Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAKongres Miedzi
BolecFORUM Nowy temat

Wybory Prezydenckie.

211
skorn
3 kwietnia 2015r. o 23:33
falco napisał(a):
skorn napisał(a): falco, ogladasz tv trwam, czy tam zawsze kłamią? : )

nie oglądam ''katolandzkiej'' propagandy ale podejrzewam że nie zawsze tam kłamią
ne zawsze oprócz jednego przypadku ...
numer konta bankowego do przelewów

skoro nie oglądasz, to skąd wiesz, że to propaganda?

<i>
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
2900
#falco nieaktywny
4 kwietnia 2015r. o 0:13
jest tego wszędzie więc ''trwam'' mi już nie jest potrzebne... ;)
a co?...tam na prezydenta chcą Rydzyka? ;)

popatrz Skornie...jako że okres przedświąteczny wszystkie stacje prześcigają się w swojej ''pobożności'' i czego się dowiaduję?
po świecie rozrzuconych jest trzydzieści trzy ''relikwie '' z -że to tak określę -jednego ''przedziału ...
33!...wiesz o jakie relikwie mi chodzi?
rano Ci napiszę byś dzisiaj spokojnie spał...
:D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
4 kwietnia 2015r. o 7:38
a mnie mało interesuje czy jest jakiś Bob budowniczy który nie wiadomo skąd się wziął a który podobno wybudował tę kulistą baranią farmę .Jedno jest pewne że zostawił to wszystko i poszedł sobie w cholerę .Teraz cwańsze barany ubierają jedni czarne sukienki ,inni śmieszne czapki i wmawiają reszcie baranów że oni mają kontakt z Bobem budowniczym i wiedzą co Bob od baranów wymaga za co reszta baranów musi dawać im daniny i żyją sobie w dostatku
2900
#falco nieaktywny
4 kwietnia 2015r. o 9:04
:D
ten Bob ''budowniczy'' zostawił ludzkości 33 ''święte '' gwoździe'' ;)

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
4 kwietnia 2015r. o 10:17
~ napisał(a): a mnie mało interesuje czy jest jakiś Bob budowniczy który nie wiadomo skąd się wziął a który podobno wybudował tę kulistą baranią farmę .Jedno jest pewne że zostawił to wszystko i poszedł sobie w cholerę .Teraz cwańsze barany ubierają jedni czarne sukienki ,inni śmieszne czapki i wmawiają reszcie baranów że oni mają kontakt z Bobem budowniczym i wiedzą co Bob od baranów wymaga za co reszta baranów musi dawać im daniny i żyją sobie w dostatku

Spieszę Ci donieść, Drogi Kolego , że jest. Ma na imię Jahwe . Siedzibę w Watykanie i bazę Alfa na Księżycu. A właściwie to we wnętrzu Księżyca . On stworzył tą kulistą farmę baranów ,aby eksplorować minerały Planety. Ale nie wiem skąd się wziął.
Dzisiaj mamy Wielką Sobotę ... stworzył też religie , aby Kobiety miały jakąś nadzieję , kiedy Ich mężowie i synowie zarzynają się w imię Jahwe. God mit uns.

Od lat powtarzam , że ludzka chciwość i głupota nie mieści się we Wszechświecie Stwórcy. Bo ten prawdziwy Bóg , to zapis informacyjny , wiedza ... Przyjaciel , nie Pan.

Miłego :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2900
#falco nieaktywny
4 kwietnia 2015r. o 11:19
starożytni Rzymianie od początku dziwili się jak można było wyznawać jednego ''boga'' a mieli ich w swoim panteonie mnóstwo ...
a tu nagle pojawia się jeden ...dlaczego ''jeden''?
czy ze zwykłej chciwości bo wszystkie dary dla niego?...czy ze zwykłej próżności bo wszystkie ''hołdy'' dla niego , czy też to z ''pędu do władzy absolutnej''czyli dyktatury nad umysłami ...
od zarania dziejów ''bob'' walczy ze swoimi wrogami od Bar Kochby począwszy aż po dzień dzisiejszy ...
kiedy każdy zrozumie że własny rozum to najlepszy ''bob budowniczy'' świat stanie się lepszy...
może to kolejne 2000 lat a może kilka...
tak więc po co nam ''bogowie'' ?...po co nam ''prezydenci''?...czy świat bez nich będzie gorszy?...myślę że byłby lepszy bo przecież nikt nie rodzi się z zakodowanym złem :)

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
4 kwietnia 2015r. o 11:27
No właśnie . I człowiek i zwierze przejawia zapędy altruistyczne. Do dzisiaj nie mogę pojąć , po jasną cholerę wmawia nam się grzech pierworodny ? Chyba tylko po to , abyśmy stali się niewolnikami ... starszych i mądrzejszych ... kosmitów :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2900
#falco nieaktywny
4 kwietnia 2015r. o 11:36
a mnie dziwi że ''wąż przemówił''
gdyby był niemową dzisiaj żyłbym bez obaw o czekających mnie ''czeluściach piekielnych'' :D

REKLAMAEfekt-Okna zaprasza