PIS-PO-PRL napisał(a): Myślę, że gdyby redaktorzy Niedzieli uparli się, to co miesiąc albo i częściej mogliby puszczać niusa o jakimś geju pedofilu, albo lesbijce psychopatce. Widać mają inne priorytety.
Od tropienia pedofilów jest Oko... W końcu za to im płacisz co miesiąc kilka złotych polskich :D
Dopisane 18.02.2021r. o godz. 20:01:pedofilów wśród księży oczywiście... innych zostawmy innej redakcji :D
ciekawe jakie mają priorytety?
ja myślę że nadrzędnym jest jeden ...
OKO.PRESS nie jest od samego tropienia ...oni nagłaśniają to czego nie robi Niedziela...
ja nie płacę ''oku'' za tropienie pedofili (to jeden z działów ) tylko też za możliwość czytania tego czego tzw. ''media'' narodowe nie publikują ,co starają się albo ukryć albo przekłamać...
dlatego czytam moją ulubienicę z ''oka'' Biankę Mikołajewską i Antona Ambroziaka.
piszę teraz i słucham ''kropki'' Monisi...
a tam mówi o dymerze i ocenia dymera ksiądz...jedzie po dymerze wspominając wyrok jaki zapadł wcześniej a tu czytałem wcześniej że Tadzik w wywiadzie usprawiedliwiał tego pedofila i powiedział wprost że dymer został czyszczony z zarzutów...
Niedziela o tym napisze?...;)