Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
TV Trwam nauczy bolesławiecką młodzież "rozumieć media"?!
2900
#falco nieaktywny
8 grudnia 2013r. o 19:32
Radio ,,Rodzina,, :D
jedynie ,,słuszne,, radio... :]

nie wiem jak Wy ale ja to radio ,,rozumiem,, :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
10897
#Anonim10897 nieaktywny
8 grudnia 2013r. o 19:39
Zastanawia mnie ilość komentarzy negatywnych o RM i TT a także o doktorze T.Rydzyku. Dobrze , każdy napisał co sądzi o tym i tamtym...Temat winien być wyczerpany. Ale nie...dalej nakręcacie się...Co macie z tego ? Jaką satysfakcję ? A może to zazdrość jest motorem napędowym ,zazdrość o czyjąś wiedzę , umiejętności organizacyjne i zarządcze , umiejętności negocjowania nawet z wrogami dla dobra ogólnego katolików... ??
Zazdrość to ohydna cecha..i do niczego nie prowadzi prócz destrukcji zazdrośnika.
Co chcielibyście , wy krytykanci , zrobić z rozgłośnią i jej dyrektorem ?? A może zależy wam , by też obiecać (jak kiedyś :P ) ,że każdy dostanie po 100 tysięcy w zamian za..no właśnie , za co ??
To przykre , kiedy ma się zbyt małą wiedzę , a wielkie mniemanie o sobie :P i stara się kreować siebie jako (żałosnego) znawcę... :>
2900
#falco nieaktywny
8 grudnia 2013r. o 19:50
,,przeleć,, po tematach a sama zobaczysz ilu tu ,,uzdrowicieli świata,,
znawców historii,religioznawców i ,,polityków,,
są tu ,,fachowcy,, od prawa budowlanego i administracji
są też prawnicy i ekonomiści
są też fachowcy od motoryzacji i awiacji... ;)

dlatego można śmiało założyć temat ,, bolec.info może wszystkiego nauczyć,,

:D

10897
#Anonim10897 nieaktywny
8 grudnia 2013r. o 19:55
falco napisał(a): ,,przeleć,, po tematach

dlatego można śmiało założyć temat ,, bolec.info może wszystkiego nauczyć,,

:D

Faleczko , Ty moje Słoneczko :* masz całkowitą rację !!
Może to nie sam portal wszystkiego nauczy , ale ci , którzy komentują sądzą ,że ich wiedza sięga niebios... A patrzą - :D - zazwyczaj tylko w jeden punkt...
~Mikey niezalogowany
8 grudnia 2013r. o 19:55
Lewicowe elity zawsze miały Kościół za wroga numer 1. To co nie udało się Stalinowi czy Hitlerowi dziś próbują zrobić kolejne ich zastępy.
Nauka oraz działalność Kościoła jest zdrowa i prospołeczna. Dlatego jest niezniszczalna. Społeczeństwa które chcą istnieć bez Boga i Kościoła prędzej czy później same siebie "strawią".

Ataki na Kościół zostały przewidziane już w Biblii.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
8 grudnia 2013r. o 19:58
Mylisz się Papugo , żyjemy w społeczności lokalnej , nie jesteśmy anonimowi , a Bolesławiec nie jest tokijską aglomeracją :) Moim zdaniem Bolec.info , to wirtualny odpowiednik lokalnego rynku , a że od cholery tu fachowców , to inna sprawa , tylko czy który wbije gwoździa w betonową ścianę ?

... tak mi się na poezję dzisiaj zebrało :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
10897
#Anonim10897 nieaktywny
8 grudnia 2013r. o 20:05
Pannazdzieckiem napisał(a): Mylisz się Papugo , żyjemy w społeczności lokalnej , nie jesteśmy anonimowi ,

Hej , Panieneczko.. to Ty się mylisz ;) Piszą krytycznie w większości osoby ANONIMOWE. A więc ich nie znasz ani Ty ani ktokolwiek inny. Bolesławiec w związku z tym nie musi być , jak nazwałeś, tokijską aglomeracją. To ,że niektórzy spośród komentujących ujawnili sobie siebie nawzajem ( :D :D :D ) , i wiedzą kto jest kto..to już ich kłopot. Z wbiciem gwoździa w betonową scianę...masz słuszność. Betonu już tyle narosło...i chyba przybędzie.Ale tak musi być. Muszą być "betony" i musi być elita..Ciesz się ;)
2900
#falco nieaktywny
8 grudnia 2013r. o 20:08
moja ,,społeczność,, to kilka osób :)
te które mnie akceptują takim jakim jestem i ci których ja zaakceptowałem...
być może są tu takie osoby warte poznania ale czy ja jeszcze tego chcę?
być może znasz odpowiedz... ;)
co do gwozdzia i betonu to na pewno każdy to potrafi...
przynajmniej na forum... ;)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Villaro zaprasza