Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jak się nazywa Twój Bóg ?

~~ niezalogowany
31 marca 2017r. o 9:20
~~ napisał(a):
~~ napisał(a):
~~ napisał(a):
~~Zwodziciel-gorszyciel i kłamca! napisał(a):
~~japa japa jejo napisał(a):
Moja wiara opiera się tylko na Słowie Bożym. Tylko.

Nie znasz i nie rozumiesz Słowa Bożego.

A właśnie że ty nie rozumiesz. On rozumie. Ty nie rozumiesz.

A nie bo on rozumie. ten pierwszy nie rozumie, a on rozumie. I rozumie, że ten drugi nie rozumie.

Nawet ja widzę że ten nie rozumie co myśli, że rozumie, a ten co niby nie rozumie ten rozumie, że rozumie tylko on.

Wszyscy rozumieja, ze nic nie rozumia.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
31 marca 2017r. o 9:20
Co według katolików jest potrzebne do zbawienia? Ktoś wie?
~~ niezalogowany
31 marca 2017r. o 9:28
~~ napisał(a): Co według katolików jest potrzebne do zbawienia? Ktoś wie?

Wszyscy Katolicy wiedza. Innych to nie interesuje. Nie nalezy rzucac perel wieprzom.
~~ niezalogowany
31 marca 2017r. o 9:31
~~ napisał(a):

Wszyscy Katolicy wiedza. Innych to nie interesuje. Nie nalezy rzucac perel wieprzom.

Czyli wystarczy być gburem? A może nie wiesz?
~~Kiedy kaźn wieczna ? niezalogowany
31 marca 2017r. o 10:15
Wtedy powie król tym po swojej prawicy: Pójdźcie, błogosławieni Ojca mego, odziedziczcie Królestwo, przygotowane dla was od założenia świata.
Albowiem łaknąłem, a daliście mi jeść, pragnąłem, a daliście mi pić, byłem przychodniem, a przyjęliście mnie,
Byłem nagi, a przyodzialiście mnie, byłem chory, a odwiedzaliście mnie, byłem w więzieniu, a przychodziliście do mnie.
Wtedy odpowiedzą mu sprawiedliwi tymi słowy: Panie! Kiedy widzieliśmy cię łaknącym, a nakarmiliśmy cię, albo pragnącym, a daliśmy ci pić?
A kiedy widzieliśmy cię przychodniem i przyjęliśmy cię albo nagim i przyodzialiśmy cię?
I kiedy widzieliśmy cię chorym albo w więzieniu, i przychodziliśmy do ciebie?
A król, odpowiadając, powie im: Zaprawdę powiadam wam, cokolwiek uczyniliście jednemu z tych najmniejszych moich braci, mnie uczyniliście.
Wtedy powie i tym po lewicy: Idźcie precz ode mnie, przeklęci, w ogień wieczny, zgotowany diabłu i jego aniołom.
Albowiem łaknąłem, a nie daliście mi jeść, pragnąłem, a nie daliście mi pić.
Byłem przychodniem, a nie przyjęliście mnie, nagim, a nie przyodzialiście mnie, chorym i w więzieniu i nie odwiedziliście mnie.
Wtedy i oni mu odpowiedzą, mówiąc: Panie! Kiedy widzieliśmy cię łaknącym albo pragnącym, albo przychodniem, albo nagim, albo chorym, albo w więzieniu i nie usłużyliśmy ci?
Wtedy im odpowie tymi słowy: Zaprawdę powiadam wam, czegokolwiek nie uczyniliście jednemu z tych najmniejszych, i mnie nie uczyniliście.
I odejdą ci na kaźń wieczną, sprawiedliwi zaś do życia wiecznego. (Mat 25,34)
~~; niezalogowany
31 marca 2017r. o 11:44
No i...
~~ niezalogowany
31 marca 2017r. o 13:05
~~ napisał(a):
~~ napisał(a):

Czyli wystarczy być gburem? A może nie wiesz?

Jestem katolikiem i wiem. Nie rzucam perel przed wieprze.
~~; niezalogowany
31 marca 2017r. o 13:26
Czyli niekatolicy to wieprze? Oto miłość i twój duch w działaniu. Oby więcej takich katolików a miłość zakwitnie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza