Seba1607 napisał(a): Aha ,ale i tak się nie załapiecie bo takich narzekaczy jak wy to powinno się do dziczy wywieść i tam możecie sobie żyć, ciemnogrodzie do niczego się nie przydajecie jak tylko pokazywać swoje niedorobione komentarze, że szkoda czytać. Czemu w POLSCE jest źle ? w prawie chyba 100 % to własnie przez ludzi takich jak wy .
~ napisał(a): Buraczana rodzinka się odezwała.
~argument napisał(a): Przejeżdżałem dzisiaj samochodem obok pojemników na odpady segregowane na skrzyżowaniu obok Rabatu w Zebrzydowej,Więcej śmieci leży w porozrywanych workach obok pojemników niż w pojemnikach na dodatek jakiś kundelek buszujący w śmieciach,szkoda że nie miałem aparatu bo zdjęcia były by fascynujące.
~Nowa Wieś napisał(a):nie trzeba nic komentować pojemnik jest pełny i ludzie kładą śmieci koło pojemnika - niech teraz władze gminy zastanowią się jak często trzeba odbierać śmieci~argument napisał(a): Przejeżdżałem dzisiaj samochodem obok pojemników na odpady segregowane na skrzyżowaniu obok Rabatu w Zebrzydowej,Więcej śmieci leży w porozrywanych workach obok pojemników niż w pojemnikach na dodatek jakiś kundelek buszujący w śmieciach,szkoda że nie miałem aparatu bo zdjęcia były by fascynujące.
No i o kim, lub o czym to świadczy ?? Szkoda nawet takie zachowania komentować...