Pannazdzieckiem napisał(a):
Alter dajmy Panu Przemkowi czas na odniesienie się do naszych uwag w kontekscie poszczególnych punktów. Moje cztery pytania zostawiamy na deser. Panie Przemku , po koleji , proszę uzasadnić. :)
Pannazdzieckiem napisał(a): Proszę Cię , odrobina cierpliwości , wszyscy się dopiero uczymy :)
alter napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a):
Alter dajmy Panu Przemkowi czas na odniesienie się do naszych uwag w kontekscie poszczególnych punktów. Moje cztery pytania zostawiamy na deser. Panie Przemku , po koleji , proszę uzasadnić. :)
Panna, a ja się obawiam, że rzeczowych, jednoznacznych odpowiedzi się nie doczekamy :D
I niby dlaczego to, PanM chce odpowiadać po jednym pytaniu? Ogarnąć wszystkie pytania wcale nie jest trudne :) tylko trzeba już mieć jakąś społeczno-polityczną świadomość.
I jeszcze jedna uwaga. Zagadnienia poruszone przez PanaM, mają większe znaczenie na poziomie ogólnopolskim, sejm, senat, europarlament. Czyżby PanM kreował się na przyszłe wybory? Jak dotąd PanM nie dokonał niczego w naszym mieście, nie liczy się w polityce samorządowej.
Jakie PanM ma propozycje dla mieszkańców naszego miasta?!!
alter napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a): Proszę Cię , odrobina cierpliwości , wszyscy się dopiero uczymy :)
Uważam, że nie ma czasu na nauki :) Trzeba wybierać ludzi już wykształconych, którzy mają nam coś do zaoferowania.
Pannazdzieckiem napisał(a):
Z tym wykształceniem ludzi mam mieszane odczucia.
alter napisał(a): ... Chodzi mi o młodych wykształconych, po politologi, po prawie administracyjnym, po kierunkach menadżerskich. Oczywiście nie chodzi mi o takich od razu po studiach, a już z pewnym doświadczeniem, ale nie skażonych ani solidarnością, ani komuną.