Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Brązowawożółty Berberys niezalogowany
28 stycznia 2019r. o 11:24
wyprowadzanie pieniędzy z PGZ to pisowskie działanie na szkodę PAŃSTWA POLSKIEGO i POLSKIEJ ARMII. Zatrzymanie bartłomieja m może mieć związek z przejściem macierewicza do partii rydzyka ! Dodam że macierewicz był planowany na szefa NIK

O ZGROZO !
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Zielonobrunatna Bazylia niezalogowany
28 stycznia 2019r. o 12:01
PiS i tak wielokrotnie lepszy od PO...
Nawet gdyby PiS celowo stawał na uszach nie byłby w stanie dorównać szkodliwym działaniom i bezczelnym złodziejstwom PO!
Nie ma NIC na Macierewicza, a od postawienia zarzutów do uznania winy jest kawał drogi!
Czym jeszcze PiS różni się od PO?
Tym, że oskarża i zamyka swoich tak samo jak innych.
PO ZAWSZE ukrywała swoich i ich afery
~~Żółtozielony Buk niezalogowany
28 stycznia 2019r. o 12:30
~~Zielonobrunatna Bazylia napisał(a): PiS i tak wielokrotnie lepszy od PO...
Nawet gdyby PiS celowo stawał na uszach nie byłby w stanie dorównać szkodliwym działaniom i bezczelnym złodziejstwom PO!
Nie ma NIC na Macierewicza, a od postawienia zarzutów do uznania winy jest kawał drogi!
Czym jeszcze PiS różni się od PO?
Tym, że oskarża i zamyka swoich tak samo jak innych.
PO ZAWSZE ukrywała swoich i ich afery

To tylko pokazówka dla takich młotków jak ty...
Po jakimś czasie ich po cichu wypuszczą.
To samo z tymi 250mld ukradzionymi za PO, 3 lata rządzą ...y i jakoś jeszcze nikogo do tej celi nie wsadzili, ale tępe młotki się cieszą!

Zastosowana autokorekta

2900
#falco nieaktywny
28 stycznia 2019r. o 14:12
~~Zielonobrunatna Bazylia napisał(a):
Nie ma NIC na Macierewicza, .

hahhahaha...nie ma nic
ten to jak pierdyknie :] a kasa z MON-u na Boeniga dla VIP-ów?

a to że córunia i jej fundacja jest zasilana kasą to ''nic''?

a to to kto?...bo przez te zasłonięte oczęta nie poznaję ....HAHAHAHAHA

i jeszcze raz ...HAHAHAHAHAHA

[img=1548681122_5j81ltf.jpg]

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~Białawoszary Oczar niezalogowany
28 stycznia 2019r. o 14:28
~~Brązowawożółty Berberys napisał(a): https://wiadomosci.wp.pl/tomasz-piatek-o-zatrzymaniu-bartlomieja-m-kaczynski-chce-poskromic-antoniego-macierewicza-6343325457520769a

czy dojdziemy do prawdy i zostaną zbadane powiązania macierewicza z Rosją ?
czy macierewicz zacznie sypać "kolegów" ?
pis to tragedia dla Narodu Polskiego

No straszna tragedia.
Pamiętasz może jak PO grzmiała przy wprowadzaniu przez PiS programu 500+, ze luka budżetowa będzie miała 100 mld zł.
A tu się okazuje że mimo wprowadzenia programu luka ta spadła do 10 mld zł.
I to pomimo "ogromnych malwersacji", których to niby dokonuje PiS.
Zastanawia mnie w takim razie jakich malwersacji dokonywała poprzednia ekipa, która programów pomocowych nie wprowadzała a i tak lukę miała wielokrotnie większą od tych pisowskich 10 mld.
PiS pielęgnuje też nasza odrębność narodową, szanuje przywiązanie Polaków do religii. Gdyby poprzednia ekipa utrzymała władze to dziś nie byłoby już i Polski i Kościoła. Dla niektórych eurooszołomów to tragedia, dla mnie (i myślę ze dla większości Polaków) opatrzność Boża.
2900
#falco nieaktywny
28 stycznia 2019r. o 14:41
a co z tym całym Rybakiem?
słyszałem że też szykują dla niego ''pasiaki'' :]

