Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Uważaj ...'szatan' jest wszędzie i atakuje :)

~~twoje imi niezalogowany
13 września 2021r. o 17:59
~~falko napisał(a): jest w tobie jeden pozytyw...
jako tytoń jeszcze mnie nie zwyzywałeś i nie obraziłeś ...

Za to ty już zdążyłeś wyzwać go od hipokrytów, cały ty.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Brudny Brokuł niezalogowany
13 września 2021r. o 18:36
ak myślisz?...czy Wesołowski ,Paetz czy Hozer popierdzielają teraz po ''niebiańskich łąkach''?
tak ...pisanie przez ciebie że ''bóg ich osądzi'' to pierdoła ...
bo przed prawem ''boskim'' tu na ziemi , jest coś takiego jak prawo ziemskie ,prawo które takich bydlaków powinno sądzić w obliczu ich ofiar...

I tu na Ziemi powinni siedzieć w więzieniu, a po śmierci smażą się w ogniu piekielnym. I tak powinno być! Pedofil-ksiądz czy pedofil-nauczyciel powinni, jako osoby zaufania publicznego, być karani z pełną surowością, bez taryfy ulgowej.
~~alpl niezalogowany
13 września 2021r. o 19:35
~~falko napisał(a):
Ktoś napisał: ~~twoje imi napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~falko napisał(a): jest w tobie jeden pozytyw...
jako tytoń jeszcze mnie nie zwyzywałeś i nie obraziłeś ...

Za to ty już zdążyłeś wyzwać go od hipokrytów, cały ty.

określenie ''hipokryta ''nie ma w sobie nic z określenia obelżywego ...wyzwiskiem też nie jest...
przeczytaj więc czym z definicji jest to określenie a później się tu ''produkuj''

a teraz chowaj się do nory...;D

Hipokryta ma znaczenie pejoratywne więc wyzwiskiem jest. Doucz się.

Tym chamstwem na forum ściągniesz kiedyś na siebie nieszczęście, już mi cię żal.
~~Horus niezalogowany
13 września 2021r. o 20:37
~~alpl napisał(a):
Ktoś napisał: ~~falko napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~twoje imi napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~falko napisał(a

Hipokryta ma znaczenie pejoratywne więc wyzwiskiem jest. Doucz się.

Tym chamstwem na forum ściągniesz kiedyś na siebie nieszczęście, już mi cię żal.

aha...pejoratywny? :D

a więc jak napiszę że jesteś ''mały'' to też to jest obraźliwe?
pytam bo słowo ''mały'' ma przynajmniej dwa znaczenia...

ty się mną nie przejmuj ...skup się na sobie...;D
~~Czerwonobrązowy Dyptam niezalogowany
13 września 2021r. o 22:23
nie pisz się mały ,tylko NISKI
~~Białoszara Rudbekia niezalogowany
13 września 2021r. o 22:32
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a):
tyle że problem zrodzi się kiedy ktoś ci zada pytanie -na jakiej podstawie tak myślisz?

Nie mam żadnego problemu z odpowiedziami. Ciągle sugerujesz jakobym unikał odpowiedzi na jakieś kwestie. Wszystkie odpowiedzi masz w Biblii.
Powtarzam. WSZYSTKIE.

Oprócz jednej.
Skąd się wziął Bóg!?
~~Czerwonobrązowy Dyptam niezalogowany
13 września 2021r. o 22:49
skąd ,? wyobrażnia ludzka jest przeogromna ,
a wziął się ,aby społeczeństwa wziąć w CUGLE
i podporządkować RZĄdząCYM
~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
14 września 2021r. o 7:24
~~Białoszara Rudbekia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a):
tyle że problem zrodzi się kiedy ktoś ci zada pytanie -na jakiej podstawie tak myślisz?

Nie mam żadnego problemu z odpowiedziami. Ciągle sugerujesz jakobym unikał odpowiedzi na jakieś kwestie. Wszystkie odpowiedzi masz w Biblii.
Powtarzam. WSZYSTKIE.

Oprócz jednej.
Skąd się wziął Bóg!?

Bóg po prostu jest. Był i będzie. Ludzie nie wiedzą skąd się wziął. I dobrze, bo by zaraz próbowali tym sposobem stworzyć sobie nowego Boga.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.