Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Wiesz , czym jest Promień ? :) Czujesz Miłość ? :)

2900
#falco nieaktywny
20 kwietnia 2013r. o 16:00
no fakt...''promień ma swoją pozytywną naturę,,
i nie ulega wątpliwości że niekiedy też ,,porusza się w pewnej przestrzeni,, ;)
ograniczonej ale zawsze coś... ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
8375
#GosiaG nieaktywny
20 kwietnia 2013r. o 18:06
Pannazdzieckiem napisał(a): Nawet szpece od reinkarnacji wplatają w swoje opowiadania postać szatana , jako wykonawcy woli Boga. Jaki to kurde ma sens ?

Sens ujawnia się wtedy kiedy przyjmiesz do wiadomości że Bóg jest władcą absolutnym i nie posiada żadnego oponenta .
Mało tego-nic nie dzieje się bez Jego wiedzy;)
''szatan'' jest wykonawcą woli Boga poprzez sprawowanie pieczy nad swoją sferą.

Wiem że perspektywa bycia robakiem czy jaszczurką w ktorymś z wcieleń , nie brzmi przyjemnie, ale jest to tylko zbieranie tego co zasiewamy w swojej niewiedzy i polega tylko i wyłącznie na pobraniu kolejnej lekcji - nam wygodnie jest to nazywac karą , ale własnie nie do końca oznacza to karę bo jest to nauka . Zadaniem domowym zaś jest odkrycie czego mamy sie nauczyć ;)

Np. ktoś kto trzeba czy nie trzeba -ciągle 'ujada' zostanie takim ujadaczem który ma w naturze ujadanie i jeszcze bedzie ujadał, że to nie sprawiedliwe . A przecież tym swoim ujadaniem żyje - więc to dostanie - powiedzmy- w 'nagrodę ' :P

Wracając do Twin Flames , akurat Ty -dobrze wiesz że nie jest to dla mnie tylko teoria .
Od momentu ''ukąszenia miłości '' badam tą sprawę poszukując nie tylko jednego dna w tej sprawie.
Jedyne logiczne wyjaśnienie tego fenomenu- jak do tej pory opiera się na prawie reinkarnacji. Czego absolutnie nie narzucam nikomu , bo moje badania opierają się wyłącznie na osobistym urzeczywistnieniu tego zjawiska i z całą pewnością mogę stwierdzić że wiem czym jest .

alter napisał(a): To co dla mnie ma największe znaczenie to, to że Kobieta i Mężczyzna tworzą jedyną niepowtarzalną całość, bez której nie mogą być szczęśliwi. Tę całość można nazwać promieniem. Promieniem powracającym do Boga.

Jeżeli chodzi o szczęśliwe związki miłosne , to też się z tym zgodzę - z tym że w prawdziwie duchowym związku dwojga ludzi , najważniejszy jest ten powrót - a to niestety wymaga porzucenia wszelkiej karmy jaką jest przywiązanie do drugiego człowieka cieleśnie oraz emocjonalnie . Te przywiązania , szczególnie wielkie ziemskie miłości- po śmierci 'ściągają' nas jak magnes z powrotem w krąg życia aby ponownie złączyc w kolejnych wcieleniach . Zawsze jest coś do oddania i do wzięcia w ramach wyrównania karmy jednak haczyk polega na tym że podczas kolejnego wcielenia zaciągamy kolejne zobowiązania i.... tak to się kręci do czasu aż się pokapujemy jak to przerwać.
Doskonała sprawiedliwość Boga jest jednak niezawisła-dlatego nie zawsze kończy się to szczęśliwie i idziemy na 'zatracenie' .

Lilith ^^
10114
#alter nieaktywny
20 kwietnia 2013r. o 18:20
GosiaG napisał(a):
Jeżeli chodzi o szczęśliwe związki miłosne , to też się z tym zgodzę - z tym że w prawdziwie duchowym związku dwojga ludzi , najważniejszy jest ten powrót

No to znów doszliśmy do konsensusu :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
20 kwietnia 2013r. o 18:26
alter napisał(a):
GosiaM napisał(a): :)

I jeszcze to :)
Wspaniałe połączenie...

poetyckie malowanie promienia Panny :)

A co powiesz Alter na taką poezję ? :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2900
#falco nieaktywny
20 kwietnia 2013r. o 19:01
jak to jest?
widzę promienie słoneczne,promienie lasera...
a innych jakoś nie :)

i jak to wytłumaczycie? :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
10114
#alter nieaktywny
20 kwietnia 2013r. o 19:12
falco napisał(a): jak to jest?
widzę promienie słoneczne,promienie lasera...
a innych jakoś nie :)

i jak to wytłumaczycie? :D

Zamknij oczy, zobaczysz i poczujesz :)

Dopisane 20.04.2013r. o godz. 19:12:

Pannazdzieckiem napisał(a):
A co powiesz Alter na taką poezję ? :)

piękna jest, ale pewnie się spodziewałeś takiej odpowiedzi :)

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
20 kwietnia 2013r. o 19:28
I żeby nie było , jeszcze to Alter :)

&feature=player_embedded#!

również poezja :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
10114
#alter nieaktywny
20 kwietnia 2013r. o 19:32
Pannazdzieckiem napisał(a): I żeby nie było , jeszcze to Alter :)

również poezja :)

Zaskakujesz mnie Panna. Nie wiem, czy to jest już poezja :)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza