Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Ja ateista

10114
#alter nieaktywny
3 listopada 2016r. o 19:51
~Pankracy napisał(a): Metody są inne, bo świat jest inny. Ale owoce są podobne.

No to jakie są te metody? :)

Dopisane 03.11.2016r. o godz. 19:51:

falco napisał(a):
lubię Senekę

Zabawny ten jaśko troll :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Bob budowniczy niezalogowany
3 listopada 2016r. o 19:54
Pankracy, wiesz, że gdzieś dzwoni, ale nie wiesz, w którym kościele. Musisz jeszcze sporo poczytać o historii powszechnej i historii chrześcijaństwa. I nie popełniaj przy tym powszechnego błędu przykładania dzisiejszej miary do zdarzeń sprzed tysiąca lat.
A już o dzisiejszej roli jezuitów to tak napisałeś, że po prostu ręce opadają. Skąd Ty masz takie informacje?
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
3 listopada 2016r. o 19:55
~_Alex napisał(a): ... "Na przyszłość zastanawiaj się nie tylko nad tym, czy prawdą jest, co mówisz, ale czy ten, do kogo mówisz, wytrzyma prawdę. Dobry przyjmuje upomnienia z radością, lecz im kto gorszy, tym gorzej znosi pouczenia.".

:D nie znałem tej sentencji , dziękuję za wiedzę Alex. Ładny wywód ;)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
13926
qwax_
3 listopada 2016r. o 19:56
~Bob budowniczy napisał(a): Odpowiedz mi na pytanie Pannozdzieckiem - skoro Twoim zdaniem KK jest uczestnikiem spisku, to dlaczego tak "postępowe" siły z nim zajadle walczą?

NWO, to między innymi jedna religia światowa.
Nowy papież doskonale realizuje te plany, na początek ma to być zjednoczenie wszystkich religii... Więc ta "walka" z kościołem, to zwykła realizacja większego planu...
http://alexjones.pl/aj/aj-nwo/aj-informacje/item/92051-papiez-franciszek-promuje-jedna-swiatowa-religie-i-nowy-porzadek-swiata

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
2900
#falco nieaktywny
3 listopada 2016r. o 19:58
~Pankracy napisał(a):
~Bob budowniczy napisał(a):

Człowieku - Waldensi, Albigensi, Arianie i inni - to protestanci ich wytłukli? Założona przez bodaj dominikanów inkwizycja, była narzędziem ustanowienia jednego powszechnego katolickiego kościoła na Ziemi - kosztem wielu żyć innowierców. Nie zmieniaj definicji. Nie nazywaj ofiar oprawcami. Dziś orężem walki z "herezjami" są Jezuici. Metody są inne, bo świat jest inny. Ale owoce są podobne.

Grzegorz IX -ten od słynnej bulli ''Vox Romana''
a dlaczego ''dominikanie ''?
dominis canes :D mówi wszystko ...

"bierz życie z każdym oddechem..."
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
3 listopada 2016r. o 20:00
Alterowicz , czy jeszcze nie zauważyłeś , że Twoja wiedza wisi mi jak kilo kitu ? Na siłę próbujesz się wciskać , kiedy mądrzejsi rozmawiają. Możesz sobie wierzyć w co chcesz , ale fakty pozostają faktami.

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2900
#falco nieaktywny
3 listopada 2016r. o 20:02
alter napisał(a):
~Pankracy napisał(a): Metody są inne, bo świat jest inny. Ale owoce są podobne.

No to jakie są te metody? :)Dopisane 03.11.2016r. o godz. 19:51:
falco napisał(a):
lubię Senekę

Zabawny ten jaśko troll :)

wracaj do Cleo
to jest tak proste jak ty więc ogarniesz ...

"bierz życie z każdym oddechem..."
10114
#alter nieaktywny
3 listopada 2016r. o 20:07
Pannazdzieckiem napisał(a): Alterowicz , czy jeszcze nie zauważyłeś , że Twoja wiedza wisi mi jak kilo kitu ?

Panna brednie wypisujesz to się spodziewaj uwag :)

Dopisane 03.11.2016r. o godz. 20:07:

falco napisał(a):
to jest tak proste jak ty więc ogarniesz ...

Niezmiennie mnie bawisz jaśko trollu :) Prostactwo to twoja domena :D

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza