~~Zielonobrunatna Bazylia napisał(a): PiS i tak wielokrotnie lepszy od PO...
Nawet gdyby PiS celowo stawał na uszach nie byłby w stanie dorównać szkodliwym działaniom i bezczelnym złodziejstwom PO!
Nie ma NIC na Macierewicza, a od postawienia zarzutów do uznania winy jest kawał drogi!
Czym jeszcze PiS różni się od PO?
Tym, że oskarża i zamyka swoich tak samo jak innych.
PO ZAWSZE ukrywała swoich i ich afery
Zastosowana autokorekta
~~Zielonobrunatna Bazylia napisał(a):
Nie ma NIC na Macierewicza, .
~~Brązowawożółty Berberys napisał(a): https://wiadomosci.wp.pl/tomasz-piatek-o-zatrzymaniu-bartlomieja-m-kaczynski-chce-poskromic-antoniego-macierewicza-6343325457520769a
czy dojdziemy do prawdy i zostaną zbadane powiązania macierewicza z Rosją ?
czy macierewicz zacznie sypać "kolegów" ?
pis to tragedia dla Narodu Polskiego
~~Białawoszary Oczar napisał(a):~~Brązowawożółty Berberys napisał(a): https://wiadomosci.wp.pl/tomasz-piatek-o-zatrzymaniu-bartlomieja-m-kaczynski-chce-poskromic-antoniego-macierewicza-6343325457520769a
czy dojdziemy do prawdy i zostaną zbadane powiązania macierewicza z Rosją ?
czy macierewicz zacznie sypać "kolegów" ?
pis to tragedia dla Narodu Polskiego
No straszna tragedia.
Pamiętasz może jak PO grzmiała przy wprowadzaniu przez PiS programu 500+, ze luka budżetowa będzie miała 100 mld zł.
A tu się okazuje że mimo wprowadzenia programu luka ta spadła do 10 mld zł.
I to pomimo "ogromnych malwersacji", których to niby dokonuje PiS.
Zastanawia mnie w takim razie jakich malwersacji dokonywała poprzednia ekipa, która programów pomocowych nie wprowadzała a i tak lukę miała wielokrotnie większą od tych pisowskich 10 mld.
PiS pielęgnuje też nasza odrębność narodową, szanuje przywiązanie Polaków do religii. Gdyby poprzednia ekipa utrzymała władze to dziś nie byłoby już i Polski i Kościoła. Dla niektórych eurooszołomów to tragedia, dla mnie (i myślę ze dla większości Polaków) opatrzność Boża.
falco napisał(a):~~Zielonobrunatna Bazylia napisał(a):
Nie ma NIC na Macierewicza, .
hahhahaha...nie ma nic
ten to jak pierdyknie :] a kasa z MON-u na Boeniga dla VIP-ów?
a to że córunia i jej fundacja jest zasilana kasą to ''nic''?
a to to kto?...bo przez te zasłonięte oczęta nie poznaję ....HAHAHAHAHA
i jeszcze raz ...HAHAHAHAHAHA
[img=1548681122_5j81ltf.jpg]