Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Wszyscy jesteśmy politykami
~skorn niezalogowany
20 kwietnia 2013r. o 22:14
...a twoje panoszenie się w wielu tematach to kolejny dowód na kiepsko działającą tutaj moderację.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
20 kwietnia 2013r. o 23:01
czy ja cię kiedyś nazwałem glupkiem?
nie...
więc teraz ci napiszę ze jesteś IDIOTĄ :D

siałeś więc zbierasz i tak już pozostanie zakompleksiony ,,inteligencie,,
zbieraj się do pośredniaka dupku a nie tu rżniesz najmądrzejszego z mądrych ...
zachowujesz się jak przysłowiowy szczyl z piaskownicy i jak widać powinienes do niej wrocić

:P

"bierz życie z każdym oddechem..."
5413
#Przemyslaw nieaktywny
21 kwietnia 2013r. o 8:44
Poniższy link oraz próba oddzielenia kościoła od państwa jest jedyną i prawdziwą przyczyną histerycznej nagonki na Ruch Palikota
Zagorzali wojownicy w imię tej sprawy z całą pewnością mają nieczyste intencje a w najlepszym wypadku całkowity brak świadomości.
http://biznes.onet.pl/niemoralnosc-panstwa-tuska,18506,5471961,1,prasa-detal

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
2900
#falco nieaktywny
21 kwietnia 2013r. o 9:16
w jaki temat jeszcze wkleisz te swoje pierdoły?
jest fajny dzień ,wez psa na spacer,żonę przytul a nie tu zaczynasz znowu swoją starą śpiewkę :D
wyjdz na ulicę ,do ludzi a nie tu bębnisz w ta klawiaturę a i tak nie ma z tego najmniejszego pożytku :D
ja przynajmniej ,,zabijam czas,,a ty?

jak dzisiaj mnie nazwiesz?...jak dzisiaj nazwiesz kolejną osobę która jest i tobie i twojej pokreconej ,,ideologii,, przeciwna?
śmiało :)
nie jesteś w stanie nikogo tutaj obrazić bo czym są słowa jakiegoś ...anonima :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~Czepliwy - złośliwy niezalogowany
21 kwietnia 2013r. o 10:14
Przemyslaw napisał(a): Poniższy link oraz próba oddzielenia kościoła od państwa...

Przemysław SPAMER! (Nie na temat)
~ niezalogowany
21 kwietnia 2013r. o 10:25
~Czepliwy - złośliwy napisał(a):
Przemysław SPAMER!!! (nie na temat)

Nie wiem czy czepliwy, nie wiem czy złośliwy, ale wiem żeś sam spamer!!
~s niezalogowany
21 kwietnia 2013r. o 14:10
falco napisał(a): wyjdz na ulicę ,do ludzi a nie tu bębnisz w ta klawiaturę a i tak nie ma z tego najmniejszego pożytku :D

przyganiał kocioł garnkowi
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
21 kwietnia 2013r. o 19:04
Przemyslaw napisał(a):
Panie Piotrze , podtrzymuję ofertę. / niemerytorycznymi nazwałem pytania typu " czy jesteś za likwidacją Polski lub wszystko związane z chemitralami "

Panie Przemku , wreszcie coś konkretnego , miło mi. :)
Pozwoliłem sobie na modyfikację Pańskich słów , aby w miarę klarownie ustosunkować się do Pańskich propozycji. Proszę również ostatecznie odpowiedzieć na pytania poprzednie, powiązane są one z ogólną linią działania Ruchu Palikota , którego mieni się Pan przedstawicielem. Trucie Polskiego nieba rozpoczęło się jakieś sześć lat temu . Osobiście przyglądam się temu od czterech lat, dwa lata żyłem w nieświadomości. To ewidentny dowód na to , że Polski Rząd nie ma tutaj nic do gadania. I w tej sytuacji , nie ma co mówić o suwerennym Państwie.

Przemyslaw napisał(a):

Jestem za naprawą gospodarki wolnorynkowej z jak najmniejszym udziałem państwa.

( gospodarka wolnorynkowa , to iluzja, eurokołchoz decyduje , kto , gdzie i ile produkuje. Nie ma suwerenności , nie ma wolnego rynku, nie ma czego regulować )

Jestem za racjonalniejszym podziałem wspólnie wypracowanych dóbr .

( OK.)

Jestem za drastyczną redukcją kosztów generowanych przez strefę budżetową.

(OK. tylko uwaga na bezrobotnych , żeby się nie okazało , że zabierze Pan ubezpieczenia , bo wtedy stryczek , jak już kiedyś pisałem Panu )

Jestem za zakazem zadłużania państwa i samorządów .

( OK. od siebie dodam odzyskanie władzy Państwa , czyli Rządu , Sejmu i Senatu nad pieniądzem )

Jestem za redukcją administracji . ( OK.)
Jestem za obniżeniem podatków . ( OK.)

Jestem za likwidacją większości zezwoleń oraz akcyz .

( Nie mam zdania )

Jestem za równym traktowaniem podmiotów.

( jak rozumiem podatki płacą wszyscy , bez wyjątków , tak ?)

Jestem za likwidacją wszelkiego rozdawnictwa publicznych środków.

( nie rozumiem )

Jestem za poprawą dostępu obywateli do lekarzy specjalistów.

( tu trzeba zlikwidować w pierwszej kolejności neoliberalną doktrynę konkurencji w służbie zdrowia , to sprawia , że system jest chory. Jak Pan widzi tą poprawę ? )

Jestem za zniesieniem podatku dochodowego dla pracowników budżetowych. ( OK. mielenie pieniędzy )

Nawiasem : Skornik , Pański jeden z niewielu zwolenników, zaleca Panu dokładnie to samo , co i ja. Won z RP. Dobrze jest korzystać z życzliwych rad.

Czy Pański bezpośredni przełożony , poseł Kmiecik wie , o czym Pan mówi ? Osobiście sądzę , że Jego to akurat nie interesuje.
:D

Miłego wieczoru :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.