Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Uważaj ...'szatan' jest wszędzie i atakuje :)

18442
PIS-PO-PRL
18 lutego 2021r. o 20:01
Myślę, że gdyby redaktorzy Niedzieli uparli się, to co miesiąc albo i częściej mogliby puszczać niusa o jakimś geju pedofilu, albo lesbijce psychopatce. Widać mają inne priorytety.

Od tropienia pedofilów jest Oko... W końcu za to im płacisz co miesiąc kilka złotych polskich :D

Dopisane 18.02.2021r. o godz. 20:01:

pedofilów wśród księży oczywiście... innych zostawmy innej redakcji :D

PIS=PO=PRL
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
18 lutego 2021r. o 20:18
PIS-PO-PRL napisał(a): Myślę, że gdyby redaktorzy Niedzieli uparli się, to co miesiąc albo i częściej mogliby puszczać niusa o jakimś geju pedofilu, albo lesbijce psychopatce. Widać mają inne priorytety.

Od tropienia pedofilów jest Oko... W końcu za to im płacisz co miesiąc kilka złotych polskich :D
Dopisane 18.02.2021r. o godz. 20:01:pedofilów wśród księży oczywiście... innych zostawmy innej redakcji :D

ciekawe jakie mają priorytety?
ja myślę że nadrzędnym jest jeden ...

OKO.PRESS nie jest od samego tropienia ...oni nagłaśniają to czego nie robi Niedziela...

ja nie płacę ''oku'' za tropienie pedofili (to jeden z działów ) tylko też za możliwość czytania tego czego tzw. ''media'' narodowe nie publikują ,co starają się albo ukryć albo przekłamać...

dlatego czytam moją ulubienicę z ''oka'' Biankę Mikołajewską i Antona Ambroziaka.

piszę teraz i słucham ''kropki'' Monisi...
a tam mówi o dymerze i ocenia dymera ksiądz...jedzie po dymerze wspominając wyrok jaki zapadł wcześniej a tu czytałem wcześniej że Tadzik w wywiadzie usprawiedliwiał tego pedofila i powiedział wprost że dymer został czyszczony z zarzutów...

Niedziela o tym napisze?...;)
18442
PIS-PO-PRL
18 lutego 2021r. o 20:28
nie wiem co napisze Niedziela, bo jej nie czytam.
Być może Przegląd działkowca coś skrobnie, ale pewności nie mam... też nie czytam :D

Ale wiem o czym nigdy nie napisze Oko... a Ty wiesz?
:D

Jeżeli nie wiesz to trudno, teraz Ci nie napisze, bo ide... grać w grę ;)

PIS=PO=PRL
22258
#Horus nieaktywny
18 lutego 2021r. o 20:47
ja też gram na swoich ulubionych slotach...

Old Fisherman ...:)
~Starozłoty Rozmaryn niezalogowany
18 lutego 2021r. o 22:57
https://oko.press/ksiadz-dymer-dostal-10-mln-pomocy-pis/

pislamiści z dymerem wydym.ali nie tylko dzieci ale i dorosłych
~~Hebanowy Przetacznik niezalogowany
18 lutego 2021r. o 23:58
bo dymać trza umić (celowo)
22258
#Horus nieaktywny
19 lutego 2021r. o 11:25
trzeba umieć?

no popatrz...pisdzielec Hoffman (tfu ...co za nazwisko bo jakby nie ''narodowe'' a z ukrytą ''opcją niemiecką :] ) opanował ''dymanie '' państwa do perfekcji...

chciał zarobić na lotniczych ''kilometrówkach a jak nie wyszło to popatrz...
nawet z dawnym aparatczykiem ''komuszym'' się ułożył ...

teraz wiesz po co była ''magdalenka '' ''solidaruchom '' i ''komuchom''? :]
[img=1613730341_qxwyjh3.png]
~~Złocistoruda Miechunka niezalogowany
19 lutego 2021r. o 11:28
Dyrektor Radia Maryja po raz kolejny zwrócił się do swoich słuchaczy o dotacje finansowe. Tym razem poprosił o przekazanie 1 proc. podatku dla Fundacji Nasza Przyszłość, która pomaga "formować po polsku i katolicku dla Pana Boga, rodziny, Ojczyzny, ludzi – dzieci i młodzież".
Rydzyk zaznacza: "Niemal wszystkim podczas pandemii żyje się trudniej, także Radio Maryja i TV Trwam mają problemy, trudniej jest te dzieła utrzymać".
Jak jednak pisał dla Onetu Mikołaj Podolski, może się wydawać, że Fundacji Nasza Przyszłość nie wiedzie się aż tak źle. W 2018 r. zanotowała 4,3 mln zł wpływów z 1 proc. podatków, w 2019 r. 4,5 mln zł, a w 2020 r. było to już 4,9 mln zł wpływów.
Szczyt hipokryzji i chamstwa nie zna granic.

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA BAU zaprasza