Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Solidarność -- droga do rozkładu

~~Hebanowy Driakiew niezalogowany
25 stycznia 2020r. o 15:39
Najfajniejsze jest to że TVN wali szczerbatych kaczystów w kaczy kuper aż pióra fruwają a kulawy nie może nic ,nawet się skrzywić .
Miło patrzeć jak leją po tych durnych PISowskich łbach . I będą bezkarnie lać gdyż telewizja TVN jest własnością firmy amerykańskiej ,jedynego ,ostatniego ,,przyjaciela '' kaczystanu na kuli ziemskiej .
Także PISowcy możecie pieprzyć o repolonizacji mediów ale dalej będziecie smagani przez TVN po tych waszych głupkowato-durnowatych gębach i nic na to nie poradzicie. Nic !!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
25 stycznia 2020r. o 15:46
Januszu T.- po Twoim ziejącym nienawiścią wpisie z 10-01 nie zareagowałem .
Od tamtego czasy ignorowałem Twoje komentarze , w końcu uznałem - co za dużo to niezdrowo , kim Ty jesteś aby oceniać mnie , człowieka którego nie znasz , pokaż mi choć jeden Twój komentarz bez wycieczki osobistej .
Kim Ty jesteś abyś mi pisał co mogę czego nie , zawsze kiedy dostaniesz adekwatną odpowiedź zalewasz się łzami , gęsto się tłumaczysz , biedne niewiniątko .

Napisałeś - albo żeby było dramatyczniej może samopodpalenie?
byłeś ,jesteś i zostaniesz ''pionkiem'' dlatego nikt nie zauważy jakiegoś tam m21 ...

no może bezpański pies co podejdzie ,obwącha i osika..

Uznałem że kundelek z Dolnych Młynów od słów przechodzi do czynów , w każdym komentarzu próbuje mnie " osikać " .

Wszystkich co piszą komentarz nie zgodny z Twoimi lewackimi poglądami określasz mianem - kmiotek - , skończ z tym i wycieczkami osobistymi , ja Tobie obiecuję że nie będę używał w stosunku do Ciebie słów mogących być uznane za obraźliwe .

Zapewne wiesz co to są synonimy ,

Pod spodem znajduje się przekrojowy spis wszystkich wyrazów bliskoznacznych do słowa kmiotek:

bamber,burak,burek,cham,ciemniak,ćwierćinteligent,ćwok,drobnomieszczanin,ignorant,jaskiniowiec,kmieć,kmiot,kołtun,niedouk,nieuk,obskurant,plebejusz,półinteligent,prostaczek,prostak,prowincjusz,prymityw,przeżytek,tępak,troglodyta,wsioch,wsiok,wsiowy,wstecznik,zacofaniec,żłób .

Dopisane 25.01.2020r. o godz. 15:46:

Dlaczego po opublikowaniu rozszerza i wyrzuca połowę wpisu ? ktoś podpowie .
2161
#fobiak nieaktywny
25 stycznia 2020r. o 16:18

piszac o kmiotku po przecinku nie zrobiles przerwy i napisales jedno slowo
chyba nikt go nie wypowie bez oddechu

Dopisane 25.01.2020r. o godz. 16:18:

zreszta, zapytaja sie tego komu ukradles te znaczenia, dlaczego on taki duurny jak ty
~~Mahoniowa Daglezja niezalogowany
25 stycznia 2020r. o 16:59
fobiak napisał(a):
chyba nikt go nie wypowie bez oddechuDopisane 25.01.2020r. o godz. 16:18:zreszta, zapytaja sie tego komu ukradles te znaczenia, dlaczego on taki duurny jak ty

Sam jesteś kmiotek. Nie filozuj , oglądaj skoki.
14593
#klucznick nieaktywny
25 stycznia 2020r. o 17:07
~~Mahoniowa Daglezja napisał(a):
fobiak napisał(a):
chyba nikt go nie wypowie bez oddechuDopisane 25.01.2020r. o godz. 16:18:zreszta, zapytaja sie tego komu ukradles te znaczenia, dlaczego on taki duurny jak ty

sport oglądają tylko imbecyle.ze 100% niesprawnością mózgu.
9176
kc
25 stycznia 2020r. o 17:52
M21W2 mogło się tak stać, jeśli napisał pan tekst w innym dokumencie i go skopiował, albo dał dużo wykrzykników lub znaków zapytania obok siebie.
~~Mahoniowa Daglezja niezalogowany
26 stycznia 2020r. o 17:03
klucznick napisał(a):
~~Mahoniowa Daglezja napisał(a):
fobiak napisał(a):

sport oglądają tylko imbecyle.ze 100% niesprawnością mózgu.

A wiesz jakie tłumy są w Zakopanem . Stoją na zimnie i oglądają skoki.
~~Burobrązowa Goryczka niezalogowany
26 stycznia 2020r. o 19:51
fobiak napisał(a):

100/100
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.