Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wiesz , czym jest Promień ? :) Czujesz Miłość ? :)

8375
#GosiaG nieaktywny
20 kwietnia 2013r. o 12:18
Pannazdzieckiem napisał(a): system kreacji funkcjonuje i nieustannie się odnawia , po co transmigracja ? :)

Przeczytaj jeszcze raz co napisałes i odpowiedz sobie na pytanie, czy transmigracja nie jest czasem nieustannym odnawianiem się ( w przypadku człowieka - wcielanym na nowo):)

Oczywiście że nie widzimy sensu w działaniu Boga , dla którego posyłanie nas do ''szkoły'' jest tym samym co dla nas- kiedy staramy sie nauczyc nasze dzieci czegoś co będzie służyło im z pożytkiem w przyszłości :]

Poznawanie budowy czy zasad działania wszechświata to tylko taki bonus-który ze zbawieniem (powrotem do Żródla) ma najmniej wspólnego - to tylko odwracanie uwagi od tego celu.

Śmiem twierdzic że wzajemne 'przyciaganie sie Dusz' czyli zew Bliźniaczego Promienia - w takim charakterze jaki wyznajesz -służy temu samemu celowi i niestety nie jest Domeną -Boga :)

~Doktor napisał(a): O rany co wy macie za pigółki?
...od kogo?
Ja nawet takich nie mam :D :D :D

,,ihihhihi!!! :D :P
Pozdrawiam pacjentów :D :*

Punkt pierwszy regulaminu DokTrola:
1) Ośmieszanie

Pozdrawiam ;)

Lilith ^^
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
20 kwietnia 2013r. o 12:29
Życie ma sens. Jaki ? ... nie wiemy , ale możemy to sercem odczuć. Bez Promienia nie da się. :) Pal licho transmigrację i reinkarnację .

Czyżbyś postanowiła zostać feministką ? Bożesz Ty mój :D Czółko Narodowcu ;)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
8375
#GosiaG nieaktywny
20 kwietnia 2013r. o 12:40
Pannazdzieckiem napisał(a): Życie ma sens. Jaki ? ... nie wiemy , ale możemy to sercem odczuć. Bez Promienia nie da się. :) Pal licho transmigrację i reinkarnację .

Twierdzisz że spotkałeś swoj Promień , więc idąc dalej Twoim tokiem myślenia powinienes znać sens życia-chyba że tylko dzięki temu spotkaniu pogłębiło się Twoje przekonanie o jego bezsensowności- w tym wypadku potwierdziły się moje przypuszczenia do Kogo należą te ''węzły''

Pannazdzieckiem napisał(a): Czyżbyś postanowiła zostać feministką ? Bożesz Ty mój :D

I tu Twoje typowe zachowanie spowodowane brakiem argumentów. Na jakiej podstawie twierdzisz że ktoś kto wierzy w reinkarnację mógłby byc uwarunkowany uprzedzeniami do płci przeciwnej- skoro to prawo 'skazuje '- raz na bycie kobietą innym razem mężczyzną ?

:P

Lilith ^^
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
20 kwietnia 2013r. o 13:32
Nie mówiłem Ci pewnie jeszcze o tym , że ni cholery Cię nie rozumiem. Im bardziej komplikujesz swoje wypowiedzi , tym dalej jesteśmy od porozumienia. Nie musisz przecież wierzyć w teorię Promienia , ja Cię nie zmuszam. Prawdziwości teorii też udowodnić nie mogę ... nie jestem Bogiem. Reinkarnacja i życie ma dla mnie sens, ponieważ jest to sposób na zrozumienie Źródła z którego Wszyscy się wywodzimy. Źródła , które jest najczystrzej postaci Miłością . Ale zrozumienie tych mechanizmów znajduje się w sercu, każdy , kto chce odczuje. Kiedy przyjmiesz założenie , że raz jesteś kobietą , a raz mężczyzną ( zgodnie z transmigracją robalem również :) ) dochodzisz do karmy i odpowiedzialności za dług , którego świadomości nie posiadasz. Czy kochająca istota mogłaby stworzyć taki system ... nieustannej kary za niezauważalne grzechy ? :) Nawet szpece od reinkarnacji wplatają w swoje opowiadania postać szatana , jako wykonawcy woli Boga. Jaki to kurde ma sens ?

Moje typowe zachowanie , to wbrew pozorom , nie bufonada. Namawiam wszystkich do myślenia. Tobie dziękuję za określenie " siewcy strachu ". Nie mam więcej argumentów :) :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2900
#falco nieaktywny
20 kwietnia 2013r. o 15:09
ale o czym tu w sumie pitolicie bo ni cholery nie mogę zrozumieć :D
reinkarnacja to jakaś pochodna karnacji?
to tak u Was słońce ,,wali,,?
teraz chyba domyślam sie dlaczego coś tam bazgrolicie o promieniach...
karmy też wam brakuje?...to już tak zle w tym kraju?...to chyba do MOPS-u przyjdzie mi chodzić jak wrócę ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
10114
#alter nieaktywny
20 kwietnia 2013r. o 15:37
Pannazdzieckiem napisał(a): Nie mówiłem Ci pewnie jeszcze o tym , że ni cholery Cię nie rozumiem. Im bardziej komplikujesz swoje wypowiedzi , tym dalej jesteśmy od porozumienia.

Właśnie, najważniejsze jest meritum. To co dla mnie ma największe znaczenie to, to że Kobieta i Mężczyzna tworzą jedyną niepowtarzalną całość, bez której nie mogą być szczęśliwi. Tę całość można nazwać promieniem. Promieniem powracającym do Boga. Natomiast, jako tako sceptyczny jestem wobec reinkarnacji, migracji dusz. Ważniejsze jest, że nasze dusze ewoulują, w tej ewolucji niezbędna jest druga ukochana osoba, bez której czlowiek nie jest dopełniony. I faktycznie nie ma potrzeby tego komplikować.

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
2900
#falco nieaktywny
20 kwietnia 2013r. o 15:42
z jednym się zgodzę :)
są momenty kiedy kobieta z mężczyzną tworzą jedną ,,całość,, :D
ale czy powodem jest akurat ,,promień,, ?
jeśli tak chcecie to nazywać, to niech to będzie promień :D
ok

"bierz życie z każdym oddechem..."
10114
#alter nieaktywny
20 kwietnia 2013r. o 15:47
falco napisał(a): z jednym się zgodzę :)
są momenty kiedy kobieta z mężczyzną tworzą jedną ,,całość,, :D
ale czy powodem jest akurat ,,promień,, ?
jeśli tak chcecie to nazywać, to niech to będzie promień :D
ok

Tak to umowne, ale chyba nie bez znaczenia. Promień ma swoją pozytywną naturę, porusza się w przestrzeni, zmienia się, podąża ku światłu Boga. IMHO.

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza