Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wybory Prezydenckie.

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
4 kwietnia 2015r. o 12:05
Co prawda , to prawda . Przyszło nam niestety żyć w "Globalnym Przedsiębiorstwie Strachu" made in Watykan. Nie mówiąc o made in USA. Ale wężowi nie ma się co dziwić ... On jest jak Maja z cosmossu 1999. To Istota wielowymiarowa. Już śp. Pratchet pytał ustami Crowlleya . Po jasną cholerę było stawiać w Edenie drzewo poznania ? Chyba tylko na pokuszenie :D Ale kozioł ofiarny musi być , to i szatan przemówił do baranów. Inna sprawa Papugo , która się kupy nie trzyma w mitologii wyznawców KK , bo przecież nie Boga , to mianowicie transcendentalizm . Jakim prawem ludzie , którzy mają pobrudzone materializmem ręce, dotykają ciała Chrystusa ?
Chyba tylko przez uświęconą tradycję KK. Jest jeszcze kilka innych rzeczy , o których można było by wspomnieć , ale nie chcę Was rozdrażniać w Wielką Sobotę ... owieczki Pana Barana.
Wąż, Papugo tłumaczy każde sku ... stwo. Taki Judasz zdrajca :D

Ale, Bułhakow ustami Wolanda powiedział : " cień rzucają wszelakie istoty , jeśli Lwito chcesz napawać się absolutną światłością musisz ogołocić Ziemię z życia "

Kto wie , czy Lewici tego nie zrobią :D Już były takie przypadki w prehistorii :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
2900
#falco nieaktywny
4 kwietnia 2015r. o 12:28
a po jaką cholerę mam się zastanawiać nad sensem tego czy tamtego ?
dzisiaj?....już jest za późno na jakieś pierdoły kiedy mnie bezpośrednio nie dotyczą...
zwłaszcza kiedy za pół godzinki kolejne ciasto wyjdzie z piekarnika... :D
a i zaraz ''124'' napisze że nic nie robię od rana tylko tu siedzę ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
4 kwietnia 2015r. o 12:46
Po kiego to ciasto pieczesz teraz. :| .U was Wielkanoc przecie 12 kwietnia!
2900
#falco nieaktywny
4 kwietnia 2015r. o 13:32
a co?
u ciebie ciasto tylko się piecze ''od święta'' :|
ja lubię słodkości to sobie piekę ..a że lubię dużo i słodko to kwestia mojego obżarstwa a nie powód do twojego zdziwienia...

co ma do tego 12-y...

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
4 kwietnia 2015r. o 13:55
falco napisał(a):

co ma do tego 12-y...

To była taka " ukryta aluzja" do " sowieckich kacapów " Papugo :)
Kolega eurokołchoźnik ma tylko dwa synapsy.Jeden po lewej , drugi po prawej ... jak słusznie zauważył Stefan, niczym więcej nie postrzega. Pięć zmysłów , to dla niego ... inna bajka :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2900
#falco nieaktywny
4 kwietnia 2015r. o 13:58
wiem o tym Panno
ale daj mu się ''rozwijać'' ;)

~ niezalogowany
4 kwietnia 2015r. o 19:32
o jak zwykle ci dwaj śmiecą...
2900
#falco nieaktywny
4 kwietnia 2015r. o 20:39
widzisz jaki ten świat okrutny?
ludzie śmiecą ale dzięki temu masz pracę więc i tutaj pozamiataj.... ;)

REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Nowe mieszkania w Bolesławcu