący w budżetowce , ich rodziny lub inne osoby pobierające budżetowe pieniądze.

No proszę niech Pan/i napisze i podpisze że żądanie dostępu do lekarza specjalisty jest populizmem

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
2900
#falco nieaktywny
20 kwietnia 2013r. o 16:12
nie zapomniałeś Przemuś jeszcze o czymś o czym jesteś ,,za,, :D

jak tam związki partnerskie?
jak tam ,,marysia,,?
jak tam krzyżyk w sejmie?
jak tam seksik dla małolatów?

jak tam twój ,,apel ,, o zbanowanie Falco?

oj...chyba nie jestem ,,merytoryczny,, :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~skorn niezalogowany
20 kwietnia 2013r. o 22:11
Nigdy nie byłeś merytoryczny, boś na to za głupi, a pod apelem chętnie sam bym sie podpisał. Fan tyrana wysyłającego czołgi przeciw stoczniowcom robi za eksperta od przyzwoitosci. Kpiny.

Panie Przemysławie, ze swoimi poglądami niech pan lepiej zostawi cyrk zwany Ruchem Palikota i zacznie działać na własna rękę bądź zwiąże się z jakąs prawdziwą prawicową partią (prawdziwą w sensie liberalizmu gospodarczego czyli nie PO i nie PiS)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza