Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Kalinowykardynalska Cynia niezalogowany
4 lutego 2019r. o 14:49
~~Amarantowa Diaskia napisał(a):
~~Fioletowy Judaszowiec napisał(a): ,,Podpowiem tylko że Kościół ma niezmienne kryteria dobra i zła ." Pogięło Cię ,od kiedy on taki niezmienny ? Przypomnąć papieży i papieżyce . Dlaczego wy PISowcy jesteście tacy ograniczeni ?

Bardzo dobry przykład podałeś/aś. Zauważ że nawet takie nieszczęście jak wielopapiestwo nie wpłynęło na naukę Kościoła Katolickiego. Ta wciąż jest ta sama.
Dziś sporym zagrożeniem dla KK staje się ekumenizm, który miałby polegać na tym że KK "uelastycznia" się na prawa innych wyznań, te zaś mają zagwarantowaną niezmienność. I jeśli do tego dojdzie to faktycznie będzie można mówić o zmianie doktryny Kościoła.

Ja to rozumiem ,nie sztuka się narobić i zarobić .
A tak pobajeruję o Bogu i karze ,bzyknę sobie gosposię albo małego chłopczyka ,pośpiewam i pomruczę przy ołtarzu i kaska leci .
W zimie Alpy w lecie Bahamy ,żyć nie umierać . Nie dziwota więc że walczą aby zostało tak jak jest .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Amarantowa Diaskia niezalogowany
4 lutego 2019r. o 15:17
~~Kalinowykardynalska Cynia napisał(a): A tak pobajeruję o Bogu i karze.

Dla jednych to bajdy. Dla innych samo życie.Przepychanki kto ma rację chyba nie mają najmniejszego sensu. Przekonamy się o tym po śmierci.
Jeśli dyskutować to raczej o tym co nam Kościół daje i jakim kosztem. A daje wiele. Czy tak wiele za to żąda?
~~Rdzawozłoty Zaślaz niezalogowany
4 lutego 2019r. o 15:31
pis to tragedia Narodowa. Komuna2
14240
M21W2
4 lutego 2019r. o 15:52
falco napisał(a):
~~Herbaciana Dabecja napisał(a): PLANTATORZE.
Co masz do amerykańskiej telewizji TVN ,co ci nie pasi ?
Gazetę to chyba twoi zakładali ,pogniewaliście się jak nie chcieli pisać że komunę rozwalili Kaczyńscy z Piotrowiczem.
Przestań więc judzić ,poodśnieżaj wokół domu .

:]

szuka wrażeń ale sam nie bardzo wie o co mu chodzi ...

aha...dzisiaj poniedziałek :]
.................................................................................................................................................................Falcuś nie przeczytałeś odpowiedź miałeś w sobotę ...... Falco skończ z tym ośmieszaniem się , widzisz co chcesz widzieć napisałem ......Przyznam szczerze że zatkało mnie w pierwszej chwili czytając podły hejt Fobiaka wspierany przez Falco , napisał coś co znajomi polecają zgłosić do prokuratury twierdzą że jest to nie hejt a obelgi , pomówienia , publiczne znieważenie ścigane z urzędu , na dzień dzisiejszy zostaję przy swojej ocenie - chorzy z nienawiści do ludzi o innych poglądach powinni się leczyć , aczkolwiek daję sobie czas do poniedziałku , jest przy mnie kolega który twierdzi że nikczemnych oszczerców brak reakcji tylko ośmiela ...... Ktoś teki jak Ty nie jest w stanie tego zrozumieć , ZNAJOMI POLECAJĄ ZGŁOSIĆ DO PROKURATURY . Falco napisałem też w następnym poście że chciałem sprawdzić jak zareagują inni , Ktoś nie zrozumiał przenośni o zdradzonej żonie jakiej dokonał Fobiak , inny przypomniał o romansie Posła PiS Piątka , Ramaj poleca abym odpuścił bo sam zacząłem pyskówkę , odpisałem aby wskazał w którym miejscu , nie odpisał . Ty manipulant robisz swoje , jakbyś był choć trochę KUMATY to byś nopisał to co ja zrobię teraz : - Nic w tym co Fobiak napisał nie jest żadnym podłym hejtem , Fobiaka poniosła wybujała fantazja , nie ma w tym tekście żadnych obelg , pomówień
a tym bardziej pomówienia ściganego z urzędu , prowokacja się udała Falkobaranki na nią się złapały . Piszę o Twoich chamskich komentarzach , Ty nie dyskutujesz tylko próbujesz zdyskredytować oponenta , pisałem też o Twoim braku kultury osobistej co udowadniasz każdego dnia . W tym wszystkim tylko Fobiak był spokojny , wiedział co napisał , przypomnij mi kto napisał .... masz szczęście że nie mam czasu ciągać się z tobą po sądach , podpowiem Panna nazywa go Papuga . A jeszcze jedno ,- żaden znajomy w tym temacie ze mną nie rozmawiał i nic nie polecał , w poniedziałek nic się nie wydarzy , zrobiłem to dzisiaj , szyderczo zaśmiej się sam , to jest Twój znak rozpoznawczy ..

