M21W2 napisał(a):falco napisał(a):Falco przypomnij sobie jak ktoś zwrócił Tobie uwagę na Twoje byki , odpisałeś - to nie jest konkurs z języka polskiego . Jak mam włączone poprawianie błędów i cytuję Twój post to robi się czerwono , zapomniał wół .............. .~~Złota Skalnica napisał(a): ZŁOTEK Z CO TO ZA NOWY WYRAZ,,PSZETFÓRNIA "
no ''pszetfórnia''
z wielkiej ''S'' w maleńką ''s'' :]
tyle ze z ECS się nie udało ...hahahahaha
no-czytam dalej ...
falco napisał(a):Falco jestem człowiekiem który w życiu robił wiele błędów , rozumiem że Ty nie - gratuluję . Przyjmujesz publicznie zakład że Ci udowodnię że dałem 400 zetów , łącznie z kolegami z bolesławieckiej Solidarności ok . 6 tyś . Zaproponuj wysoką stawkę , z góry przyjmuję .M21W2 napisał(a):falco napisał(a):Falco przypomnij sobie jak ktoś zwrócił Tobie uwagę na Twoje byki , odpisałeś - to nie jest konkurs z języka polskiego . Jak mam włączone poprawianie błędów i cytuję Twój post to robi się czerwono , zapomniał wół .............. .~~Złota Skalnica napisał(a): ZŁOTEK Z CO TO ZA NOWY WYRAZ,,PSZETFÓRNIA "
no ''pszetfórnia''
z wielkiej ''S'' w maleńką ''s'' :]
tyle ze z ECS się nie udało ...hahahahaha
no-czytam dalej ...
każdemu może zdarzyć się ''ortograf'' a ja nie jestem tu żadnym wyjątkiem bo żaden ze mnie Miodek :)
ale ty walnąłeś dwa w jednym wyrazie...hahahaha
strach pomyśleć co by było gdyby wyraz był dłuższy...:]
robi się czerwono?...dawaj chętnie wrócę do historii :]
dałeś ''zeta'' na ECS?...jesteś gdzieś tam na jakimś zdjęciu?
M21W2 napisał(a): Falco , wracają Twoi do polityki - Miller , Belka , Cimoszewicz ze wsparciem ze strony Marcinkiewicza i tego od dorżnięcia watahy Sikorskiego obalą PiS a jak jeszcze dołączą kilku towarzyszy z KC PZPR koalicja PO -PZPR i nowa władza murowane .
M21W2 napisał(a): Falco , wracają Twoi do polityki - Miller , Belka , Cimoszewicz ze wsparciem ze strony Marcinkiewicza i tego od dorżnięcia watahy Sikorskiego obalą PiS a jak jeszcze dołączą kilku towarzyszy z KC PZPR koalicja PO -PZPR i nowa władza murowane .
falco napisał(a): facet ...mam cię tu chwalić za to ze dałeś na ECS?Przepisałeś to co ktoś Tobie napisał w zeszłym roku jak się pochwaliłeś ile dałeś na WOŚP nie pamiętam jaką ale była to drobnica , I znów - zapomniał wół ............. , Falkuś jak mnie ktoś pyta odpowiadam szczerze , nie bawię się w pokrętne odpowiedzi jak Ty , nie zastanawiam się jaką odpowiedź otrzymam od jakiegoś złośliwca .
ty dajesz tam ja dałem na WOŚP
ile?
twoja małostkowość nie potrafiła się oprzeć potrzebie napisania ile to ty dałeś...;)
dałeś ?...to dobrze ale popiać tu pod swoim adresem ''hymny pochwalne''?
mógłbyś to sobie darować ale ty nie ...ty lubisz ''błysk fleszy''
jeszcze sam sobie przydziel order...:]