"bierz życie z każdym oddechem..."
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
28 stycznia 2019r. o 15:15
~~Białawoszary Oczar napisał(a):
~~Brązowawożółty Berberys napisał(a): https://wiadomosci.wp.pl/tomasz-piatek-o-zatrzymaniu-bartlomieja-m-kaczynski-chce-poskromic-antoniego-macierewicza-6343325457520769a

czy dojdziemy do prawdy i zostaną zbadane powiązania macierewicza z Rosją ?
czy macierewicz zacznie sypać "kolegów" ?
pis to tragedia dla Narodu Polskiego

No straszna tragedia.
Pamiętasz może jak PO grzmiała przy wprowadzaniu przez PiS programu 500+, ze luka budżetowa będzie miała 100 mld zł.
A tu się okazuje że mimo wprowadzenia programu luka ta spadła do 10 mld zł.
I to pomimo "ogromnych malwersacji", których to niby dokonuje PiS.
Zastanawia mnie w takim razie jakich malwersacji dokonywała poprzednia ekipa, która programów pomocowych nie wprowadzała a i tak lukę miała wielokrotnie większą od tych pisowskich 10 mld.
PiS pielęgnuje też nasza odrębność narodową, szanuje przywiązanie Polaków do religii. Gdyby poprzednia ekipa utrzymała władze to dziś nie byłoby już i Polski i Kościoła. Dla niektórych eurooszołomów to tragedia, dla mnie (i myślę ze dla większości Polaków) opatrzność Boża.

W zasadzie to się zgadzam Oczar :) . Ale martwi mnie jedno , a mianowicie ... myśmy już kiedyś mieli na stanowisku Premiera speca od finansów , a potem Ludzie wrzeszczeli na ulicach " Balcerowicz musi odejść " . I nawet chyba kukłę spalili . Historia lubi się powtarzać i dzisiaj mamy kolejnego zbawcę Morawieckiego z tej samej stajni żydobanksterów. Muszę Cię zmartwić Oczar . Pis daje dupy na całej linii . Dobra zmiana to iluzja. Gdyby głupek Morawiecki przeją kontrolę nad NBP i zaczął drukować mamonę pod auspicjami Narodu i dla Narodu , to wtedy moglibyśmy mówić o Dobrej Zmianie , a tak to tylko pic na wodę i fotomontaż ... oraz ściąganie podatków z ... gohim

... ja nie szukam politycznych przeciwników , moim najbardziej zagorzałym przeciwnikiem , jest Autor Mondrej Knigi ... JHWH , " buk narodu wybranego " wraz z wyznawcami , co mają mnie za ludzkie bydło ... .

Oczar , proszę Cię przeczytaj Stary Testament , jeśli już o religii i Polakach mówimy. My Słowianie jesteśmy , jak ... ogień i woda ... ale nie czytaj psalmów , jak Dawid panu grał , bo Stwórca nie jest panem , jest ojcem. Pana to trzeba się bać , a ojcu można zaufać . Podstawowa logika emocjonalna :)

Nie ufam Morawieckiemu , bo jakbym chciał gościa w szczenę trafić , to mógłbym trafić w Balcerowicza ... wsio ryba , albo po polsku ... jeden ch ...

Dobra zmiana to iluzja Oczar :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Różowoczerwona Wiekuistka niezalogowany
28 stycznia 2019r. o 15:46
falco napisał(a):
~~Zielonobrunatna Bazylia napisał(a):
Nie ma NIC na Macierewicza, .

hahhahaha...nie ma nic
ten to jak pierdyknie :] a kasa z MON-u na Boeniga dla VIP-ów?

a to że córunia i jej fundacja jest zasilana kasą to ''nic''?

a to to kto?...bo przez te zasłonięte oczęta nie poznaję ....HAHAHAHAHA

i jeszcze raz ...HAHAHAHAHAHA

[img=1548681122_5j81ltf.jpg]

Temu co? Rży jak koń.
Dzięki temu, że PIS nie robi tak jak PO i rozlicza swoich wygrywa i będzie wygrywać wybory.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza