falco napisał(a): musisz być jednak nieziemskim głupcem albo mieć nad wyraz przerośnięte ''ego'' jeśli myślisz że to że jestem w tym temacie to właśnie twoja zasługa ''in plus''
jesteś właśnie tego przeciwieństwem :D
dzięki tobie i takim jak ty mam nie tylko ja tutaj niezłą zabawę kiedy obserwuję jak miotacie się w swoich ''objawieniach '' i powtarzaniu swoistej ''mantry''
przecież wy nie potraficie udowodnić tutaj nawet jednej z tych swoich ''racji'' :D wasz problem to taki że pomyliliście epokę w której powinniście żyć ...
żyjąc we wczesnym średniowieczu bylibyście zapewne albo inkwizytorami albo męczennikami ;)
a kto wie..może nawet ''świętymi'' :D
tylko macie pecha -żyjecie dzisiaj i tutaj co czyni was tylko śmiesznymi :D
falco napisał(a): spójrz na swoje trzy ostatnie ''posty''
widzisz w nich jakąś różnicę?
to jest ta cała twoja ''mądrość '' :D
jestem przekonany że kolejne sto będzie takie same co tylko świadczy o twojej bezradności a co gorsza o twoim zastoju umysłowym ...
tak to jest w przypadku takich jak ty ''pantofelków'' gdzie jedna komórka nie świadczy o tym że jest akurat komórką mózgową ...
podniecaj się nadal ;)
obserwowanie twoich ''popisów intelektualnych '' jest niekiedy lepsze niż lecący w tej chwili ''killer'' :D
~~japa japa jejo napisał(a):
Moja wiara opiera się tylko na Słowie Bożym. Tylko.
~~Zwodziciel-gorszyciel i kłamca! napisał(a):~~japa japa jejo napisał(a):
Nie znasz i nie rozumiesz Słowa Bożego.
~~ napisał(a):~~Zwodziciel-gorszyciel i kłamca! napisał(a):~~japa japa jejo napisał(a):
A właśnie że ty nie rozumiesz. On rozumie. Ty nie rozumiesz.
~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~Zwodziciel-gorszyciel i kłamca! napisał(a):~~japa japa jejo napisał(a):
A nie bo on rozumie. ten pierwszy nie rozumie, a on rozumie. I rozumie, że ten drugi nie rozumie.
~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~Zwodziciel-gorszyciel i kłamca! napisał(a):~~japa japa jejo napisał(a):
A nie bo on rozumie. ten pierwszy nie rozumie, a on rozumie. I rozumie, że ten drugi nie rozumie.
Nawet ja widzę że ten nie rozumie co myśli, że rozumie, a ten co niby nie rozumie ten rozumie, że rozumie tylko on.