Dopisane 04.02.2019r. o godz. 15:52:

~~Herbaciana Dabecja napisał(a): PLANTATORZE.
Co masz do amerykańskiej telewizji TVN ,co ci nie pasi ?
Gazetę to chyba twoi zakładali ,pogniewaliście się jak nie chcieli pisać że komunę rozwalili Kaczyńscy z Piotrowiczem.
Przestań więc judzić ,poodśnieżaj wokół domu .
..............................................................................................................................................................Kulisy Powstania TVN (Koncern ITI)
Czy wiesz, że już w 1983 r. komunistyczne władze Polskiej Rzeczpospolitej Ludowej doceniały propagandowy talent Mariusza Waltera, współzałożyciela koncernu medialnego ITI (w skład którego wchodzi m.in. telewizja TVN czy portal internetowy Onet)? Czy wiesz, że rozwój ITI był inspirowany i finansowany przez władze oraz służby PRL? ............ Obecnie prezydentem Grupy ITI jest szwajcarski biznesmen Bruno Valsangiacomo, a wiceprezydentami Aldona Wejchert, wdowa po Janie Wejchercie, i Piotr Walter, syn Mariusza Waltera. W spółce Mariusz Walter wraz z rodziną ma 30 proc. udziałów. .............. Tu masz co pisali w GW.-- Michnik przestrzega przed Wałęsą

Oto do kogo porównywała niegdyś Lecha Wałęsę "Gazeta Wyborcza": Płynący na fali antysemickiej fobii dyktator, bolszewik, pijany ojciec bijący żonę, zagrożenie dla demokracji i jej groteskowa karykatura, ten co zniszczył "Solidarność", podobny do Lenina i Stalina. Adam Michnik posunął się nawet do tego, że pomstował na Jarosława Kaczyńskiego za to, iż... bezkrytycznie aprobuje szokujące zachowania Wałęsy.

W ostatnich tygodniach jesteśmy świadkami wielkiej kampanii w obronie Lecha Wałęsy na łamach "Gazety Wyborczej". Ale to nie pierwsza akcja dotycząca byłego lidera "Solidarności" na tych łamach. Do poprzedniej doszło w 1990 r., gdy Wałęsa głosił program przyspieszenia zmian, "Nowego Początku" i rozliczenia komunistów.
~~Ziemistoszara Kolendra niezalogowany
4 lutego 2019r. o 16:21
~~Kalinowykardynalska Cynia napisał(a):
~~Fioletowy Judaszowiec napisał(a): ,,Podpowiem tylko że Kościół ma niezmienne kryteria dobra i zła ." Pogięło Cię ,od kiedy on taki niezmienny ? Przypomnąć papieży i papieżyce . Dlaczego wy PISowcy jesteście tacy ograniczeni ?

Bardzo dobry przykład podałeś/aś. Zauważ że nawet takie nieszczęście jak wielopapiestwo nie wpłynęło na naukę Kościoła Katolickiego. Ta wciąż jest ta sama.
Dziś sporym zagrożeniem dla KK staje się ekumenizm, który miałby polegać na tym że KK "uelastycznia" się na prawa innych wyznań, te zaś mają zagwarantowaną niezmienność. I jeśli do tego dojdzie to faktycznie będzie można mówić o zmianie doktryny Kościoła.

A tak pobajeruję o Bogu i karze ,bzyknę sobie gosposię albo małego chłopczyka ,pośpiewam i pomruczę przy ołtarzu i kaska leci .
W zimie Alpy w lecie Bahamy ,żyć nie umierać . Nie dziwota więc że walczą aby zostało tak jak jest .

Słyszałem w telewizji ,,że tani chłopcy są na Dominikanie.
~~Białawoszary Oczar niezalogowany
4 lutego 2019r. o 16:32
~~Ziemistoszara Kolendra napisał(a):

To jedź bo ci się promocja skończy.
~~Ziemistoszara Kolendra niezalogowany
4 lutego 2019r. o 17:07
~~Białawoszary Oczar napisał(a):
~~Ziemistoszara Kolendra napisał(a):

To jedź bo ci się promocja skończy.

A ty już wróciłeś .
~~Szkarłatna Brodia niezalogowany
4 lutego 2019r. o 17:46
a Ty już wróciłeś?
DOBRE.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza