Zastanawia mnie ilość komentarzy negatywnych o RM i TT a także o doktorze T.Rydzyku. Dobrze , każdy napisał co sądzi o tym i tamtym...Temat winien być wyczerpany. Ale nie...dalej nakręcacie się...Co macie z tego ? Jaką satysfakcję ? A może to zazdrość jest motorem napędowym ,zazdrość o czyjąś wiedzę , umiejętności organizacyjne i zarządcze , umiejętności negocjowania nawet z wrogami dla dobra ogólnego katolików... ??
Zazdrość to ohydna cecha..i do niczego nie prowadzi prócz destrukcji zazdrośnika.
Co chcielibyście , wy krytykanci , zrobić z rozgłośnią i jej dyrektorem ?? A może zależy wam , by też obiecać (jak kiedyś :P ) ,że każdy dostanie po 100 tysięcy w zamian za..no właśnie , za co ??
To przykre , kiedy ma się zbyt małą wiedzę , a wielkie mniemanie o sobie :P i stara się kreować siebie jako (żałosnego) znawcę... :>
,,przeleć,, po tematach a sama zobaczysz ilu tu ,,uzdrowicieli świata,,
znawców historii,religioznawców i ,,polityków,,
są tu ,,fachowcy,, od prawa budowlanego i administracji
są też prawnicy i ekonomiści
są też fachowcy od motoryzacji i awiacji... ;)
dlatego można śmiało założyć temat ,, bolec.info może wszystkiego nauczyć,,
dlatego można śmiało założyć temat ,, bolec.info może wszystkiego nauczyć,,
:D
Faleczko , Ty moje Słoneczko :* masz całkowitą rację !!
Może to nie sam portal wszystkiego nauczy , ale ci , którzy komentują sądzą ,że ich wiedza sięga niebios... A patrzą - :D - zazwyczaj tylko w jeden punkt...
Lewicowe elity zawsze miały Kościół za wroga numer 1. To co nie udało się Stalinowi czy Hitlerowi dziś próbują zrobić kolejne ich zastępy.
Nauka oraz działalność Kościoła jest zdrowa i prospołeczna. Dlatego jest niezniszczalna. Społeczeństwa które chcą istnieć bez Boga i Kościoła prędzej czy później same siebie "strawią".
Ataki na Kościół zostały przewidziane już w Biblii.
#Pannazdzieckiem nieaktywny 8 grudnia 2013r. o 19:58
Mylisz się Papugo , żyjemy w społeczności lokalnej , nie jesteśmy anonimowi , a Bolesławiec nie jest tokijską aglomeracją :) Moim zdaniem Bolec.info , to wirtualny odpowiednik lokalnego rynku , a że od cholery tu fachowców , to inna sprawa , tylko czy który wbije gwoździa w betonową ścianę ?
... tak mi się na poezję dzisiaj zebrało :D
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Pannazdzieckiem napisał(a): Mylisz się Papugo , żyjemy w społeczności lokalnej , nie jesteśmy anonimowi ,
Hej , Panieneczko.. to Ty się mylisz ;) Piszą krytycznie w większości osoby ANONIMOWE. A więc ich nie znasz ani Ty ani ktokolwiek inny. Bolesławiec w związku z tym nie musi być , jak nazwałeś, tokijską aglomeracją. To ,że niektórzy spośród komentujących ujawnili sobie siebie nawzajem ( :D :D :D ) , i wiedzą kto jest kto..to już ich kłopot. Z wbiciem gwoździa w betonową scianę...masz słuszność. Betonu już tyle narosło...i chyba przybędzie.Ale tak musi być. Muszą być "betony" i musi być elita..Ciesz się ;)
moja ,,społeczność,, to kilka osób :)
te które mnie akceptują takim jakim jestem i ci których ja zaakceptowałem...
być może są tu takie osoby warte poznania ale czy ja jeszcze tego chcę?
być może znasz odpowiedz... ;)
co do gwozdzia i betonu to na pewno każdy to potrafi...
przynajmniej na forum... ;)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.