#Pannazdzieckiem nieaktywny 28 sierpnia 2014r. o 8:32
Bez zmian :D
Mądrzejszy ode mnie facet mówi tak :
Módlcie się o to , aby kanapowi generałowie Putina nie dali się hamerykańcom sprowokować, bo będą grzybki :D
Dopisane 28.08.2014r. o godz. 08:32:
A ciekawym , czy nad Pekinem też latają z chemitralami. Wiesz coś na ten temat Kajtuś ? :)
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
"Ełła Polakowa, członkini Rady Praw Człowieka przy prezydencie Federacji Rosyjskiej, oświadczyła w czwartek, że uważa działania Rosji na Ukrainie za inwazję. "
#Pannazdzieckiem nieaktywny 28 sierpnia 2014r. o 16:37
Mów Mu Heguś , Młody Padawanie :) Ziemkiewicz to mądry gościu , ale swoją akcją wśród złodziei na wiejskiej nic nie wskóra Nawet nie wiem , czy oni potrafią czytać :D
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
#Pannazdzieckiem nieaktywny 28 sierpnia 2014r. o 19:24
Te , Alterowicz , a możesz mi wytłumaczyć , czym Papuga się tak ekscytuje ? Jakaś łódź podwodna Krigsmarine ? Nie wiem , to pytam :)