Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

2900
#falco nieaktywny
3 lutego 2019r. o 15:35
M21W2 napisał(a):
falco napisał(a):
~~Złota Skalnica napisał(a): ZŁOTEK Z CO TO ZA NOWY WYRAZ,,PSZETFÓRNIA "

no ''pszetfórnia''
z wielkiej ''S'' w maleńką ''s'' :]

tyle ze z ECS się nie udało ...hahahahaha

no-czytam dalej ...
Falco przypomnij sobie jak ktoś zwrócił Tobie uwagę na Twoje byki , odpisałeś - to nie jest konkurs z języka polskiego . Jak mam włączone poprawianie błędów i cytuję Twój post to robi się czerwono , zapomniał wół .............. .

każdemu może zdarzyć się ''ortograf'' a ja nie jestem tu żadnym wyjątkiem bo żaden ze mnie Miodek :)

ale ty walnąłeś dwa w jednym wyrazie...hahahaha

strach pomyśleć co by było gdyby wyraz był dłuższy...:]

robi się czerwono?...dawaj chętnie wrócę do historii :]

dałeś ''zeta'' na ECS?...jesteś gdzieś tam na jakimś zdjęciu?

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
3 lutego 2019r. o 15:55
falco napisał(a):
M21W2 napisał(a):
falco napisał(a):
~~Złota Skalnica napisał(a): ZŁOTEK Z CO TO ZA NOWY WYRAZ,,PSZETFÓRNIA "

no ''pszetfórnia''
z wielkiej ''S'' w maleńką ''s'' :]

tyle ze z ECS się nie udało ...hahahahaha

no-czytam dalej ...
Falco przypomnij sobie jak ktoś zwrócił Tobie uwagę na Twoje byki , odpisałeś - to nie jest konkurs z języka polskiego . Jak mam włączone poprawianie błędów i cytuję Twój post to robi się czerwono , zapomniał wół .............. .

każdemu może zdarzyć się ''ortograf'' a ja nie jestem tu żadnym wyjątkiem bo żaden ze mnie Miodek :)

ale ty walnąłeś dwa w jednym wyrazie...hahahaha

strach pomyśleć co by było gdyby wyraz był dłuższy...:]

robi się czerwono?...dawaj chętnie wrócę do historii :]

dałeś ''zeta'' na ECS?...jesteś gdzieś tam na jakimś zdjęciu?
Falco jestem człowiekiem który w życiu robił wiele błędów , rozumiem że Ty nie - gratuluję . Przyjmujesz publicznie zakład że Ci udowodnię że dałem 400 zetów , łącznie z kolegami z bolesławieckiej Solidarności ok . 6 tyś . Zaproponuj wysoką stawkę , z góry przyjmuję .
2900
#falco nieaktywny
3 lutego 2019r. o 16:21
facet ...mam cię tu chwalić za to ze dałeś na ECS?
ty dajesz tam ja dałem na WOŚP
ile?
twoja małostkowość nie potrafiła się oprzeć potrzebie napisania ile to ty dałeś...;)
dałeś ?...to dobrze ale popiać tu pod swoim adresem ''hymny pochwalne''?
mógłbyś to sobie darować ale ty nie ...ty lubisz ''błysk fleszy''
jeszcze sam sobie przydziel order...:]

~~Złota Skalnica niezalogowany
3 lutego 2019r. o 16:21
M21W2 napisał(a): Falco , wracają Twoi do polityki - Miller , Belka , Cimoszewicz ze wsparciem ze strony Marcinkiewicza i tego od dorżnięcia watahy Sikorskiego obalą PiS a jak jeszcze dołączą kilku towarzyszy z KC PZPR koalicja PO -PZPR i nowa władza murowane .

I wreszcie będzie normalnie w tym umęczonym Kraju przez takich jak ty .
670
ramaj
3 lutego 2019r. o 16:35
M21W2 napisał(a): Falco , wracają Twoi do polityki - Miller , Belka , Cimoszewicz ze wsparciem ze strony Marcinkiewicza i tego od dorżnięcia watahy Sikorskiego obalą PiS a jak jeszcze dołączą kilku towarzyszy z KC PZPR koalicja PO -PZPR i nowa władza murowane .

Jeżeli obalą to chwała im.Tyle że na plecach powinni juz czuć oddech Biedronia,który dzisiaj na konwencji powiedział gdzie jest miejsce jednych i drugich.Osobiście nie jestem jego sympatykiem,ale to co powiedział jest wyraziste i bedzie problemem dla zasiedziałych partii.
2900
#falco nieaktywny
3 lutego 2019r. o 16:40
oj zagotują się po tym wystąpieniu wszelkie korniszonki i bazylki ...:]

14240
M21W2
3 lutego 2019r. o 16:46
falco napisał(a): facet ...mam cię tu chwalić za to ze dałeś na ECS?
ty dajesz tam ja dałem na WOŚP
ile?
twoja małostkowość nie potrafiła się oprzeć potrzebie napisania ile to ty dałeś...;)
dałeś ?...to dobrze ale popiać tu pod swoim adresem ''hymny pochwalne''?
mógłbyś to sobie darować ale ty nie ...ty lubisz ''błysk fleszy''
jeszcze sam sobie przydziel order...:]
Przepisałeś to co ktoś Tobie napisał w zeszłym roku jak się pochwaliłeś ile dałeś na WOŚP nie pamiętam jaką ale była to drobnica , I znów - zapomniał wół ............. , Falkuś jak mnie ktoś pyta odpowiadam szczerze , nie bawię się w pokrętne odpowiedzi jak Ty , nie zastanawiam się jaką odpowiedź otrzymam od jakiegoś złośliwca .
2900
#falco nieaktywny
3 lutego 2019r. o 16:54
pisz dalej ...
myślisz że czuję potrzebę pchania się na ''afisz''?
;)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza