Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

HydePark

2900
#falco nieaktywny
22 czerwca 2016r. o 23:54

Że to niby ja mam się przyznawać ? Napisz mi na priwa do czego ? Bo się qurwa trochę pogubiłem ... hipokryto i jajcarzu od siedmiu boleści. Proponowałem Ci , abyś twarzą w twarz stanął na udeptanej ziemi , zaraz po powrocie od Zmasowanego ... w obronie honoru ... i co Papugo ? Zadzwoniłeś z propozycją terminu ? Nie ;( Szkoda , tak bardzo wtedy chciałem Cię otrzaskać po pysku. Dzisiaj już mi przeszła złość , możesz się czuć bezpiecznym.

Dobranoc :)
na priv? zawsze piszę jawnie ,na ogóle w takich sprawach
kiedyś sobie coś obiecałem ale raz zrobię odstępstwo ...
skoro uważasz że nie masz za co i kogo przeprosić ,to właściwie powinien być koniec dyskusji ale odniosę się i do reszty ...
''na udeptanej ziemi''? uważasz że jesteś tego wart?
o moim honorze tu nie pisz a bardziej skup się na swoim który nie raz podważał tu np. skorn a ostatnio nawet kc

ja miałem dzwonić?...kpisz sobie?
tak bardzo chciałeś ale ci przeszło?...nie tak dawno ponoć mnie widziałeś ...miałeś szansę...
co za wspaniałomyślność -mogę się czuć bezpieczny :)
do ciebie nie dotarło że nie chcę cię znać?

jedna prośba -nie pisz tu więcej że chcesz łączyć ludzi
zajmij się ''chemitralami'' czy ''promieniami'' i czym tam jeszcze chcesz ale nie mną ...

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
23 czerwca 2016r. o 6:16
falco napisał(a):

...
jedna prośba -nie pisz tu więcej że chcesz łączyć ludzi
zajmij się ''chemitralami'' czy ''promieniami'' i czym tam jeszcze chcesz ale nie mną ...

Mówisz i masz , ale jeszcze raz " błyśnij " humorem w rodzaju " a świstak siedzi " itd. , wspomnij coś o promieniach , albo chemitralach to dojdę Cię na tych Dolnych Młynach i nie będzie wesoło .

Pax Lechici !

Lepiej pograć w szachy :) No i oczywiście poczytać , zamiast gapić się w pudło dla i.diotów. A skoro już o czytaniu mówimy , to proponuję :

http://niewygodne.info.pl/artykul7/03104-Dlaczego-oplaca-sie-nam-uklad-z-Chinami.htm

Pojawiło się światełko w tunelu , czy nie ? Co myślisz Alterowicz ?

Miłego czwartku Wam życzę :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2900
#falco nieaktywny
23 czerwca 2016r. o 6:34
emocje to zły doradca...
ale w pewnych przypadkach są pomocne drugiej stronie konfliktu ;)
a wtedy wystarczy cierpliwość

"bierz życie z każdym oddechem..."
10114
#alter nieaktywny
23 czerwca 2016r. o 14:08
Pannazdzieckiem napisał(a):

TAk :) Szczególnie to mi się spodobało :)

"Gdyby mu się pogorszyło na linii kontaktów z Warszawą i zacząłby robić "dym" wokół Polski, rozumianej jako kluczowe państwo dla chińskiego obrotu z Europą, to w interesie Pekina byłoby szybkie przywrócenie spokoju. Gdyby Putin nadal robił hryję, to w wariancie totalnym musiałby się liczyć z tym, że pewnego dnia na Syberii pojawia się milion uzbrojonych żółtych ludzików, których można kupić w każdym sklepie z żółtymi ludzikami..."

hehe :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
211
skorn
23 czerwca 2016r. o 16:24
https://pl.wikipedia.org/wiki/Christiania_(dzielnica_Kopenhagi)

<i>
13926
qwax_
23 czerwca 2016r. o 18:34
Trochę historii nieznanej o naszych "sojusznikach":
http://dakowski.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=18286&Itemid=119
Aha, to pewnie bajki, bo przecież tylko Putlerek to zło wcielone... ;)

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
~ niezalogowany
23 czerwca 2016r. o 18:38
alter napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a):

TAk :) Szczególnie to mi się spodobało :)

"Gdyby mu się pogorszyło na linii kontaktów z Warszawą i zacząłby robić "dym" wokół Polski, rozumianej jako kluczowe państwo dla chińskiego obrotu z Europą, to w interesie Pekina byłoby szybkie przywrócenie spokoju. Gdyby Putin nadal robił hryję, to w wariancie totalnym musiałby się liczyć z tym, że pewnego dnia na Syberii pojawia się milion uzbrojonych żółtych ludzików, których można kupić w każdym sklepie z żółtymi ludzikami..."

hehe :)

z czego się śmiejesz ? czytasz takie Kocham Bolec.Info ety z błędami ortograficznymi i się jarasz ?
"Pekina" ? może jednak Pekinu ! :>
"hryję" ? może chryję ! :>
nie dziwię się, że sam piszesz z błędami ! :>
nie pozdrawiam :>

Zastosowana autokorekta

14505
DP
23 czerwca 2016r. o 20:28
Dzień dobry

''Jedną z zalet demokracji jest to, że nikt kto został wybrany nie jest głupszy niż Ci co go wybrali.
Im głupszy jest ten wybrany, tym głupsi są Ci co go wybierali...''

miłego

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.