To wola o pomste do nieba. Moze powinni byc nazwani lekarzami ostatniego kontaktu !! !! :/ :/Gdzie etyka? Z roku na rok to samo? A moze my pacjenci zastosujemy jaki strajk w sosunku do nich?
Od kilku lat nie pracuję bo strajkuję przeciwko niskim wynagrodzeniom i jakoś nikt się tym nie martwi ,a ci tępi lekarze którzy mają wykrywalność nowotworów 1-50 stawiają takie warunki .Kamasze i na poligon do Świętoszowa.
Sądzisz że na poligonie wykrywalność wzrośnie.Jak łatwo nasze społeczeństwo napuścić jeden na drugiego.Jest cały rok na rozwiązywanie problemu ,ale nie ,u nas musi być medialnie.Tego ministra dni aą policzone. ;(
A ja myślę że to dobre posunięcie ministra - ten ich za wiele nie miał ale to jest okej. Może w końcu pojawi się coś takiego jak profilaktyka - a nie tylko opieka paliatywna
"Jestem lekarzem na emeryturze, nadal pracującym - w tym roku to będzie 50 lat!
Brzydzę się tymi chciwcami, z pejsami, z porozumienia Zielonogórskiego!
Nie chcesz tchórzu wykonywać pakietu onkologicznego, to udzielaj podstawowych porad i protestuj do woli.
Do pakietu trzeba minimum wiedzy medycznej, a nie tchórzliwej obawy o pomyłkę.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.