Nie wiem od kiedy matura ma coś wspólnego z wykształceniem, :) ale ok zostawmy to...
A wracając do rozmowy na temat Polski to rozumiem, że uważasz iż Chrzest nie przyczynił się do sojuszu z Czechami i do wszystkiego do czego ani razu się nie ustosunkowałeś wcześniej.
tak cani
jak widzisz na moją ''głowę'' już czyha jeden ''watażka''
ot taka przywara ''ukraińska'' zapewne w genach przekazana ;)
a jako że jesteś ''oblatany '' w temacie, powiedz mi czyje to ''prawa autorskie '' obraziła Doda
gdyby kościół był bardziej radykalny w postępowaniu w stosunku do tych którzy psują jego wizerunek ,mało by było tych którzy widzą KK w takich a nie innych barwach...
kler sam ''pracuje'' na swój wizerunek
pycha to o ile pamiętam jeden z tzw. grzechów głównych ;)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.