~Lelo napisał(a): Kulturalni ludzie nie będą głośno komentować tatuaży
~Lelo napisał(a): Aha, mam nadzieję,że twój kotek szybko wyzdrowieje. Jak to dobrze że jest w dobrych rękach! :)
~Lelo napisał(a): tatuaże kwalifikują jego nosiciela do grupy marginesu społecznego typu prostytutka, menel, więzień itp. Takie skojarzenia będą nieodłączne nawet wobec ludzi tzw. kulturalnych, np. z wyższym wykształceniem. Tatuaż po prostu dyskwalifikuje człowieka społecznie, czy wam się to podoba czy nie.
alabaster72 napisał(a):tak to prawda tatuaż to nic innego jak słabość jednostki, która próbuje wybić się wyróżniając się malunkiem na pod skórnym,tatuaże zostały wymyślone dla słabych jednostek aby przyzwyczaić społeczeństwo do czipowania,tusz do tatuaży zawiera związki chemiczne w tym rtęć i są bardzo szkodliwe dla organizmu w połączeniu z niektórym DNA wywołuje agresję lub zaburzenia mózgowe,miłego kosmity palczastego. :P nim będziesz mnie atakował lub próbował mnie sprowadzić do swojego niskiego poziomu,najpierw poczytaj,naznaczony głupotą mądrzejszych.~Lelo napisał(a): tatuaże kwalifikują jego nosiciela do grupy marginesu społecznego typu prostytutka, menel, więzień itp. Takie skojarzenia będą nieodłączne nawet wobec ludzi tzw. kulturalnych, np. z wyższym wykształceniem. Tatuaż po prostu dyskwalifikuje człowieka społecznie, czy wam się to podoba czy nie.
Brawo, wszystko ująłeś w tych kilku zdaniach, pokazałeś kto jest społecznie niedorozwinięty. Nie muszę nawet widzieć Ciebie a już wiem że mama Cię nie przytulała. Prawdopodobnie zawsze chciałeś mieć tatuaż ale ktoś wmówił Ci że to złę.
Chciałbym jeszcze zauważyć iż wiele kobiet, sstosuje tzw. permanentny makijaż, który jest niczym innym jak tatuażem, w medycynie stosuje się tatuaż przy zaburzeniach pigmentacji skóry.
Ciekawe co na Twoją wypowiedź powiedzieliby Polinezyjczycy.
Przesyłam Ci zdjęcie jedynego tatuażu jaki mam z pozdrowieniami od meneli, prostytutek i więźniów oraz wymienionych wcześniej Polinezyjczyków [img=1447574511_mbks72m.jpg]