PanM napisał(a): Obejrzałem film z uwagą . Poza kilkoma szczegółami utożsamiam się z przekazem. I wtedy i dzisiaj przedsiębiorczość była i jest filarem gospodarki. Zatem trudno było by podejrzewać pracującego na siebie Falco o o odmienne zdanie. Wiem że mnie wielokrotnie krytykował ale nie znajduje w nim oznak sympatii do lewicowości.
Pozdrawiam i uśmiechu życzę.
Zastosowana autokorekta
skorn napisał(a):PanM napisał(a): Obejrzałem film z uwagą . Poza kilkoma szczegółami utożsamiam się z przekazem. I wtedy i dzisiaj przedsiębiorczość była i jest filarem gospodarki. Zatem trudno było by podejrzewać pracującego na siebie Falco o o odmienne zdanie. Wiem że mnie wielokrotnie krytykował ale nie znajduje w nim oznak sympatii do lewicowości.
Pozdrawiam i uśmiechu życzę.
Falco mówi żeby nie oglądać, bo propaganda. Pan, żeby oglądać. Nie wiem któremu z autorytetów wierzyć....
skorn napisał(a): Jesli za poprzedniej władzy nie jeździełeś, bo nie było cie stać, a teraz jeździsz, to chyba oczywiste, że władza ma wpływ na standard życia.
skorn napisał(a): Jesli za poprzedniej władzy nie jeździełeś, bo nie było cie stać, a teraz jeździsz, to chyba oczywiste, że władza ma wpływ na standard życia.
~~Szarobrunatna Firletka napisał(a):M21W2 napisał(a):~~Szarobrunatna Firletka napisał(a):Wiesz co~~Karminowy Miskant napisał(a): chamskie urojenia w postaci np. pisania do kogoś ''imbecylu ''
właśnie ...a kolebka?
kolebka poszła w pisDU :]
Kolebka stała się kolebą władzy
A solidarność Dudy popiera PiS .,
AMEN
jaki pis taka ''solidarność ''
bezideowa ,bezwartościowa ,kłamliwa i oszukańcza ...
jedno i drugie jest czyrakiem a te należy wycinać zanim choróbsko ogarnie cały organizm...
~~Karminowy Miskant napisał(a):~~Szarobrunatna Firletka napisał(a):M21W2 napisał(a):~~Szarobrunatna Firletka napisał(a):
jaki pis taka ''solidarność ''
bezideowa ,bezwartościowa ,kłamliwa i oszukańcza ...
jedno i drugie jest czyrakiem a te należy wycinać zanim choróbsko ogarnie cały organizm...
Doktory PiS podpisali klauzule sumienia i wycinają tylko zdrowe organy.