Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Putin - Ukraina - Zagrożenie .

~Iza niezalogowany
13 listopada 2014r. o 18:30
Pannazdzieckiem napisał(a): I nie ma się co dziwić Litwinom i Białorusinom , wszak Polska istnieje tylko formalnie ...

Piłsudskiemu też się nie udało. Sama idea nie jest zła tylko trudna w realizacji , Rosja czy Niemcy jej nie sekundują :D. Natomiast „zapominanie” o doznanych krzywdach w przeszłości i niedostrzeganie obecnego antypolonizmu nic dobrego nie wróży. Poza tym Polska jest słaba.

Przy okazji:
http://wpolityce.pl/swiat/221940-nato-odpowiada-na-prowokacje-moskwy-nie-pozwolimy-wiecej-rosji-na-naruszanie-naszych-granic

:)
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
13 listopada 2014r. o 22:49
Nie pozwolą ... powiadasz Droga Arystokratko :* Nato , to dokładnie ta sama banda czerwonych s...ieli , co wcześniej kumple Soso ... następne pokolenie krwiopijców :D

A wracając do rzeczy , jak myślisz ... czy wartało Donkowi stawiać te świeczki w oknach , czy się wygłupił ? :)

Dopisane 13.11.2014r. o godz. 22:49:

Ponieważ mańkowy , zielony robot , skasował mi WŁAŚCIWE słowo , powtórzę je jeszcze raz ... s.k.u.r.w.i.e.l.i ... :)

Zastosowana autokorekta

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~Iza niezalogowany
14 listopada 2014r. o 5:55
To się musisz zdecydować albo "Układ Warszawski i bratnia pomoc" albo NATO i procedury :D, bo wojska praktycznie nie mamy.

Ja świeczki nie paliłam, skutecznie odwiodły mnie od tego czerwono-czarne flagi na Majdanie :|.
Temat mnie znowu zainteresował wraz z Krymem.

Miłego :)
4335
14 listopada 2014r. o 7:59
No właśnie . Kiedy mieliśmy do czynienia z Układem Warszawskim , to armia miała jakieś doktryny wojenne ( chociaż w głębi duszy jestem pacyfistą :) ) Dzisiaj słabo opłacani Najemnicy sami już nie wiedzą jakiemu Panu służą , czy to jeszcze Polska , czy może już eurokołchoz :D Tego tylko brakuje , żeby Polacy w ramach Nato bili się z ruskimi :| Słowianie , przeciw Słowianom podjudzani przez anglosasów ( Ci z kolei sterowani przez chazarską dzicz :D )

Rację ma Lem ...

Miłego :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~klucz-nick niezalogowany
14 listopada 2014r. o 9:32
Pannazdzieckiem napisał(a): I, wszak Polska istnieje tylko formalnie Droga Arystokratko :) To zwyczajny , kolonialny kraj ,
dodaj Litwe Łotwe Słowacje Bułgarie i Rumunie.to nie oni w samolot strzelali to iluminati.wyłącz tv włącz myślenie.
~ niezalogowany
14 listopada 2014r. o 12:50
Pannazdzieckiem napisał(a): Tego tylko brakuje , żeby Polacy w ramach Nato bili się z ruskimi :| Słowianie , przeciw Słowianom

Człowieku zastanów się więc jakie dotąd brednie wypisywałeś.

A agresja Putina przeciw Ukrainie? To kto podjudza ruskich? Słowianie przeciw Słowianom? Bredzisz na okrągło! Ty masz chyba coś nie po kolei w głowie.

~ niezalogowany
14 listopada 2014r. o 13:17
Polski eksport artykułów rolno-spożywczych wyniósł w ubiegłym roku 19,96 mld euro i był o 11,5 proc. wyższy niż w roku 2012. Tymczasem pogarszająca się sytuacja na Ukrainie i wprowadzenie embarga na eksport produktów spożywczych do Rosji wymusiła na producentach i rolnikach poszukiwanie nowych odbiorców.

Mimo embargo eksport artykułów rolno-spożywczych przekroczy 20 mld euro!

http://www.biztok.pl/gospodarka/co-nas-nie-zabije-to-nas-wzmocni-mimo-embargo-eksport-artykulow-rolnospozywczych-przekroczy-20-mld-euro_a18727
4335
14 listopada 2014r. o 14:10
Sie ma Alterowicz , Złotousty doktorancie :). O jakiej agresji Ty mówisz? . Masz na myśli konwój z pomocą humanitarną ?
Ciebie już te ścierwomedia całkiem ten mózg wyprały . To pewnie dlatego nie odpowiadasz na proste pytania i kryjesz się pod tyldą.

Wracam do roboty , a Tobie życzę różnych źródeł w pozyskiwaniu informacji :) Nara :)

REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza