Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

HydePark

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
24 czerwca 2016r. o 16:13
qwax_ napisał(a): Trochę historii nieznanej o naszych "sojusznikach":
http://dakowski.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=18286&Itemid=119
Aha, to pewnie bajki, bo przecież tylko Putlerek to zło wcielone... ;)

Oj, qurcze z tymi naszymi sojusznikami. Dzisiaj na rozdaniu świadectw , pani dyrektor szkoły podstawowej ... mentalnie stwierdziła " nie chcę , ale muszę " i zaprosiła zgromadzonych na pokaz sprzętu wojskowego US Army. Do głowy by mi nie przyszło , żeby reklamować obecność obcych wojsk.
Wychodzi mi na to , że urzędnicy państwa istniejącego jedynie teoretycznie dostali prikaz z góry , że US Army , to nie okupant tylko przyjaciel. Niech się Obywatele oswajają :D

Szacun pani Dyrektor :)

Byłem , widziałem , słyszałem :) I jeszcze raz ... szacun :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
10114
#alter nieaktywny
24 czerwca 2016r. o 16:36
Pannazdzieckiem napisał(a): że US Army , to nie okupant tylko przyjaciel.

Dla mnie to przyjaciel wzmacniający nasze bezpieczeństwo. Panna krótko, wciąż uważam, że zagrożenie ze strony Putinka jest realne :)

Dopisane 24.06.2016r. o godz. 16:36:

Dodam, że państwa Bałtyckie i przykładowo Węgry, naszych pilotów i naszą ochronę ich granic w powietrzu nie uważa za okupantów, a analogia jest oczywista.

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
4335
24 czerwca 2016r. o 16:53
Boś głupi , dlatego tak uważasz :)
Jeden mądry facet , znający się na rzeczy , napisał swego czasu na którymś forum , coś w tym stylu ... cytuję ze starczej pamięci i nie ponoszę odpowiedzialności za przekłamania ... " Specnaz w pierwszej kolejności odstrzeli tzw. generalicję w łóżkach dziwek , bo wiedzą , który gdzie sypia . Następnie rozwalą źródła energii , a wodę zatrują . Patrioci pójdą w las , a tchórze będą się łasić do nowych panów "
Gdybym był Putlerem , tak właśnie bym zrobił ... ale Putler dysponując Specnazem , niczego takiego nie planuje. To tylko żydowska propaganda ładuje Ci do głowy , że imperializm jest dobry.
To masz Ci tutaj Alterowiczu mój ulubiony filmik :

Poproszę Cię o komentarz :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
211
skorn
24 czerwca 2016r. o 17:27
W polityce nie ma przyjaciół. Globalni gracze mają swoje interesy na całym świecie, także u nas.

<i>
10114
#alter nieaktywny
24 czerwca 2016r. o 17:31
Pannazdzieckiem napisał(a): że imperializm jest dobry.
To masz Ci tutaj Alterowiczu mój ulubiony filmik :
[...]
Poproszę Cię o komentarz :)

ALe sam straszysz Putinkiem i jego imperializmem? A specnaz ćwiczy używając nazw Polskich miast. Jakoś brakuje Ci Panna spójności poglądów :)

Filmik, przesadzony :) Ale podobobał mi się jeden okularnik podobny do Jaruzela... Czyżby Rosja miała w nim swój udział? czyżby Rosyjski imperializm został też nadziany na widelec? ;)

2161
#fobiak nieaktywny
24 czerwca 2016r. o 17:37
~falco napisał(a): może dlatego lepiej jest samemu tworzyć swoją własną "politykę"?

dlatego tylko pexit
4335
24 czerwca 2016r. o 17:55
skorn napisał(a): W polityce nie ma przyjaciół. Globalni gracze mają swoje interesy na całym świecie, także u nas.

Dokładnie. Tyle tylko , że wręcz męczy ślepa wiara Lemingów w " dobro " oparte na próbie zabójstwa. Zbrodnia jest zbrodnią niezależnie od okoliczności.
Ś.p. Chawez bronił dobra publicznego , a hieny z hamerykańskiego Knesetu , chazarska dzicz ... już wiesz , Młody Padawanie ;)

Bracia Lachy , protestujmy przeciwko nowej okupacji ! Moje pokolenie przeżyło najazd sowiecki. Niechby następne pokolenia wolne były od fałszywej mamony. Tak nam dopomóż Stwórco. Amen .

Dopisane 24.06.2016r. o godz. 17:55:

alter napisał(a):

Filmik, przesadzony :) ...

No skoro już wiesz , to może wytłumaczysz mi , jak to się stało , że trzysta ton paliwa , mogło " roztopić " haowniki z WTC ... dwie wieże i samoloty ... :) Mat Casablanka :D Ale cieszy mnie to , że się edukujesz
;)

10114
#alter nieaktywny
24 czerwca 2016r. o 18:08
Pannazdzieckiem napisał(a): No skoro już wiesz , to może wytłumaczysz mi , jak to się stało , że trzysta ton paliwa , mogło " roztopić " haowniki z WTC ... dwie wieże i samoloty ... :) Mat Casablanka :D Ale cieszy mnie to , że się edukujesz
;)

Żaden mat, casablanka do dawne czasy. Zwracaj się do mnie alter. Cały czas się edukuję, ale akurat WTC mnie nie interesuje i nie podejmuje tego tematu :) pozdrawiam

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.