Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Wszyscy jesteśmy politykami
2900
#falco nieaktywny
22 kwietnia 2013r. o 19:50
więc pierwsze pytanie

czy nadal żałujesz że jesteś hetero?

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
10114
#alter nieaktywny
22 kwietnia 2013r. o 19:55
Przemyslaw napisał(a): Panie Alter .Proszę zadawać pytania pojedynczo W takiej kolejności i treści jak Pan podał,aby nie zaciemniać tematu.Odpowiem na każde wyczerpująco.Pozdrawiam.

CZłowieku jesteś chyba niepoważny. Jak nie nadążasz, nie ogarniasz, to sam odpowiadaj pojedynczo. Moje zdanie znasz, teraz się do tego odnieś.

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
5413
#Przemyslaw nieaktywny
22 kwietnia 2013r. o 19:56
falco napisał(a): więc pierwsze pytanie

czy nadal żałujesz że jesteś hetero?
>
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Mam swój fan club .Czy chce Pan tam robić za nadwornego pajaca ? Dobra robota.Ale trzeba mieć klasę .Musi Pan dużo ćwiczyć.

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
22 kwietnia 2013r. o 20:02
I o mnie proszę nie zapomnieć :)

Dopisane 22.04.2013r. o godz. 20:02:

Przemyslaw napisał(a):
Mam swój fan club .

Takie odszekiwanie się nazywa Pan merytoryczną dyskusją ?

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
5413
#Przemyslaw nieaktywny
22 kwietnia 2013r. o 20:02
alter napisał(a):
Przemyslaw napisał(a): Panie Alter .Proszę zadawać pytania pojedynczo W takiej kolejności i treści jak Pan podał,aby nie zaciemniać tematu.Odpowiem na każde wyczerpująco.Pozdrawiam.

CZłowieku jesteś chyba niepoważny. Jak nie nadążasz, nie ogarniasz, to sam odpowiadaj pojedynczo. Moje zdanie znasz, teraz się do tego odnieś.
>
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Panie Alter .Pytanie nie zajmują dużo miejsca a odpowiedzi tak .Było by to bardzo nieciekawe dla czytelników i ja nie ogarnę tego za jednym podejściem.Mam też swoje obowiązki.Zatem proszę o cierpliwość i kompromis.

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
2900
#falco nieaktywny
22 kwietnia 2013r. o 20:10
hehehe... ja pajacem?
kiedy to po raz pierwszy nazwałem cię błaznem więc ...?

i jeszcze jedno

BYŁOBY piszemy RAZEM!!!!
ile razy ci to trzeba pisać aby do ciebie to dotarło?
nawet to jest dla ciebie za trudne ?
:D

,,Byłoby,,piszemy RAZEM!!!

DOTARŁO? :D

10114
#alter nieaktywny
22 kwietnia 2013r. o 20:13
Przemyslaw napisał(a): Panie Alter .Pytanie nie zajmują dużo miejsca a odpowiedzi tak .Było by to bardzo nieciekawe dla czytelników i ja nie ogarnę tego za jednym podejściem.Mam też swoje obowiązki.Zatem proszę o cierpliwość i kompromis.

OKi, rozumiem. Proszę więc, poruszać tematy po kolei. Prawdę mówiac nie chodzi, o jakieś wykłady, ale bardziej szczegółowe rozwinięcie tematów, kierunków jakie PAn zakłada. Wypunktował Pan swoje preferencje, więc wydawało mi się, że ma PAn już je przemyślane. Ale dobrze, nie ma pośpiechu.

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
2900
#falco nieaktywny
22 kwietnia 2013r. o 20:23
:D

daj mu czas :D
niech chłopina ogarnie co napisałeś :D

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza