falco napisał(a): jak to jest towarzyszu Jano?
najpierw zachowujecie się jak ostatnie chamy a pózniej przepraszacie ...
''Kurowski konsekwentnie odpowiadał na krytykę skierowaną pod swoim adresem. Jednej z kobiet odpisał: "tak, tak, wal się".
A gdy jeden z internautów oświadczył, że za takie słowa powiedziane kobiecie "w mordę ci strzelić to za mało", Kurowski napisał "Chętnie tobie też na**ie. Strzel mi w more leszczu" (pisownia oryginalna).''
Artur Kurowski kandydował do Rady Miejskiej Pyrzyc z listy Prawa i Sprawiedliwości''
a co było z chamskim zachowaniem żony posła Szraibera?
jak na złość ten typ to też ... ...
młodziutka dziewczynka miała tylko torebkę w kolorach tęczy ...
żonie posła to przeszkadzało i tez zachowała się jak ostatnia świnia ...
zaraz po tym przepraszała na fb
piszesz towarzyszu o tych z PO pisz też o ...ach ...
aha...ty nie ''umisz'' pisać tylko obrazki ...
:]
Zastosowana autokorekta
~~Iliowobłękitny Powój napisał(a):falco napisał(a): jak to jest towarzyszu Jano?
najpierw zachowujecie się jak ostatnie chamy a pózniej przepraszacie ...
''Kurowski konsekwentnie odpowiadał na krytykę skierowaną pod swoim adresem. Jednej z kobiet odpisał: "tak, tak, wal się".
A gdy jeden z internautów oświadczył, że za takie słowa powiedziane kobiecie "w mordę ci strzelić to za mało", Kurowski napisał "Chętnie tobie też na**ie. Strzel mi w more leszczu" (pisownia oryginalna).''
Artur Kurowski kandydował do Rady Miejskiej Pyrzyc z listy Prawa i Sprawiedliwości''
a co było z chamskim zachowaniem żony posła Szraibera?
jak na złość ten typ to też ... ...
młodziutka dziewczynka miała tylko torebkę w kolorach tęczy ...
żonie posła to przeszkadzało i tez zachowała się jak ostatnia świnia ...
zaraz po tym przepraszała na fb
falco obrońco dewiantów. Co powiesz na obrażanie starszych ludzi ? Zwolennicy totalnej opozycji obrażają moją babcię oraz mamę nazywając ich moherowymi bertami. Ty oraz przedstawiciele postępackiej lewicowej ideologii gardzicie naszymi mamami oraz babciami jednocześnie wychwalając pederastów . Dochodzi do tego, że marsz dewiantów -facetów którzy walą się na wzajem w dupę jest dla lewicy ważniejszy niż 100 lecie niepodległości. Zastanów się jakich wartości bronisz.
Zastosowana autokorekta
falco napisał(a):
Zastosowana autokorekta
~~Konopna Aksamitka napisał(a): https://wiadomosci.wp.pl/tak-sop-lamie-przepisy-w-limuzynie-agata-duda-6310372088752257a
pis i lech kaczyński są odpowiedzialni za katastrofę smoleńską
Zastosowana autokorekta
~Bakłażanowa Sałata napisał(a): Falco lubisz pederastów? Ja brzydzę się nimi.