Horus napisał(a): ~~Żółtawobrunatna Mydlnica napisał(a): Horus napisał ....
Biedaku tylko tyle przeczytałeś , wiem że nie , nie potrafisz nic poza .... pisdzielce to pisdzielce tamto , może podyskutujesz o faktach a one są następujące ...
W glosowaniu nad wzięło udział 434 posłów. Projekt poparło 386 polityków,
Spośród polityków PiS 226 posłów zagłosowało za
Konfederacja jednomyślnie odrzuciła projekt. Przeciw głosowało jej 11 członków: Konrad Berkowicz, Krzysztof Bosak, Grzegorz Braun, Artur Dziambor, Krystian Kamiński, Janusz Korwin-Mikke, Jakub Kulesza, Dobromir Sośnierz, Krzysztof Tuduj, Michał Urbaniak i Robert Winnicki.
Źródło: WPROST.pl
''wprost''?
mam wierzyć temu prawicowemu na wskroś ''szmatławcowi''?
a dlaczego nie tevałenowi?
pisdzielce sobie przyznali podwyżki...
''za'' było jak piszesz 226...
a więc to on byli głównymi zainteresowanymi...
poczytaj post niżej bo ktoś słusznie zauważył jedno...
czy Konfederacja będąca ''przeciw'' teraz chcąc zachować ''ciągłość ideową'' ;) odmówi sobie pobierania tej kasiory?
nie ...nie odmówi ...bądź pewien ...
bo ten ich ''sprzeciw'' to tylko zagrywka czysto populistyczna dla takich jak ty ...
Horusie ale trujesz nie wierzysz co podaje Wprost zamiast bredzić sprawdź w twoich niemieckich mediach .
226 powiadasz , sprawdź w swoich mediach niemieckich dowiesz się że aby ustawa przeszła tych głosów byłoby zbyt mało .
Jakby cała opozycja zachowała się jak Konfederacja byłoby po sprawie .
Jak byś się wysilił i pomyślał nie pisałbyś bzdur które rodzą się w twojej zlasowanej głowie .
Wiem że myślenie jest twoją słabą stroną , wymagam zbyt wiele musisz oszczędzać swoją siwą głowę , musimy z tego powodu tolerować nawet ciebie , biedaku .