~majętny Stef napisał(a):
Fakt, nie rozumiem zasad rządzących rynkiem walutowym. Właśnie o tym mówię.
Jeżeli ruskiemu który sprzedaje ropę za dolary które się umacniają a płaci pracownikowi za jej wydobycie w rublach które tanieją, się nie opłaca to ja faktycznie nie znam ekonomii.
Pannazdzieckiem napisał(a): No dobrze , a jak oceniacie wypowiedzi mego ulubieńca Radzia i reakcję Ryżego Olsena ? No i szczyt klimatyczny , sukces , czy porażka ? :)
~majętny Stef napisał(a):~ napisał(a):
Twoja wypowiedź dowodzi, że nic nie rozumiesz z zasad rządzących rynkiem walutowym, oraz na temat opłacalności wydobycia ropy i gazu.
Fakt, nie rozumiem zasad rządzących rynkiem walutowym. Właśnie o tym mówię.
Jeżeli ruskiemu który sprzedaje ropę za dolary które się umacniają a płaci pracownikowi za jej wydobycie w rublach które tanieją, się nie opłaca to ja faktycznie nie znam ekonomii.
Jeżeli Polak kupuje paliwo po 5.70 zł a po 4.80 nie chce tankować, to faktycznie urodziłem się w czasach których nie rozumiem.
~ napisał(a):~ napisał(a):
To elity tworzą opinię, podobnie jak Putin, więc za niedługo można się spodziewać korekty w tym co sądzi ulica. Rosjanie nie są głupcami,
U Ciebie jest zwykłe ble , ble , ble...A ja znam Rosjan i Rosję..Dziś i wczoraj. Kontakty biznesowe i towarzyskie. Więc wiem co napisałem.
~ napisał(a): A ja znam Rosjan i Rosję..Dziś i wczoraj. Kontakty biznesowe i towarzyskie. Więc wiem co napisałem.