Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Strajk lekarzy POZ

~Karol Lewandowski niezalogowany
4 stycznia 2015r. o 13:26
ha ha !!! Na wizytę u endokrynologa czekam już trzy lata , wizyta zaplanowana jest na marzec 2015 !!! Wreszcie sie doczekam ! Gdyby nie to ,ze jest prywatny endokrynolog z Wrocławia , to chyba juz dawno bym nie zył , ot ta twoja słuzba zdrowia w Bolesławcu !!! Wiele sie nasłuchałem o pani dr endokrynolog z ul Tysiaclecia , ale nie mam zamiaru tego publicznie podawać , jest jak jest , kwatery na cmentarzu sie jeszcze nie skonczyły dla tych co nie maja pieniedzy na prywatne leczenie !!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4 stycznia 2015r. o 13:29
ha ha ! Na wizytę u endokrynologa czekam już trzy lata , wizyta zaplanowana jest na marzec 2015 ! Wreszcie sie doczekam ! Gdyby nie to ,ze jest prywatny endokrynolog z Wrocławia , to chyba juz dawno bym nie zył , ot ta twoja słuzba zdrowia w Bolesławcu ! Wiele sie nasłuchałem o pani dr endokrynolog z ul Tysiaclecia , ale nie mam zamiaru tego publicznie podawać , jest jak jest , kwatery na cmentarzu sie jeszcze nie skonczyły dla tych co nie maja pieniedzy na prywatne leczenie !
~ niezalogowany
4 stycznia 2015r. o 13:39
~Karol Lewandowski napisał(a):

Karol ty też blondynka - temat nie o traktorach i puszczaniu bąków.
Temat to "Strajk ......"
~ niezalogowany
4 stycznia 2015r. o 13:39
W lipcu zeszłego roku zaklepałem sobie wizytę u urologa.Już niedługo,jeszcze tylko 100dni. Nie mam niczego do roboty więc czekam.Oj będzie się działo. :D
~ niezalogowany
4 stycznia 2015r. o 13:42
~ napisał(a): "Porozumienie Zielonogórskie, jak jakaś organizacja terrorystyczna, wzięli zakładników - pacjentów. Żądają okupu tj. więcej kasy i mniej odpowiedzialności. Przy takiej skali pewnie będą jakieś ofiary, ale terroryści zwykle mają to w nosie. "

Zielonogórski Dżihad?
4 stycznia 2015r. o 13:47
ta moja wypowiedz była skierowana do "lekarza" Jaki to niby strajk ? Prywatne przychodnie to ich pewnie stać na zamykanie z dnia na dzien , problem będą miec jak ich pacjenci zasilą inne nie zamkniete przychodnie .
~ niezalogowany
4 stycznia 2015r. o 13:54
Karol i o to chodzi,walić zielonogórzan.Nie pasuje umowa zamykam działalność.To nie są cudotwórcy ,oni nie uzdrawiają.
~ niezalogowany
4 stycznia 2015r. o 15:29
~chamski chadziar napisał(a): Co by tu nie gadać , to na przykładzie " służby zdrowia " widać jak na dłoni, rozkład państwa neoliberalnego. Podziękować należy za taki stan rzeczy sprzedajnym politykom, Drodzy Państwo :) A zwróćcie też proszę uwagę na fakt , że systemowo skłóca się pacjentów z lekarzami i na odwrót. Nie wiem , czy PZ to bardziej biznesmeni , niż lekarze , ale jedno jest pewne , wszelakie organizacje reprezentujące opozycję wobec stajni Arłukowicza, będą gnojone w ścierwomediach. Tak samo jak wszelkiej maści związki zawodowe . Podzielonym społeczeństwem łatwiej rządzić , dewiza stara jak świat.

Miłej Niedzieli Wam życzę :)

Święte słowa.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza