Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Żółtawobrunatna Mydlnica niezalogowany
15 sierpnia 2020r. o 15:25
Horus napisał(a):
~~Żółtawobrunatna Mydlnica napisał(a): Horus napisał ....

Biedaku tylko tyle przeczytałeś , wiem że nie , nie potrafisz nic poza .... pisdzielce to pisdzielce tamto , może podyskutujesz o faktach a one są następujące ...

W glosowaniu nad wzięło udział 434 posłów. Projekt poparło 386 polityków,

Spośród polityków PiS 226 posłów zagłosowało za

Konfederacja jednomyślnie odrzuciła projekt. Przeciw głosowało jej 11 członków: Konrad Berkowicz, Krzysztof Bosak, Grzegorz Braun, Artur Dziambor, Krystian Kamiński, Janusz Korwin-Mikke, Jakub Kulesza, Dobromir Sośnierz, Krzysztof Tuduj, Michał Urbaniak i Robert Winnicki.

Źródło: WPROST.pl

''wprost''?
mam wierzyć temu prawicowemu na wskroś ''szmatławcowi''?

a dlaczego nie tevałenowi?

pisdzielce sobie przyznali podwyżki...
''za'' było jak piszesz 226...

a więc to on byli głównymi zainteresowanymi...

poczytaj post niżej bo ktoś słusznie zauważył jedno...
czy Konfederacja będąca ''przeciw'' teraz chcąc zachować ''ciągłość ideową'' ;) odmówi sobie pobierania tej kasiory?
nie ...nie odmówi ...bądź pewien ...

bo ten ich ''sprzeciw'' to tylko zagrywka czysto populistyczna dla takich jak ty ...

Horusie ale trujesz nie wierzysz co podaje Wprost zamiast bredzić sprawdź w twoich niemieckich mediach .

226 powiadasz , sprawdź w swoich mediach niemieckich dowiesz się że aby ustawa przeszła tych głosów byłoby zbyt mało .
Jakby cała opozycja zachowała się jak Konfederacja byłoby po sprawie .

Jak byś się wysilił i pomyślał nie pisałbyś bzdur które rodzą się w twojej zlasowanej głowie .

Wiem że myślenie jest twoją słabą stroną , wymagam zbyt wiele musisz oszczędzać swoją siwą głowę , musimy z tego powodu tolerować nawet ciebie , biedaku .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Żółtawobrunatna Mydlnica niezalogowany
15 sierpnia 2020r. o 15:32
~~Pistacjowa Forsycja napisał(a): Prawda jest taka byłem w opozycji do PiS teraz jestem w opozycji do je....j Opozycji i do PIS .Niech się udławią tą kasą jedni i drudzy .Teraz zostaje tylko nadzieja w Hołowni .

Długo trzeba było czekać aż zmądrzejesz , lepiej późno niż wcale .
211
skorn
15 sierpnia 2020r. o 16:39
Jak zwykle zabawne wpisy janusza. Zero słowa krytyki pod adresem partii, na której kandydata nie tylko głosował, ale jeszcze zbierał podpisy i był z tego dumny. A teraz jak ta hołota głosuje ramię w ramię za podwyżkami to "morda w kubeł". Winni sa jak zwykle ci sami: Konfederacja i Kukiz ; )

<i>
~Smolista Bergenia niezalogowany
15 sierpnia 2020r. o 16:58
Tusk zganił opozycję ale zapomniał pochwalić Konfederację. Nie wiem czy konfederaci by się z tego cieszyli. No to wolał zganić wszystkich na wszelki wypadek żeby nie było niedomówień, że tych to gani a tamtych to chwali. Wszyscy równo dostali że trzeba ich pogonić.
~~Złocistorudy Gajowiec niezalogowany
15 sierpnia 2020r. o 18:11
~~Pistacjowa Forsycja napisał(a): Prawda jest taka byłem w opozycji do PiS teraz jestem w opozycji do je....j Opozycji i do PIS .Niech się udławią tą kasą jedni i drudzy .Teraz zostaje tylko nadzieja w Hołowni .

A kiedy będziesz w opozycji do samego siebie i Falco-Horusa?????
Pi....zd...owa..ta Forsycjo????
~~Brązowy Dyptam niezalogowany
15 sierpnia 2020r. o 18:24
Nie marudzić, 5 września rusza wielki projekt PO," długi marsz nowego ruchu" . w Podziękowaniu za załatwienie większej średniej krajowej, wypadało by się do niego zapisać :D
~~Piernikowa Róża niezalogowany
15 sierpnia 2020r. o 18:33
Co planują bolszewicy z PiS z poparciem bolszewików z PO:
https://nczas.com/2020/08/15/totalna-inwigilacja-pierwszy-obligatoryjny-narodowy-spis-ludnosci-i-mieszkan-2021/

13926
qwax_
15 sierpnia 2020r. o 18:59
~~Piernikowa Róża napisał(a): Co planują bolszewicy z PiS z poparciem bolszewików z PO:
https://nczas.com/2020/08/15/totalna-inwigilacja-pierwszy-obligatoryjny-narodowy-spis-ludnosci-i-mieszkan-2021/

Po co ten spis? Myślę, że to przygotowania do wprowadzenia podatku katastralnego.
Chociaż może chodzić o roszczenia 447.
Pożyjemy, zobaczymy.

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza